Massage Advies

Als je weinig of geen ervaring hebt met massagetherapie, dan weet je feitelijk ook niet goed wat massagetherapie allemaal kan doen en voor je kan betekenen. Er zijn enorm veel soorten massages en ook mijn aanbod is vrij groot, dus welke massage kies je? Soms is het een keuze tussen gevoel en verstand, bijvoorbeeld als je last hebt van je schouders en nek. De oorzaak kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn, dus wat is het nu precies bij jou en hoe kies je hiervoor de juiste massage? Het kan ook zijn dat je hele specifieke klachten, problemen of wensen hebt. Hoe weet je dan welke massage hier het beste bij aansluit? Het antwoord is heel simpel, vraag het gewoon of kom op bezoek voor de adviesmassage, dan gaan we samen op zoek naar het antwoord. Advies vragen kan op 2 manieren. Vraag gewoon een massage advies of kom op bezoek voor de advies massage.

 

Massage Advies

Kan een massage mij helpen en zo ja, welke massage kies ik dan? Dit is een vraag die me veel wordt gesteld, want de keuze voor een bepaalde massagevorm is niet altijd op voorhand reeds duidelijk. Zou het niet handig zijn als je simpelweg via de mail een massage advies kunt vragen, gratis en 100% vertrouwelijk? Nou, dat kan…….. Vul het formulier in en je krijgt 100% vertrouwelijk advies over de massage die het beste past bij jou klacht, probleem of wens.

 

Advies Massage

Als je niet goed weet welke massage bij je zou passen of je weet niet welke massagevorm het beste zou zijn om jou klachten en/of problemen te verminderen of jou persoonlijke wensen te vervullen, dan is een afspraak voor een adviesmassage de beste keuze. We bespreken eerst samen je klachten, problemen en/of wensen en daarna gaan we samen op zoek naar een massage die daar het beste bij past, middels een advies massage