Gratis massages voor jongeren (12 tot 18 jaar)

Het is voor veel jongeren een (te) grote stap om voor massagetherapie te kiezen. Jongeren zijn veelal onbekend met massage en het is ook 'eng' om te worden aangeraakt. Er bestaat ten onrechte de indruk dat je alleen voor massagetherapie kiest als er iets met je aan de hand is. Door mijn jarenlange ervaring weet ik uit de praktijk dat een massage voor jongeren heel veel kan doen en betekenen. Het geeft rust, de aversie tegen aanraking zal sterk afnemen, het concentratievermogen stijgt en aangaan van sociale contacten wordt veel gemakkelijker. Fysieke en/of geestelijke klachten zullen afnemen of kunnen worden voorkomen. Massagetherapie voor jongeren is echt een weldaad en een verrijking van het leven.

Reacties

" Henk's massages zijn niet alleen gewoon lekker ontspannend, maar hebben ook een fijne nawerking. Tijdens en vlak na een massage voelt het vaak ontspannen aan,  maar mijn moeder heeft op de autoreis terug naar huis al vaak genoeg gezegd 'joh wat ben jij ineens druk' , dat klopt. Ik merk vaak dat ik na de massages meer energie heb en het neemt voor mij ook nog eens veel pijn weg. " 

" Na de massage voelde ik nog geen verschil maar na dat ik een nacht had geslapen had ik veel meer energie. Vlak na de massage was ik zo erg ontspannen dat ik thuis meteen in slaap viel. En ik had voor de massage spierpijn in mijn been en dat was ook nog maar amper te voelen. En eerst is het raar dat je helemaal stil moet zijn maar na een minuut wil je ook graag stil zijn. Ik vond het heel fijn verder en ik denk dat ik wel vaker terug kom. "


Speciale promotie

Om massagetherapie voor jongeren echt te promoten, zijn mijn massages een aantal keren gratis te reserveren voor jongeren vanaf 12 tot 18 jaar. Heb je nog vragen of twijfels, neem dat gerust contact op en stel alle vragen die je wilt stellen. Ik zal ze allemaal in het volste vertrouwen beantwoorden. Mocht je interessen hebben in mijn aanbod, neem dan eerst contact op, voordat je evt afspraken gaat inplannen. Je bent echt van harte welkom. Maak een keuze uit 1 van de onderstaande opties:

Puberteitsmassage

Dit zijn 4 massages, die lopen volgens een stappenplan. Langzaam toewerken naar een echte massage, in 4 duidelijke stapjes.

Depressiviteit massagekuur

Een massagekuur van 3 massages, gericht op jongeren met depressiviteit. Heb je daar last van, kies dan zeker deze massagekuur.

Anorexia massagekuur

Een zeer ontspannende massagekuur van 3 massages, gericht op jongeren met anorexia. Zonder oordeel en zonder ongevraagd advies.

Vrije keuze uit het aanbod

Maak zelf een vrije keuze uit 3 massages van het gehele massage aanbod. Lekker zelf kiezen wat je fijn zou vinden en waar jij baat bij hebt. 


Zelf contact opnemen

Als je interesse hebt en je bent tussen de 12 en 18 jaar, neem dan eerst contact met me op, voordat je afspraken gaat inplannen. Laat me weten wie je bent, leeftijd en evt je mobiele telefoonnummer, dan kunnen we verder telefonisch of via WhatsApp afstemmen Ook hoor ik graag naar welke massage je voorkeur uit gaat. Mocht je vragen hebben of advies nodig hegbben, dan mag je ook gewoon contact opnemen. Voordat je 1e afspraak zal plaatsvinden, graag met je ouders afstemmen dat je bij mij een paar massages wilt komen ondergaan

Als ouder contact opnemen

Natuurlijk mogen ouders zelf ook contact opnemen, geen enkel probleem. Je mag me alle vragen stellen die je maar wilt, eerst een keertje kennis komen maken of eerst zelf een keer voor een massage op bezoek komen, om zelf te ervaren hoe ik mijn massages geef. Ik kan zeker ook mijn telefoonnummer geven, zodat we tevens telefonisch kunnen afstemmen. evt kan ik je ook ter referentie doorverwijzen naar een andere ouder, waarvan meerdere kinderen bij mij massages hebben ondergaan.