Body Contour Massage

Deze massage is een stevige massage van het te behandelen (deel)gebied met als doel om de omvang te verminderen. Heb je bv wat vollere bovenbenen en wil je graag dat die wat dunner zouden zijn, dan is de bodycontour massage hier wellicht een oplossing voor. Natuurlijk werkt dit ook op anderen delen van het lichaam, zoals onderbenen, armen, billen, heupen en buik.


Body Contour Gel

Bij deze massages wordt er gebruik gemaakt van een speciale body contour gel. Door de samenstelling van deze gel met zeewier extracten en essentiële olie, heeft de body contour gel een optimaal afbreek effect op de onderhuidse vetcellen. Het menthol extract stimuleert de doorbloeding van de huid waardoor ook de verwerking van de afvalstoffen wordt gestimuleerd. Deze body contour gel kent een aantal contra indicaties. De contra-indicaties zijn: Hoge koorts, hartklachten, oververmoeidheid; overmatige reactie van de huid gepaard gaande met jeuk, bij gebruik van bloed verdunnende middelen, defecte huid, zwangerschap en een allergie voor de ingrediënten van de body contour gel (zeewier extract/menthol). Het is daarom altijd noodzakelijk om eerst een testje te doen, voordat we echt aan de slag kunnen. Dit testje kan je zelf uitvoeren, door de body gel uit te proberen, bv op de binnenzijde van je knieholte. Wil je een proefflesje om te testen? Neem dan even contact met me op. Dan leg ik het klaar als je voor een andere massage op bezoek komt of ik leg een flesje in mijn promokastje bij de deur, zodat je deze kan afhalen.


Voor wie

Deze massage is eigelijk geschikt voor iedereen die een deelgebied wat in omvang wil laten afnemen. Het is niet enkel voor de wat vollere mensen. Je kunt ook erg slank zijn, maar juist wat vermindering van bv de omvang van je bovenbenen willen. Hoe jonger je bent, des te beter het effect kan zijn. Ook je lichaamsbouw, lengte en levensstijl spelen een rol. Deze massage werkt op de onderliggende vetlagen. Als je door een operatie vollere lichaamsdelen hebt, dan ligt de oorzaak vaak niet bij die onderliggende vetlagen en is er met deze massage weinig tot geen verbetering te behalen. 

Resultaten

Onderzoek van het gebruik van de contour gel icm met een massage: Op meer dan vijf belangrijke meetpunten was het gemiddelde omvang verlies 12,5 cm. De meeste dames merkte dat ze één of twee kledingmaten kleiner hadden na de behandelingen zonder noemenswaardige gewichtsverlies. Resultaten zijn niet direct zichtbaar in één behandeling, gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor het gewenst resultaat. Of dit ook zo bij jou werkt is natuurlijk de vraag. Ik geef geen garantie en doe geen beloftes, maar stel dat het bij jou helemaal niets doet, dan heb je alsnog hele fijne massages ondergaan.


Deelgebied

We stemmen vooraf af welke gebieden ik ga behandelen. Ik kan niet het gehele lichaam tegelijk meenemen. Denk hierbij aan bv de bovenbenen, je armen, je buik, je heup of je billen. 

Wikkelfolie

Nadat het gebied is behandeld, wordt (waar mogelijk) deze ingewikkeld in speciale wikkelfolie, zodat er een sterkere werking van de body contour gel zal optreden.

Massage

De behandelingen gaan altijd samen met een massage. Als eerste ga ik de gebieden behandelen, daarna volgt er altijd een ontspannende massage om weer helemaal tot rust te komen.


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden