Massage aan huis

Wil jij graag een massage bij je thuis, in je eigen vertrouwde omgeving? Dan kom ik naar je toe. Ik neem alles mee, van massagetafel tot aan de handdoeken. De meeste mensen zijn thuis op hun gemak. Je hoeft de deur niet uit en ook niet na afloop van de massage nog naar huis, immers ben je al thuis. Je kunt nog even onder de douche terwijl ik alles klaarzet of juist na afloop van de massage direct onder de douche of in bed springen. Ook als je moeilijk ter been bent en/of niet in de gelegenheid bent om naar me toe te komen, dan is een massage bij je thuis een superfijn alternatief. Niet alle massages bied ik bij je thuis aan, het aanbod is wat beperkter. De minimale tijdsduur voor een massage bij je thuis is 90 minuten. Ik kom enkel bij je thuis, niet op andere locaties zoals in een hotel. Binnen een straal van 25km rond mijn praktijkadres komen er geen extra kosten bij en kan je online reserveren. 


Afspraak maken

Een afspraak maken voor een massage aan huis tot 25km vanaf mijn praktijkadres kan online via de knop 'afspraak maken' onderaan de pagina. Kies hierbij dan voor de categorie 'massage aan huis', die staan helemaal onderaan het aanbod. Vul ook zeker je adresgegevens in. Woon je verder dan 25km uit de buurt? Dan is het niet mogelijk om online te reserveren. Je kunt dan het beste eerst contact met me opnemen. Ik moet dan namelijk even kijken waneer het lukt ivm andere afspraken. Tevens vraag ik €1,00 per km boven de 25KM (enkele reis) voor mijn reiskosten en tijd.

Moeilijk te bereiken

Stel je woont midden in het centum, waar ik niet met de auto redelijkerwijze in de buurt kan komen of parkeren is een dilemma. Je woont 4 hoog en er is geen lift en meer van dat soort uitdagingen....  dan is een massage aan huis natuurlijk geen doen. Ik moet redelijk dichtbij kunnen parkeren en niet al te ver moeten lopen of teveel trappen op moeten met de massagetafel en alle andere spullen die ik bij me heb. Schat dit zelf even in of stem het vooraf met me af als je denk dat dit een probleem is. Als het simpelweg niet te doen is en je kan wel naar me toe komen, dat is dat de betere optie.


Ruimte

Ik heb ruimte nodig om mijn massagetafel op te zetten en moet er ook omheen kunnen lopen. Toegang tot een stopcontact is noodzakelijk voor het verwarmen van de olie. Mocht je geen aparte ruimte hebben dat lukt het ook prima in de woonkamer, evt help ik je met wat plaats te maken voor de massagetafel.

Massageolie

Ik ben zeer voorzichtig met de massageolie, maar toch kan het zo zijn dat er wat massageolie op de ondergrond terecht zal komen. Je moet zelf zorgdragen voor een ondergrond waarop de massagetafel kan staan, ik ben niet verantwoordelijk voor vlekken op je vloer of vloerbedekking.Temperatuur

Zorg dat de ruimte voor jou een prettig en warme temperatuur heeft. Schroef de thermostaat vooraf op tot minimaal 25 graden of hoger! Liever iets te warm dan te koud. Is het een super warme dag, dan is wellicht omboeken naar mijn praktijk handiger ivm de airco.

Privacy

Zorg er ook voor dat je voldoende privacy hebt. Je ligt blootgewoon op de massagetafel, dat is niet handig als iedereen naar binnen kan kijken of er plotseling iemand onverwacht naar binnen komt lopen.

Uitkleden

Je kunt je geheel uitkleden waar ik bij ben, vind je dat niet prettig dan doe je dat even ergens anders en sla je een handdoek om je heen. Tip: Ga je net vooraf nog even onder de warme douche, terwijl ik de boel klaarzet en ik mezelf ook omkleed.


Na afloop

Helaas kun je niet blijven liggen na afloop van de massage. Ik moet immers de massagetafel weer schoonmaken en meenemen. Evt spring je onder de douche als ik de boel ga opruimen of ga je lekker naar bed. Ik trek de deur wel achter me dicht.

Toilet en douche

Het kan zijn dat ik je vraag of ik even kort gebruik mag maken van je douche na afloop van de massage. Als ik een lange terugreis heb of door moet naar een volgende afspraak, is dat voor mij erg prettig. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat ik van je toilet gebruik maak.

Afrekenen

Ik reken graag voorafgaande aan de massage af. Contant heeft zeker de voorkeur. Vanaf de 2e keer kan het evt achteraf met een factuur met Ideal betaalmogelijkheid.Extra hulp nodig?

Als je voor een massage aan huis kiest omdat je bv slecht ter been bent, mindervalide of andere omstandigheden, dan kan het zijn dat je voor en/of na de massage wat extra hulp nodig hebt. Als het om hulp gaat bij het uit en aankleden, dan lukt dat prima binnen de afgesproken tijd. Als je echter meer hulp nodig hebt ter voorbereiding op de massage en/of na de massage, (bv hulp bij het douchen en/of bij je persoonlijke verzorging) dan heb ik ook wat extra tijd nodig en wil ik het graag vooraf weten, zodat ik er rekening mee kan houden. Neem dan eerst contact op voordat je een afspraak maakt, geef aan waarbij ik je kan helpen en dan kunnen we dit samen afstemmen. Ik wil graag dat een massage ook voor jou mogelijk is en ik help je graag waar ik dat kan. Twijfel niet, ongeacht welke hulp je ook nodig hebt, vraag het gewoon! Ik heb geen medische of verpleegkundige achtergrond, maar voor de rest kan ik je met alles helpen.


De massages aan huis

Ontspanning

Een massage met maar een doel: Ontspanning. Even helemaal de aandacht voor jezelf, een kleine mini vakantie.

Klassiek

De stevige klassieke massage. Het 'doorwerken' van het lichaam. ideaal voor spierklachten en tegen stijfheid. 

Combinatie

Klassieke massage van nek, schouders en rug, met aansluitend een fijne ontspannende massage voor de rest. 


Free Flow

Geen plan, geen doel, maar een massage die als vanzelf gaat en steeds verder op jou wordt afgestemd. Het voelt als jou massage.

Aromatherapie

Een massage met speciale massageolie waarbij geuren een belangrijke rol spelen. Ontspannend en een fijne beleving.

Partnermassage

Met een masseur je partner masseren en door je partner gemasseerd worden. Een geweldige ervaring voor stellen.


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden