Gun jezelf rust!

Heb jij anorexia en wil je eens ervaren hoe het is om daar even niet mee bezig te zijn? Even rust in je hoofd en genieten van warmte, aanraking en aandacht? Kom het ervaren, want een massage bij anorexia is helemaal geweldig! Massage zal je fysieke en geestelijke problemen verminderen, zoals: concentratieverlies, verminderde sociale vaardigheden, chronische vermoeidheid en stress. Massage verminderd de aanmaak van het stresshormoon cortisol, waardoor het lichaam kan bouwen aan rust en herstel. Een bijkomend voordeel is dat massage ook de aanmaak van endorfine stimuleert. Endorfine maak je bijvoorbeeld ook aan als je verliefd bent, het wordt ook wel het geluk hormoon genoemd.  


Geen Gezeur

Ik vind het belangrijk dat je jezelf echt op je gemak voelt als je hier op de massagetafel ligt. Ik heb absoluut geen oordeel, ieder mens is uniek. Ik ben er juist voor om je te helpen om de fysieke en geestelijke klachten die bij anorexia komen kijken dragelijker te maken en je mag helemaal zelf bepalen wat je daarmee doet. Op de massagetafel kan je gewoon zijn wie je bent, zonder allerlei ongevraagd advies of gezeur aan je hoofd. 

Vertrouwelijk

Je bent vaak specialist in het verbergen van je anorexia. Met iemand delen dat je anorexia hebt is al een enorme drempel. Ik respecteer je in alles, van mij hoort echt niemand dat je anorexia hebt. Alles is en blijft altijd 100% vertrouwelijk tussen jou en mij. Desnoods zeg je tegen anderen dat je rugklachten hebt en daarom bij mij op bezoek komt, helemaal prima. Je bent zeker niet mijn eerste client met anorexia en ook zeker niet de laatste.


Coaching traject

De beste optie is een coaching traject. Hierbij combineer ik massagetherapie en coaching, speciaal afgestemd op jou situatie. Bij een coaching traject speelt de hoge mate van overgave aan de massage een belangrijke rol. Het gesprekje vooraf zal hier zeker toe bijdragen.

Ontspannende massage

Als een coaching traject niets voor je is, maar je enkel een fijne massage wilt, dan is de ontspannende massage de beste keuze. Gewoon even niets, een kleine mini vakantie en even je hoofd leeg maken. De drempel is toch al hoog, dus stap je over die drempel, kies dan direct voor 90 of 120 minuten.

Stapjes

Wil je graag, maar is het voor jou superspannend en een grote stap? Neem contact op! We kunnen het ook in kleine stapjes verdelen. bv eerst even bellen of een keer op bezoek voor een kennismaking zonder massage. Er zitten geen verplichtingen aan vast, je bent welkom.


Vragen of twijfels?

De keuze voor massagetherapie en coaching bij anorexia is niet gemakkelijk. Dat snap ik maar al te goed. Je leest het wel, maar echt ook daadwerkelijk een afspraak maken, dat is soms een hele grote stap. Voel je echt vrij om contact met me op te nemen. Hierdoor kun je me vragen stellen en je twijfels aan me voorleggen. Het verplicht je tot helemaal niets. Mailcontact of gewoon een appje sturen, het kan altijd. Maak er gebruik van, vooral als je vragen of twijfels hebt. Alles wat je met me deelt of bespreekt blijft 100% vertrouwelijk tussen jou en mij,

Een mooi aanbod

Ik heb meerdere cliënten met anorexia mogen laten ervaren hoe fijn en mooi een massage is. Het kan echt zoveel voor je doen en betekenen, maar je moet het wel zelf komen ervaren en die eerste stap zetten. Ik doe je bij deze dan ook een heel mooi aanbod. Heb jij op dit moment anorexia? Dan bied ik je de eerste massage van 90 minuten geheel gratis aan! Interesse? Neem dan wel eerst contact met me op, voordat je een afspraak maakt. Zet die eerste stap, neem contact met me op en kom ervaren hoe fijn het is! Je bent meer dan welkom.