Massagetherapie bij anorexia

Heb jij anorexia en wil je eens ervaren hoe het is om daar even niet mee bezig te zijn? Even rust in je hoofd en genieten van warmte, aanraking en aandacht? Kom het ervaren, want een massage bij anorexia is helemaal geweldig! Massage zal je fysieke en geestelijke problemen verminderen, zoals: concentratieverlies, verminderde sociale vaardigheden, chronische vermoeidheid en stress. Massage verminderd de aanmaak van het stresshormoon cortisol, waardoor het lichaam kan bouwen aan rust en herstel. Een bijkomend voordeel is dat massage ook de aanmaak van endorfine stimuleert. Endorfine maak je bijvoorbeeld ook aan als je verliefd bent, het wordt ook wel het geluk hormoon genoemd.  

Gratis eerste massage

Ik heb meerdere cliënten met anorexia mogen laten ervaren hoe fijn en mooi een massage is. Het kan echt zoveel voor je doen en betekenen, maar je moet het wel zelf komen ervaren en die eerste stap zetten. Ik doe je bij deze dan ook een heel mooi aanbod. Heb jij op dit moment anorexia? Dan bied ik je de eerste massage naar keuze van 90 minuten geheel gratis aan! Interesse? Neem dan eerst contact met me op, voordat je een afspraak maakt. Wellicht kan ik tussendoor een plekje voor je vrijmaken, zodat je minder lang hoeft te wachten. Zet die eerste stap en kom ervaren hoe fijn het is! Je bent meer dan welkom voor een mooie en bijzondere ervaring. Ook als je vragen en/of twijfels hebt, neem gerust contact met me op.

Ken jij iemand met anorexia? Deel dit mooie aanbod dan.


Geen Gezeur

Ik vind het belangrijk dat je jezelf echt op je gemak voelt als je hier op de massagetafel ligt. Ik heb absoluut geen oordeel, ieder mens is uniek. Ik ben er juist voor om je te helpen om de fysieke en geestelijke klachten die bij anorexia komen kijken dragelijker te maken en je mag helemaal zelf bepalen wat je daarmee doet. Op de massagetafel kan je gewoon zijn wie je bent, zonder allerlei ongevraagd advies of gezeur aan je hoofd. 

Vertrouwelijk

Je bent vaak specialist in het verbergen van je anorexia. Met iemand delen dat je anorexia hebt is al een enorme drempel. Ik respecteer je in alles, van mij hoort echt niemand dat je anorexia hebt. Alles is en blijft altijd 100% vertrouwelijk tussen jou en mij. Desnoods zeg je tegen anderen dat je rugklachten hebt en daarom bij mij op bezoek komt, helemaal prima. Je bent zeker niet mijn eerste client met anorexia en ook zeker niet de laatste.


Doelstelling

Het mooie aan mijn massagetherapie bij anorexia is, dat er geen doelstelling achter ligt. Je komt op bezoek voor rust, ontspanning, aandacht en aanraking. Jij bepaalt wat je ermee doet. Natuurlijk hoop ik dat je zelf tot andere inzichten komt, maar dat is helemaal aan jou, niet aan mij. Hierdoor is er totaal geen achterliggende druk aanwezig, dat voelt gewoon fijn!

Helpt het?

Massagetherapie is zeker geen remedie. Wil je van je anorexia af, dan kan het je wel helpen. Ik hoor vaker terug dat je door mijn aanraking een veel realistischer beeld van jezelf krijgt. Je kijkt niet in de spiegel, maar vormt een eigenbeeld door mijn aanraking in je hoofd. Precies de plek waar je eigenbeeld ook moet zitten.


Vragen of twijfels?

De keuze voor massagetherapie en coaching bij anorexia is niet gemakkelijk. Dat snap ik maar al te goed. Je leest het wel, maar echt ook daadwerkelijk een afspraak maken, dat is soms een hele grote stap. Voel je echt vrij om contact met me op te nemen. Hierdoor kun je me vragen stellen en je twijfels aan me voorleggen. Het verplicht je tot helemaal niets. Mailcontact of gewoon een appje sturen, het kan altijd. Maak er gebruik van, vooral als je vragen of twijfels hebt. Alles wat je met me deelt of bespreekt blijft 100% vertrouwelijk tussen jou en mij,

Blootgewoon

Je ligt geheel ontkleed en blootgewoon op de massagetafel, (uiteindelijk) zonder bedekking van een handdoek. Ik wil enkel effectvolle massage kunnen geven en dat kan volgens mijn denkwijze en mijn manier van masseren enkel als je geheel ontkleed bent. Natuurlijk is dit een lastige stap bij anorexia, maar weet dat je echt niet de eerste bent. Ik heb 10 jaar massage ervaring en masseer zeker vaker cliënten met anorexia. Het is echt prima, er is geen enkele vorm van lichamelijke schaamte nodig. Kom als jezelf en kom ervaren dat het geweldig is.


Coaching traject

De beste optie is een coaching traject. Hierbij combineer ik massagetherapie en coaching, speciaal afgestemd op jou situatie. Bij een coaching traject speelt de hoge mate van overgave aan de massage een belangrijke rol. Het gesprekje vooraf zal hier zeker toe bijdragen.

Ontspannende massage

Als een coaching traject niets voor je is, maar je enkel een fijne massage wilt, dan is de ontspannende massage een juiste keuze. Gewoon even niets, een kleine mini vakantie en even je hoofd leeg maken. De drempel is toch al hoog, dus stap je over die drempel, kies dan minimaal voor 90 minuten.

Free flow massage

De Free flow massage is ook heel fijn bij anorexia. Hierdoor kan je echt even alles loslaten en je helemaal overgeven aan de massage, waardoor het een hele fijne massagebeleving wordt. Deze massage wordt steeds verder op jou persoonlijk afgestemd, zodat het uiteindelijk bied wat je nodig hebt.


Afspraak maken tot 18 jaar

Anorexia komt vaker voor op jongere leeftijd. Voor cliënten onder de 18 jaar is voor het maken van een afspraak toestemming van een ouder/voogd noodzakelijk. Mijn massages zijn uiterst respectvol en worden met zeer grote zorgvuldigheid gegeven, maar het blijven blootgewone massages, waarbij je als client geheel ontkleed en (uiteindelijk) zonder bedekking van een handdoek op de massagetafel ligt. Deze massagevisie pas ik toe bij al mijn cliënten, ongeacht geslacht of leeftijd, daar het namelijk mijn overtuiging en mijn massagevisie is dat door deze manier van overgave er veel meer effect kan worden behaald uit de massage.

Extra informatie ouders

Hoewel Massagetherapie en Coaching op jonge leeftijd een wereld van verschil kan maken, is de stap om met je kind naar een masseur te gaan of zelfstandig te laten gaan, niet altijd vanzelfsprekend. Het gaat om het meest kostbare en belangrijkste in je leven, je kinderen! Bij twijfels kies je voor veiligheid en zekerheid, niet voor het onbekende en dat snap ik helemaal. Er zijn natuurlijk ook veel (voor)oordelen als het om massages gaat en we leven soms in een gekke wereld. Mijn massages zijn uiterst zorgvuldig en zeer respectvol. Iedereen komt bij mij in een veilige omgeving en in zeer respectvolle handen. Geen zorgen.