Body Contour Massage

Deze massage is een stevige massage van het te behandelen (deel)gebied met als doel om de omvang te verminderen. Heb je bv wat vollere bovenbenen en wil je graag dat die wat dunner zouden zijn, dan is de bodycontour massage hier wellicht een oplossing voor. Natuurlijk werkt dit ook op anderen delen van het lichaam, zoals onderbenen, armen, billen, heupen en buik.

Voor wie

Deze massage is eigelijk geschikt voor iedereen die een deelgebied wat in omvang wil laten afnemen. Het is niet enkel voor de wat vollere mensen. Je kunt ook erg slank zijn, maar juist wat vermindering van bv de omvang van je bovenbenen willen. Hoe jonger je bent, des te beter het effect kan zijn. Ook je lichaamsbouw, lengte en levensstijl spelen een rol. Deze massage werkt op de onderliggende vetlagen. Als je door een operatie vollere lichaamsdelen hebt, dan ligt de oorzaak vaak niet bij die onderliggende vetlagen en is er met deze massage weinig tot geen verbetering te behalen. 

Resultaten

Onderzoek van het gebruik van de contour gel icm met een massage: Op meer dan vijf belangrijke meetpunten was het gemiddelde omvang verlies 12,5 cm. De meeste dames merkte dat ze één of twee kledingmaten kleiner hadden na de behandelingen zonder noemenswaardige gewichtsverlies. Resultaten zijn niet direct zichtbaar in één behandeling, gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor het gewenst resultaat. Of dit ook zo bij jou werkt is natuurlijk de vraag. Ik geef geen garantie en doe geen beloftes, maar stel dat het bij jou helemaal niets doet, dan heb je alsnog hele fijne massages ondergaan.


Deelgebied

We stemmen vooraf af welke gebieden ik ga behandelen. Ik kan niet het gehele lichaam tegelijk meenemen. Denk hierbij aan bv de bovenbenen, je armen, je buik, je heup of je billen. 

Wikkelfolie

Nadat het gebied is behandeld, wordt (waar mogelijk) deze ingewikkeld in speciale wikkelfolie, zodat er een sterkere werking van de body contour gel zal optreden.

Afslanken

Van deze massage val je niet af. Er is een vermindering in omvang te behalen, niet in gewicht. Dat is het verschil tussen afslanken en afvallen. 


Massage

De behandelingen gaan altijd samen met een massage. Als eerste ga ik de gebieden behandelen, daarna volgt er altijd een ontspannende massage om weer helemaal tot rust te komen.

Strippenkaart

Omdat er zeker meerdere behandelingen noodzakelijk zijn om resultaat te bereiken, adviseer ik het gebruik van de strippenkaart. Hiermee  krijg je een leuke korting.

Introductie

Als je deze massage nog nooit bij me hebt ondergaan, dan is het noodzakelijk om eerst de introductie massage te boeken ivm de contra indicaties van de body contour gel.


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden