Cellulite Bij Jongeren

Het is nogal een dilemma als je als jonge leeftijd al cellulite hebt. Dit is namelijk niet leeftijdsgebonden en komt ook niet alleen voor bij mensen die overgewicht hebben, dat is echt een fabeltje. Ja, als je ouder bent, zwaarder bent of een ongezonde levensstijl hebt, dan heb je er zeker meer kans op, dat is waar. Maar ook op jonge leeftijd kan je een vorm van cellulite hebben. Juist als je op jonge leeftijd al cellulite hebt, is het zaak om er op dat moment al iets aan te doen. Het gaat zeker niet vanzelf weg. 

Schaamte

Als je jezelf schaamt voor je cellulite (wat dus echt niet hoeft), ga je door die schaamte je leven nu reeds inperken. Zwemmen, kort rokje aan, sauna of zelfs douchen op de sportschool, alles wordt extra lastig voor je en je vermijd dit liever allemaal.

Massage

Een massage kan het verkleefde weefsel weer losmaken en ervoor zorgen dat je een egalere huid krijgt. Ik pas hier vaak een combinatie van een bindweefsel en cuppingmassage toe. Dat werkt gewoon het beste. Hierbij maak ik ook gebruik van een massageapparaat.


Voor wie werkt dit goed

Heb je een ‘normaal’ postuur, geen overgewicht en ben je nog jong (zeg maar onder de 20)? Dan is de kans groot dat ik je kan helpen. Het is meer zoiets van ‘hoe kan het zijn dat ik cellulite heb, dat past helemaal niet bij mijn leeftijd, mijn levensstijl en lichaamsbouw ’. Als je eerlijk naar jezelf kijkt en echt die gedachte hebt, dan kan mijn aanpak hierbij helpen. 

Welke massage

De Cellulite massage is het beste geschikt om je cellulite aan te pakken. Dit is een pittige en stevige massage van je probleemgebieden middels bindweefselmassage, cuppingmassage en het gebruik van een massage apparaat. Deze massage is soms best pittig, maar sluit altijd af met een ontspannende massage, dus je gaat wel weer relaxed naar huis.