Massage aan huis

Wil jij graag een massage bij je thuis, in je eigen vertrouwde omgeving? Dan kom ik naar je toe. Ik neem alles mee, van massagetafel tot aan de handdoeken. De meeste mensen zijn thuis op hun gemak. Je hoeft de deur niet uit en ook niet na afloop van de massage nog naar huis, immers ben je al thuis. Je kunt nog even onder de douche terwijl ik alles klaarzet of juist na afloop van de massage direct onder de douche of in bed springen. Ook als je moeilijk ter been bent en/of niet in de gelegenheid bent om naar me toe te komen, dan is een massage bij je thuis een superfijn alternatief. Ik kom enkel bij je thuis, niet op andere locaties zoals in een hotel.

Massages en Tarieven

De massages aan huis duren altijd 90 minuten (inclusief het op- en afbouwen). De tarieven  zijn afhankelijk van het aantal kilometers. Ik bereken het aantal km via google maps vanaf mijn praktijk locatie en kies hierbij de snelste route. Het aantal km dat google maps aangeeft is leidend voor het tarief. Ik bereken het standaard tarief van de massage van 90 minuten en tel daar een toeslag bij op voor de afstand. Maak je gebruik van mijn strippenkaarten, dan betaal je met een strip en betaal je enkel nog de toeslag. 

 

Massage aan huis

Massage

Tarief

Toeslag

tot 5 km

Toeslag

tot 10 km

Toeslag

tot 15 km

Ontspannende massage 90 min. € 65 € 10 € 15 € 20
Klassieke massage 90 min. € 65 € 10 € 15 € 20
Combinatie massage 90 min. € 65 € 10 € 15 € 20
Free flow massage 90 min. € 65 € 10 € 15 € 20
Aromatherapie massage 90 min. € 65 € 10 € 15 € 20

Afspraak maken

Een afspraak maken voor een massage aan huis tot 15km vanaf mijn praktijkadres kan online via de knop 'afspraak maken' onderaan de pagina. Kies hierbij dan voor de categorie 'massage aan huis', die staan helemaal onderaan het aanbod. Vul ook zeker je adresgegevens in. Wil je een andere of langere massage thuis, zijn er meer mensen op hetzelfde adres, heb je speciale wensen of woon je verder dan 15km uit de buurt? Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden. Ook bij vragen of welke toeslag er van toepassing is op jou adres, mag je altijd contact opnemen.

Moeilijk te bereiken

Stel je woont midden in het centum, waar ik niet met de auto redelijkerwijze in de buurt kan komen of parkeren is een dilemma. Je woont 4 hoog en er is geen lift en meer van dat soort uitdagingen....  dan is een massage aan huis natuurlijk geen doen. Ik moet redelijk dichtbij kunnen parkeren en niet al te ver moeten lopen of teveel trappen op moeten met de massagetafel en alle andere spullen die ik bij me heb. Schat dit zelf even in of stem het vooraf met me af als je denk dat dit een probleem is. Als het simpelweg niet te doen is en je kan wel naar me toe komen, dat is dat de betere optie.


Ruimte

Ik heb ruimte nodig om mijn massagetafel op te zetten en moet er ook omheen kunnen lopen. Toegang tot een stopcontact is noodzakelijk voor het verwarmen van de olie. Mocht je geen aparte ruimte hebben dat lukt het ook prima in de woonkamer, evt help ik je met wat plaats te maken voor de massagetafel.

Massageolie

Ik ben zeer voorzichtig met de massageolie, maar toch kan het zo zijn dat er wat massageolie op de ondergrond terecht zal komen. Je moet zelf zorgdragen voor een ondergrond waarop de massagetafel kan staan, ik ben niet verantwoordelijk voor vlekken op je vloer of vloerbedekking.


Temperatuur

 Zorg dat de ruimte voor jou een prettig temperatuur heeft. Liever iets te warm dan te koud. De temperatuur moet op jou zijn afgestemd. Is het een super warme dag, dan is wellicht omboeken naar mijn praktijk handiger ivm de airco.

Privacy

Zorg er ook voor dat je voldoende privacy hebt. Je ligt blootgewoon op de massagetafel, dat is niet handig als iedereen naar binnen kan kijken of er plotseling iemand onverwacht naar binnen komt lopen.

Uitkleden

Je kunt je uitkleden waar ik bij ben, vind je dat niet prettig dan doe je dat even ergens anders en sla je een handdoek om je heen. Tip: Ga je net vooraf nog even onder de warme douche, terwijl ik de boel klaarzet. 

Na afloop

Helaas kun je niet blijven liggen na afloop van de massage. Ik moet immers de massagetafel weer schoonmaken en meenemen. Evt spring je onder de douche als ik de boel ga opruimen of ga je lekker naar bed.


Toilet en douche

Als het erg warm is, dan kan het zijn dat ik je vraag of ik even kort gebruik mag maken van je douche na afloop van de massage. Als ik een lange terugreis heb of door moet naar een volgende afspraak, is dat voor mij erg prettig. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat ik van je toilet gebruik maak.

Afrekenen

Bij je eerste massage reken ik graag vooraf af. Dat kan via een betaalverzoek of gepast contant, ik heb geen wisselgeld bij me. Vanaf de 2e keer kan het achteraf met een factuur met Ideal betaalmogelijkheid.


Extra hulp nodig?

Als je voor een massage aan huis kiest omdat je bv slecht ter been bent, mindervalide of andere omstandigheden, dan kan het zijn dat je voor en/of na de massage wat extra hulp nodig hebt. Dit is totaal geen probleem, ik kan je gewoon helpen. Als het om hulp gaat bij het uit en aankleden, dan lukt dat prima binnen de afgesproken tijd. Als je echter meer hulp nodig hebt ter voorbereiding op de massage of na de massage, dan heb ik ook wat extra tijd nodig en wil ik het graag vooraf weten, zodat ik er rekening mee kan houden. Neem dan eerst contact op voordat je een afspraak maakt, geef aan waarbij ik je kan helpen en dan kunnen we dit samen afstemmen. Ik wil graag dat een massage ook voor jou mogelijk is en ik help je graag. Twijfel niet, ongeacht wat dan ook, vraag het gewoon!