Anticellulitis massagekuur, herintroductie

Ik wil de anticellulitis massagebehandeling die ik ooit in mijn aanbod had zitten weer herintroduceren. In het verleden heb ik deze met succes toegepast, dus wie weet kan ik er opnieuw iemand mee helpen. Alleen massagetherapie helpt vaak niet voldoende. Je zal er zelf ook nog iets aan moeten doen, door meer te bewegen, gezonder eten en meer water te drinken. Daarnaast is het resultaat veel minder bij mensen met overgewicht. Ook leeftijd speelt een beduidende rol, hoe ouder je bent, des te minder het resultaat.

 

Om het optimale resultaat te bereiken, ben ik op zoek naar de ideale kandidaat voor deze anticellulitis massagebehandeling. Omdat ik speciaal voor de herintroductie van deze massagebehandeling voor het maximale resultaat wil gaan, heb ik iemand nodig met het volgende profiel:

  • Je bent een vrouw tussen de 15 en 25 jaar.
  • Je hebt een milde vorm van cellulitis op je billen en/of bovenbenen.
  • Je hebt geen overgewicht
  • Je hebt een bij voorkeur een lange lichaamsbouw

Als je aan dit profiel voldoet en je hebt interesse om je cellulitis aan te pakken, neem dan contact met me op. Ik ga je dan een super massage aanbod doen, waarbij je in ieder geval een aantal van deze massagebehandelingen geheel kosteloos komt ondergaan in ruil voor een anoniem verslag van je ervaringen en behaalde resultaten. 


Afspraak maken

Mocht je interesse hebben, neem dan eerst contact met me op. Laat me weten wie je bent, je leeftijd, waar precies je cellulitis zit en in welke mate dat is. Ik neem dan zeker weer contact met je op, je bent van harte welkom!


De massage

Deze massage is een combinatie van diverse massagetechnieken, die gericht zijn op het bestrijden en/of het voorkomen van cellulitis op de billen en de bovenbenen. Evt andere gebieden kunnen ook worden meegenomen, zoals je buik of bovenarmen. Al naar gelang de zaken die ik tegenkom, pas ik massagetechnieken toe waarvan ik denk dat deze van toepassing zijn en kunnen helpen. Het kan dus zijn dat ik een extra kussen onder je neer leg, vacuümcups gebruik, een massageapparaat aan zet en/of je vraag om een bepaalde houding aan te nemen zoals zitten, benen optrekken en op je zij gaan liggen. 

 

De anticellulitis massage is een volledige massage en geen deelmassage. Het is vergelijkbaar met een klassieke massage, waarbij de gebieden met cellulitis speciaal en zeer intensief worden behandeld. Daarna volgt er altijd een ontspannende massage om te zorgen dat het lichaam weer tot rust kan komen.

De praktijk

Ik begeleid je naar de massagetafel, waar al een grote handdoek gereed zal liggen. Daarna zal ik de ruimte tijdelijk verlaten, zodat het geheel uitkleden in alle privacy kan plaatsvinden en je op je buik en onder de handdoek kunt gaan liggen. Na afloop van de massage zal ik de ruimte weer verlaten, zodat je jezelf in alle rust weer kunt aankleden.

Stil en ogen gesloten

Bij deze massagevorm is het de bedoeling dat je gedurende de gehele massage de ogen gesloten houd en niet praat. Op deze wijze kan je de massage beter aan, doordat je meer ontspannen bent. De massageruimte wordt qua verlichting soms best uitgelicht, zodat de gebieden met cellulitis beter zichtbaar zijn. Tijdens de massage van de voorzijde van je lichaam worden je ogen afgedekt.

Beperkingen

Deze massagevorm kent zeker beperkingen. Medicijngebruik zoals bloedverdunners en spierverslappers zijn direct een reden om deze massage niet te mogen ondergaan. Als je zwanger bent (of probeert te worden) is deze massage ook geen optie. Bij twijfel altijd even met me overleggen.


Is deze massage pijnlijk

Ik zal er niet omheen draaien, deze massagevorm is pittig en gevoelig. De billen vallen nog wel mee, maar de massage van de bovenbenen kan pijnlijk zijn. Natuurlijk is de intensiteit van de massage aan te passen en zal je er iedere volgende massage weer net iets beter tegen kunnen. Deze massage kan je best een paar dagen spierpijn geven. 

Blootgewoon

Alle massages zijn blootgewone massages en worden uitgevoerd op een geheel ontkleed lichaam, het aanhouden van het ondergoed is niet mogelijk. De massages starten terwijl je onder een handdoek ligt. Gedurende de massage wordt de handdoek geheel weggenomen, waarna je blootgewoon en onbedekt op de massagetafel ligt. 


Reactie op deze massagebehandelingen

" Ik wilde een cellulitis-massage, dus ik ben via internet gaan zoeken naar iemand die dat doet hier in Nijmegen en toen kwam ik Henk Hendriks tegen. Ik wist niet wat me te wachten stond en hoe dat gaat, maar via een duidelijke uitgebreide website van Henk Hendriks waarin alles heel duidelijk stond hoe alles te werk gaat, heb ik een afspraak gemaakt! Ik werd heel netjes ontvangen, het voelde gelijk goed! Tijdens de massage vertelde Henk duidelijk wat hij ging doen en hoe het voelt, dat was fijn. Ook wordt er gemasseerd met heel veel respect. Na afloop kreeg ik een ontspanningsmassage en daar heb ik een woord voor, VERSLAVEND! Nadat ik klaar ben met mijn cellulitis-massage blijf ik komen voor ontspanningsmassage! Dit wilde ik met jullie delen omdat ik het heel goed en fijn vond! "