Bodyshape Massages

Het is zeker mogelijk om middels massagetherapie je lichaam op verschillende plaatsen te verstevigen, van omvang te verminderen of je huid egaler te maken. Geef ik je garantie dat dit bij jou werkt? Nee, dat niet. Er spelen hierbij te veel factoren een rol. Denk aan leeftijd, gewicht, lengte en lichaamsbouw. Ook je levensstijl speelt mee. Kortom, het kan zeker helpen, maar ik ben geen wonderdokter. Het lukt ook zeker niet met 1 behandelingen, er zijn een aantal behandelingen noodzakelijk voordat er echt een blijvend effect op kan treden. Ik beschrijf bewust dat het ‘kan’, want ik wil geen valse beloftes doen. Het werkt bij iedereen anders.

Body Contour Massage

Deze massage is een stevige massage van het te behandelen (deel)gebied met als doel om de omvang te verminderen. Heb je bv wat vollere bovenbenen en wil je graag dat die wat dunner zouden zijn, meer in lijn met de rest van je lichaam, dan is de bodycontour massage hier wellicht een oplossing voor. Natuurlijk werkt dit ook op anderen delen van het lichaam, zoals onderbenen, armen, billen, heupen en buik.

Cellulite Massage

Het is nogal een dilemma als je cellulite hebt. Dit is niet leeftijdsgebonden en komt ook niet alleen voor bij mensen die overgewicht hebben, dat is echt een fabeltje. Het gaat zeker niet vanzelf weg. Een massage kan het verkleefde weefsel weer losmaken en ervoor zorgen dat je een egalere huid krijgt. Ik pas hier vaak een pittige combinatie van een bindweefsel en cuppingmassage toe, in combinatie met een body contour gel. 


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden