Massage Giveaway

Er zijn heel veel aanvragen binnengekomen, maar de laatste dagen is het stil gebleven. Ik heb mijn keuze dus een dagje eerder gemaakt, je kan jezelf niet meer aanmelden. Ik laat deze pagina nog wel even staan, dan kan je zien waarvoor je jezelf hebt aangemeld.

 

Zaterdag 28 september 2019

Ik wil heel graag weer een aantal massages weggeven aan diegene die ze het beste kan gebruiken, nodig heeft of simpelweg heeft verdiend. Dit doe ik vaker en de ervaringen die ik hiermee heb opgedaan zijn echt zo mooi dat ik dit nu weer ga doen, maar wat uitgebreider. De datum voor de massage staat vast, dat is op zaterdag 28 september 2019. Het verschil is dat ik in totaal 4 massages weggeef op deze dag. Hierbij is het de opzet dat je enkel jezelf kan opgeven als kandidaat. Ken je iemand die hiervoor in aanmerking zou komen, dan kan diegene zichzelf natuurlijk ook opgeven als kandidaat, dus geef deze giveaway vooral door aan die personen waarvan jij denk dat ze een massage nodig hebben of verdienen, dan kunnen ze zichzelf opgeven als kandidaat. Het is niet mogelijk om iemand anders op te geven, iedereen moet dit echt puur voor zichzelf doen.

Waarom jij?

Het is lastig om aan te geven waarom nu juist jij deze massage nodig hebt en verdiend. Weet dat je reactie altijd vertrouwelijk blijft tussen jou en mij, dus vertel gewoon waar je mee zit of er specifieke klachten zijn of welke andere redenen er zijn waarom jij jezelf aanmeld. Niets is mij vreemd, dus schrijf het gewoon op en deel het met me. Hoe opener je hierin bent, des te beter kan ik mijn afweging maken. Doe het gewoon!

Hoe werkt het

Je geeft jezelf op via onderstaand formulier. Hierbij geef je aan waarom jij deze massage wilt ontvangen en welke massage je kiest uit het aanbod. Als alle reacties binnen zijn, maak ik zelf een keuze uit alle kandidaten en laat ik weten wie er op welk tijdstip op bezoek mag komen. 

Verschillende tijdstippen

Ik wil proberen om op zaterdag 28 september in totaal 4 massages te geven voor deze giveaway. De aanvangstijden zijn 11:00 uur, 14:00 uur, 17:00 uur en 20:00 uur. In het formulier kan je aangeven wat je voorkeuren zijn. Geef vooral aan als je op meerdere tijdstippen kunt, dan is de kans groter dat het ook daadwerkelijk zal gaan lukken.

Blootgewoon

Mijn massages zijn allemaal blootgewone massages. Dit is onderdeel van mijn massagevisie. Ik vermeld het toch maar even,  zodat het geen verrassing is. Ik wil voorkomen dat je hebt opgegeven voor een massage die uiteindelijk niet bij je past. Natuurlijk zijn het uiterst respectvolle massages, dat mag duidelijk zijn.


Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies, welke massage kies ik

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven