Cellulite massage

Het is nogal een dilemma als je cellulite hebt. Dit is niet leeftijdsgebonden en komt ook niet alleen voor bij mensen die overgewicht hebben, dat is echt een fabeltje. Ja, als je ouder bent, zwaarder bent of een ongezonde levensstijl hebt, dan heb je er zeker meer kans op, dat is waar. Maar ook op jonge leeftijd kan je een vorm van cellulite hebben. Het gaat zeker niet vanzelf weg. Een massage kan het verkleefde weefsel weer losmaken en ervoor zorgen dat je een egalere huid krijgt. Ik pas hier vaak een combinatie van een bindweefsel en cuppingmassage toe, in combinatie met een body contour gel. Dat werkt gewoon het beste.


Body Contour Gel

Bij deze massages wordt er gebruik gemaakt van een speciale body contour gel. Door de samenstelling van deze gel met zeewier extracten en essentiële olie, heeft de body contour gel een optimaal afbreek effect op de onderhuidse vetcellen. Het menthol extract stimuleert de doorbloeding van de huid waardoor ook de verwerking van de afvalstoffen wordt gestimuleerd. Deze body contour gel kent een aantal contra indicaties. De contra-indicaties zijn: Hoge koorts, hartklachten, oververmoeidheid; overmatige reactie van de huid gepaard gaande met jeuk, bij gebruik van bloed verdunnende middelen, defecte huid, zwangerschap en een allergie voor de ingrediënten van de body contour gel (zeewier extract/menthol). Het is daarom altijd noodzakelijk om eerst een testje te doen, voordat we echt aan de slag kunnen. Dit testje kan je zelf uitvoeren, door de body gel uit te proberen, bv op de binnenzijde van je knieholte. Wil je een proefflesje om te testen? Neem dan even contact met me op. Dan leg ik het klaar als je voor een andere massage op bezoek komt of ik leg een flesje in mijn promokastje bij de deur, zodat je deze kan afhalen.


Deelgebied

We stemmen vooraf af welke gebieden ik ga behandelen. Ik kan niet het gehele lichaam tegelijk meenemen. Denk hierbij aan bv de bovenbenen, je armen, je buik, je heup of je billen. 

Wikkelfolie

Nadat het gebied is behandeld, wordt (waar mogelijk) deze ingewikkeld in speciale wikkelfolie, zodat er een sterkere werking van de body contour gel zal optreden.

Massage

De behandelingen gaan altijd samen met een massage. Als eerste ga ik de gebieden behandelen, daarna volgt er altijd een ontspannende massage om weer helemaal tot rust te komen.Ik wilde een cellulitis-massage, dus ik ben via internet gaan zoeken naar iemand die dat doet hier in Nijmegen en toen kwam ik Henk Hendriks tegen. Ik wist niet wat me te wachten stond en hoe dat gaat, maar via een duidelijke uitgebreide bijlage van Henk Hendriks waarin alles heel duidelijk stond hoe alles te werk gaat, heb ik een afspraak gemaakt! Ik werd heel netjes ontvangen, het voelde gelijk goed! Tijdens de massage vertelde Henk duidelijk wat hij ging doen en hoe het voelt, dat was fijn. Ook wordt er gemasseerd met heel veel respect. Na afloop kreeg ik een ontspanningsmassage en daar heb ik een woord voor, VERSLAVEND! Nadat ik klaar ben met mijn cellulitis-massage blijf ik komen voor ontspanningsmassage! Dit wilde ik met jullie delen omdat ik het heel goed en fijn vond!