Massagekuren

Mijn massagekuren zijn speciaal gericht om een bepaald doel te bereiken of om een klacht of probleem aan te pakken. Het zijn vaak klachten en problemen die niet met een enkele massage te verhelpen zijn, maar waar meer massages voor nodig zijn. Iedere massagekuur bestaat uit een aantal opvolgende massages die op een specifieke frequentie plaatsvinden. 

 

Wat is een massagekuur?

In mijn ogen zijn dat een aantal opvolgende massages binnen een korte periode met als doel om een bepaald resultaat te kunnen bereiken. Het is juist de korte periode tussen de massages en de frequentie van de opvolgende massages, die tezamen het resultaat kunnen bieden. Natuurlijk is ieder mens anders. Ben je compleet van je slapeloosheid af na het volgen van een massagekuur tegen slapeloosheid? Ja, het kan echt, ik spreek uit ervaring. Dat wil echter niet zeggen dat het bij jou ook zo zal gaan. Wellicht zijn er meer massages voor nodig, werkt het bij jou maar in mindere mate of is het resultaat van kortere duur. Garanties kan ik nooit geven, wel een belofte dat het je zal helpen, dat de massages speciaal zijn afgestemd op iedere kuur en dat je het zeker geweldig zal gaan vinden. 

 

Enkele massage uit massagekuur?

Feitelijk start je altijd met een gehele massagekuur en volg je ook de frequentie van de massages die bij iedere kuur staan beschreven. Na afloop van de kuur kan je het beste opnieuw voor een gehele massagekuur kiezen, maar het is na 1x volgen van een gehele massage kuur ook mogelijk om losse afspraken van diezelfde kuur te reserveren. Dit kunnen we dan zeker samen afstemmen. Een massagekuur heeft een bepaald resultaat voor ogen, die niet met een enkele massage te bereiken is. Vandaar dat ik de massages uit de massagekuren bij voorkeur pas los aanbied nadat je eenmaal de gehele kuur hebt doorlopen. Maar, mijn agenda staat zo vol, kom gerust een keer een massage uit een massagekuur los uitproberen, dat mag ook.

 


Stress

Stress is de oorzaak van heel veel klachten, tot lichamelijke klachten aan toe. 

 

Slapeloosheid

Moeilijkheden om in slaap te vallen of om juist in dromenland te blijven, zonder steeds wakker te worden? 

 


Anorexia

Een zeer ontspannende massagekuur, puur om je even alle zorgen te laten vergeten. Pure aandacht voor jou.

 

Fibromyalgie

Pijnverlichting door massage. Als fibromyalgie patiënt is dat een echte uitkomst.

 


Depressiviteit

Depressiviteit bij jongeren komt steeds vaker voor. Massage kan echt helpen, neem die stap en kies deze massagekuur.

 

Tijd voor jezelf

Pak jij wel tijd voor jezelf? Dat is super belangrijk. Deze massagekuur gaat je daar zeker bij helpen. 

 


Burn-out

Massagetherapie & coaching bij Burn-out klachten is een perfecte match.