Gun jezelf rust!

Heb jij anorexia en wil je eens ervaren hoe het is om daar even niet mee bezig te zijn? Even rust in je hoofd en genieten van warmte, aanraking en aandacht? Kom het ervaren, want een massage bij anorexia is helemaal geweldig! Massage zal je fysieke en geestelijke problemen verminderen, zoals: concentratieverlies, verminderde sociale vaardigheden, chronische vermoeidheid en stress. Massage verminderd de aanmaak van het stresshormoon cortisol, waardoor het lichaam kan bouwen aan rust en herstel. Een bijkomend voordeel is dat massage ook de aanmaak van endorfine stimuleert. Endorfine maak je bijvoorbeeld ook aan als je verliefd bent, het wordt ook wel het geluk hormoon genoemd.  


Geen Gezeur

Ik vind het belangrijk dat je jezelf echt op je gemak voelt als je hier op de massagetafel ligt. Ik heb absoluut geen oordeel, ieder mens is uniek. Ik ben er juist voor om je te helpen om de fysieke en geestelijke klachten die bij anorexia komen kijken dragelijker te maken en je mag helemaal zelf bepalen wat je daarmee doet. Op de massagetafel kan je gewoon zijn wie je bent, zonder allerlei ongevraagd advies of gezeur aan je hoofd. 

Vertrouwelijk

Je bent vaak specialist in het verbergen van je anorexia. Met iemand delen dat je anorexia hebt is al een enorme drempel. Ik respecteer je in alles, van mij hoort echt niemand dat je anorexia hebt. Alles is en blijft altijd 100% vertrouwelijk tussen jou en mij. Desnoods zeg je tegen anderen dat je rugklachten hebt en daarom bij mij op bezoek komt, helemaal prima. Je bent zeker niet mijn eerste client met anorexia en ook zeker niet de laatste.


Coaching traject

De beste optie is een coaching traject. Hierbij combineer ik massagetherapie en coaching, speciaal afgestemd op jou situatie. Bij een coaching traject speelt de hoge mate van overgave aan de massage een belangrijke rol. Het gesprekje vooraf zal hier zeker toe bijdragen.

 

Ontspannende massage

Als een coaching traject niets voor je is, maar je enkel een fijne massage wilt, dan is de ontspannende massage de beste keuze. Gewoon even niets, een kleine mini vakantie en even je hoofd leeg maken. De drempel is toch al hoog, dus stap je over die drempel, kies dan direct voor 90 of 120 minuten.

Stapjes

Wil je graag, maar is het voor jou superspannend en een grote stap? Neem contact op! We kunnen het ook in kleine stapjes verdelen. bv eerst even bellen, een keer op bezoek voor een kennismaking zonder massage of een eerste massage van alleen je nek, schouder en rug. Het is allemaal prima.


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden