Bodyshape Massages

Het is zeker mogelijk om middels massagetherapie je lichaam op verschillende plaatsen te verstevigen, van omvang te verminderen of je huid egaler te maken. Geef ik je garantie dat dit bij jou werkt? Nee, dat niet. Er spelen hierbij te veel factoren een rol. Denk aan leeftijd, gewicht, lengte en lichaamsbouw. Ook je levensstijl speelt mee. Kortom, het kan zeker helpen, maar ik ben geen wonderdokter. Het lukt ook zeker niet met 1 behandelingen, er zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen noodzakelijk voordat er echt een blijvend effect op kan treden. Ik beschrijf bewust dat het ‘kan’, want ik wil geen valse beloftes doen. 

Body Contour Gel

Bij deze massages wordt er gebruik gemaakt van een speciale body contour gel. Door de samenstelling van deze gel met zeewier extracten en essentiële olie, heeft de body contour gel een optimaal afbreek effect op de onderhuidse vetcellen. Het menthol extract stimuleert de doorbloeding van de huid waardoor ook de verwerking van de afvalstoffen wordt gestimuleerd. Deze body contour gel kent een aantal contra indicaties. De contra-indicaties zijn: Hoge koorts, hartklachten, oververmoeidheid; overmatige reactie van de huid gepaard gaande met jeuk, bij gebruik van bloed verdunnende middelen, defecte huid, zwangerschap en een allergie voor de ingrediënten van de body contour gel (zeewier extract/menthol). Het is daarom altijd noodzakelijk om eerst een testje te doen en de bodyshape introductie massage te boeken, voordat we echt aan de slag kunnen.

Bodyshape introductie

Als je nog geen client bij me bent, dat is het noodzakelijk dat je eerst een keer op bezoek komt voor de Bodyshape introductie massage. We kunnen hierbij eerst kennismaken en samen afstemmen wat je probleemzones en je doelen zijn. Aansluitend volgt er een massage, vergelijkbaar met de massages die ik je ga geven als je een volgende keer op bezoek komt. Hierbij worden de probleemzones eerst aangepakt en daarna volgt er een ontspannende massage om het af te sluiten. Aan het einde van de massage breng ik een klein beetje body contour gel bij je aan, in de binnenzijde van je elleboog en knieholte. Als je in de dagen daarna er geen vervelende reacties op hebt, dan is de behandeling met de contourgel geschikt voor jou. Ben je al wel client, dan is het zeker mogelijk om het bij een van je afspraken samen te bespreken en kan ik ook de contourgel aanbrengen ter test.


Body Contour Massage

Deze massage is een stevige massage van het te behandelen (deel)gebied met als doel om de omvang te verminderen. Heb je bv wat vollere bovenbenen en wil je graag dat die wat dunner zouden zijn, dan is de bodycontour massage hier wellicht een oplossing voor. Natuurlijk werkt dit ook op anderen delen van het lichaam, zoals onderbenen, armen, billen, heupen en buik.

Cellulite Massage

Het is nogal een dilemma als je cellulite hebt. Dit is niet leeftijdsgebonden en komt ook niet alleen voor bij mensen die overgewicht hebben, dat is echt een fabeltje. Het gaat zeker niet vanzelf weg. Een massage kan het verkleefde weefsel weer losmaken en ervoor zorgen dat je een egalere huid krijgt. Ik pas hier vaak een combinatie van een bindweefsel en cuppingmassage toe, in combinatie met een body contour gel. 


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden