Massage aan huis

Wil jij graag een massage bij je thuis, in je eigen vertrouwde omgeving? Dan kom ik naar je toe. Ik neem alles mee, van massagetafel tot aan de handdoeken. De meeste mensen zijn thuis op hun gemak. Je hoeft de deur niet uit en ook niet na afloop van de massage nog naar huis, immers ben je al thuis. Je kunt nog even onder de warme douche terwijl ik alles klaarzet of juist na afloop van de massage direct onder de douche of in bed springen. Ook als je moeilijk ter been bent en/of niet in de gelegenheid bent om naar me toe te komen, dan is een massage bij je thuis een superfijn alternatief. Niet alle massages bied ik bij je thuis aan, het aanbod is wat beperkter. De minimale tijdsduur voor een massage bij je thuis is 90 minuten. Ik kom enkel bij je thuis, niet op andere locaties zoals in een hotel.


Afspraak maken

Een afspraak maken voor een massage aan huis kan helaas niet online worden gereserveerd. Ik moet rekening houden met mijn reistijd en de massage afspraken in mijn praktijk. Afhankelijk van je adres moet ik tijd reserveren om naar je toe te komen en weer terug te reizen. Voor een afspraak voor een massage aan huis neem je altijd contact met me op, dan plannen we samen iets in.

Tarieven massages aan huis

Een massage aan huis kost mij extra tijd. Daarnaast maak ik natuurlijk ook reiskosten. Voor een massage aan huis komen er naast het massagetarief nog €10,00 extra kosten bij. Ik bereken tevens €0,19 per kilometer. Je mag altijd vooraf vragen wat de kosten zijn voor een massage aan huis op jouw adres.

Moeilijk te bereiken

Stel je woont midden in het centum, waar ik niet met de auto redelijkerwijze in de buurt kan komen of parkeren is een dilemma. Je woont 4 hoog en er is geen lift en meer van dat soort uitdagingen....  dan is een massage aan huis natuurlijk geen doen. Ik moet redelijk dichtbij kunnen parkeren en niet al te ver moeten lopen met alle spullen die ik bij me heb.


Ruimte

Ik heb ruimte nodig om mijn massagetafel op te zetten en moet er ook omheen kunnen lopen. Toegang tot een stopcontact is noodzakelijk voor het verwarmen van de olie. Mocht je geen aparte ruimte hebben dat lukt het ook prima in de woonkamer, evt help ik je met wat plaats te maken voor de massagetafel.

Temperatuur

Zorg dat de ruimte voor jou een prettig en warme temperatuur heeft. Schroef de thermostaat vooraf op tot minimaal 25 graden of hoger! Liever iets te warm dan te koud. Is het een super warme dag, dan is wellicht omboeken naar mijn praktijk handiger ivm de airco.

Massageolie

Ik ben zeer voorzichtig met de massageolie, maar toch kan het zo zijn dat er wat massageolie op de ondergrond terecht zal komen. Je moet zelf zorgdragen voor een ondergrond waarop de massagetafel kan staan, ik ben niet verantwoordelijk voor vlekken op je vloer of vloerbedekking.


Uitkleden

Je kunt je geheel uitkleden waar ik bij ben, vind je dat niet prettig dan doe je dat even ergens anders en sla je een handdoek om je heen. Ik kleed mezelf ook om in jou aanwezigheid, als je dat vervelend vindt, zeg het even, dan doe ik dat pas terwijl je op de tafel ligt.

Privacy

Zorg er ook voor dat je voldoende privacy hebt. Je ligt blootgewoon op de massagetafel, dat is niet handig als iedereen naar binnen kan kijken of er plotseling iemand onverwacht naar binnen komt lopen.

Toilet en douche

Het kan zijn dat ik je vraag of ik even kort gebruik mag maken van je douche na afloop van de massage, vooral als ik een lange terugreis heb of door moet naar een volgende afspraak. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat ik van je toilet gebruik maak.


Extra hulp nodig?

Als je voor een massage aan huis kiest omdat je bv slecht ter been bent, mindervalide of andere omstandigheden, dan kan het zijn dat je voor en/of na de massage extra hulp nodig hebt. Als het om hulp gaat bij het uit en aankleden, dan lukt dat prima binnen de afgesproken tijd. Als je echter meer hulp nodig hebt ter voorbereiding op de massage en/of na de massage, dan heb ik ook wat extra tijd nodig en wil ik het graag vooraf weten, zodat ik er rekening mee kan houden. Ik wil graag dat een massage ook voor jou mogelijk is en ik help je graag waar ik dat kan. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het douchen of hulp bij je persoonlijke verzorging. Ik heb geen medische of verpleegkundige achtergrond, maar voor de rest wil ik je met alles helpen. Twijfel niet, ongeacht welke hulp je ook nodig hebt, vraag het gewoon!


De massages aan huis

De onderstaande massages zijn mogelijk aan huis

Ontspanning

90 of 120 minuten

Een massage met maar een doel: Ontspanning. Even helemaal de aandacht voor jezelf.

Klassiek

90 minuten

De stevige klassieke massage. Het 'doorwerken' van het lichaam. Ideaal voor spierklachten en tegen stijfheid. 

Combinatie

90 of 120 minuten

Klassieke massage van nek, schouders en rug, met aansluitend een fijne ontspannende massage voor de rest. 

Partnermassage

90 of 120 minuten

Een workshop partnermassage bij jullie thuis. Superfijn om samen te beleven en te ondergaan.