Gratis massages

Ondanks mijn erg drukke agenda, ga ik een aantal gratis massages weggeven! Ik wil namelijk echt promoten dat massagetherapie en coaching voor iedereen is, ongeacht gender, geaardheid, leeftijd, lichaamsbouw, persoonlijke situatie, relatie, omstandigheden of wat dan ook. Laat massagetherapie en coaching je verder helpen. Massage is for every body!  

Voor wie

Deze gratis sessies zijn specifiek bedoeld voor cliënten die normaliter niet zo snel voor (mijn) massagetherapie en coaching zouden kiezen. Het moet je over een drempel helpen, zodat je echt zelf kan ervaren hoe fijn het is, ongeacht wat dan ook. Ze zijn bedoeld voor nieuwe cliënten, dus als je al op bezoek komt, dan kan je hier helaas niet aan meedoen. Natuurlijk kan je wel anderen hierop wijzen, dat zou mooi zijn! Het gaat om de onderstaande doelgroepen. Als je daartoe behoord, je bent nog nooit op bezoek bij me geweest en je wilt ervaren wat mijn massagetherapie en coaching voor je kan betekenen, meld je dan aan! Weet ook dat uit alle onderstaande doelgroepen er al mensen op bezoek bij me komen, je bent hoe dan ook zeker niet de eerste, maar wel van harte welkom!

Anorexia

Massagetherapie en coaching is bij anorexia iets geweldigs. Zonder oordeel even echt bijkomen en relaxen, zonder gezeur aan je hoofd en zonder ongevraagd advies. Even helemaal niets, hoe fijn zou dat zijn? Kom het ervaren, het zal als een weldaad voelen! 

Piercings

Een massage terwijl je piercings hebt, dat kan toch niet? Jawel hoor, het is geen enkel probleem. Heb je piercings (en niet enkel in je oren of gezicht) kom dan eens ervaren dat dit voor een massage totaal niets uitmaakt.  


Interseksueel

Ben je als interseksueel op de wereld gekomen? Dan is massagetherapie en coaching voor jou net zo fijn als voor een ander. Dat kan toch geen verrassing zijn? Er is namelijk totaal geen verschil in wat het voor je kan doen en betekenen. Stap over die drempel en kom ervaren dat het iets geweldigs is, bij een masseur waarbij je zeker niet als eerste intersekse op de massagetafel ligt.

Transitie of transgender

Zit je in transitie of ben je transgender, dan voel je soms dilemma’s bij hele basic simpele zaken, zoals het ondergaan van een massage. Vindt die masseur dat niet raar of vreemd? Nee dus, het is voor mij de normaalste zaak van de wereld. Een massage zal als echte weldaad voor je voelen. Je bent van harte welkom.


Partnermassage V/V

De partnermassage is beschikbaar voor ieder stel, ongeacht gender of geaardheid. Het is soms nog een drempel juist voor 2 vrouwen om voor een partnermassage te kiezen met mij als mannelijke masseur. Kom ervaren dat dit niets uitmaakt en dat je juist als een stel van 2 vrouwen een geweldige partnermassage kan beleven, ook als de masseur een man is.

Angst en schaamte

Het is nogal een drempel om te nemen, naar een masseur gaan voor een massage. Super spannend, vooral als je contact angst, schaamte over je lichaam of angst voor naaktheid ervaart. Het mooie is echter, dat de mensen die deze stap toch hebben genomen een veel prettiger en vrijer leven hebben gekregen. Verlost jezelf van die angsten, beelden en obstakels in je hoofd.


Aanmelden

Via onderstaand formulier kun je jezelf aanmelden voor een van deze opties. Ik laat je weten of jij het bent geworden en dan maak je zelf een afspraak op een vrije datum in mijn agenda. Dat kan echter wel een flinke tijd duren, want die agenda zit vrij vol. Dat is in principe ook juist fijn, want dan heb je nog even de tijd om te wennen aan het idee van een massage krijgen. Niet twijfelen, maar aanmelden! Je bent van harte welkom. Check voorafgaande aan je aanmelding de spelregels van mijn massage praktijk.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.