Anorexia

Mensen met anorexia kunnen veel baat hebben bij een massage. Massage is hierbij zeker geen wondermiddel, maar het bied de nodige rust. Massage kan de fysieke en geestelijke problemen verminderen, zoals: concentratieverlies, verminderde sociale vaardigheden, chronische vermoeidheid en stress. Massage verminderd de aanmaak van het stresshormoon cortisol, waardoor het lichaam kan bouwen aan rust en herstel. Een bijkomend voordeel is dat massage ook de aanmaak van endorfine stimuleert. Endorfine maak je bijvoorbeeld ook aan als je verliefd bent, het wordt ook wel het geluk hormoon genoemd.  

Geen Gezeur

Als masseur vindt ik het belangrijk dat je jezelf echt op je gemak voelt als je hier op de massagetafel ligt. Ik heb absoluut geen oordeel, ieder mens is uniek. Ik ben er juist voor om je te helpen om de fysieke en geestelijke klachten die bij anorexia komen kijken, dragelijker te maken en je mag helemaal zelf bepalen wat je daarmee doet. Op de massagetafel kan je gewoon zijn wie je bent, in alle vertrouwen en zonder allerlei ongevraagd advies of gezeur aan je hoofd. 

Vertrouwelijk

Je bent vaak specialist in het verbergen van je anorexia. Met iemand delen dat je anorexia hebt is al een enorme drempel. Ik respecteer je in alles, van mij hoort echt niemand dat je anorexia hebt. Alles is en blijft altijd 100% vertrouwelijk tussen jou en mij. Desnoods zeg je tegen anderen dat je rugklachten hebt en daarom bij mij op bezoek komt of je deelt het met helemaal niemand, ook helemaal prima. 


Coaching traject

De beste optie is een coaching traject. Hierbij combineer ik massagetherapie en coaching, speciaal afgestemd op jou situatie. Bij een coaching traject speelt de hoge mate van overgave aan de massage een belangrijke rol. Het gesprekje vooraf zal hier zekert toe bijdragen.

 

Ontspannende massage

Als een coaching traject niets voor je is, maar je enkel een fijne massage wilt, dan is de ontspannende massage de beste keuze. Gewoon even niets, een kleine mini vakantie en even je hoofd leeg maken. De drempel is toch al hoog, dus stap je over die drempel, kies dan direct voor 90 of 120 minuten.

Andere massages

Feitelijk zijn alle andere massages uit mijn aanbod ook geschikt. Kies wat je fijn vindt en wat bij je past. Ik kan je ook adviseren welke massages goed voor je zouden zijn. Neem gerust contact op dan kunnen we dit bespreken. Alles blijft 100% vertrouwelijk tussen jou en mij, geen zorgen!


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden