Massage Advies

Kan een massage mij helpen en zo ja, welke massage kies ik dan? Dit is een vraag die me veel wordt gesteld, want de keuze voor een bepaalde massagevorm is niet altijd op voorhand reeds duidelijk. Zou het niet handig zijn als je simpelweg advies kunt vragen, gratis en 100% vetrouwelijk? Nou, dat kan……..


Kan een massage helpen

Feitelijk helpt een massage bijna altijd, maar soms is de keuze voor een massage een verkeerde. Het gaat hierbij vooral om de combinatie van je klachten, je wensen en je lichamelijke en geestelijke situatie. Ook de mate waarin een massage je kan helpen kan verschillend zijn. Soms is het enkel om een uurtje niets te moeten, soms is het een kwestie van meerdere massages, maar het kan ook zijn dat een enkele massage je al beduidend verder kan helpen.

Welke massage kies je

De keuze uit massagevormen is enorm te noemen. Hoe kies je nu de juiste massagevorm voor jouw klachten en/of wensen? Als je bv spierpijn hebt, maar je vindt een te stevige massage niet fijn, waarvoor kies je dan? Het is vaak een afweging tussen het verstand en het gevoel. De verkeerde massagevorm kan zeker averechts werken, dus je moet uiteraard de juiste keuze maken of soms gewoon niet voor een massage kiezen. 


Vertrouwelijk massage advies

Ik bied de mogelijkheid om gratis en 100% vertrouwelijk een massageadvies per mail te krijgen. Dit kan ik natuurlijk niet zomaar doen, ik heb er best veel informatie voor nodig. Een massageadvies is altijd persoonlijk, maar als je als ouder een massageadvies wilt hebben voor je kind, dan kan dat natuurlijk ook. Vermeld dit er dan even bij. Je krijgt veelal binnen een dag een massageadvies als antwoord op je mail. Er zitten geen verdere verplichtingen aan vast, je kiest zelf of je er wat mee gaat doen en ook of je een evt massage bij mij of bij iemand anders zal ondergaan. Weer direct, duidelijk en open, alles mag aan bod komen. Hoe specifieker jij kunt aangeven wat je problemen, klachten en/of wensen zijn, des te beter kan ik hierop mijn advies gegeven.

Wat wil ik allemaal weten

Ik wil best veel weten, want mijn advies is daar immers op gebaseerd. Wees heel erg duidelijk mbt je problemen en klachten, maar geeft ook zeker je persoonlijke massagewensen aan me door. Alleen dan kan ik je goed adviseren. Draai er dus niet omheen, maar benoem gewoon alles, open en duidelijk. Het is 100% vertrouwelijk!! Elke onderwerp mag ter sprake komen, want een massage kan echt veel voor je doen, meer dat de meeste mensen verwachten. Massage helpt niet alleen bij spierklachten, het kan ook zeker helpen bij stress, vermoeidheid, huidproblemen, meer in contact komen met je lichaam, angsten overwinnen, verwerken van vervelende gebeurtenissen uit het verleden, anorexia en zo verder. Kortom, een heel scala aan voordelen, dus waar wacht je nog op?

Alvast wat vragen, om je op weg te helpen

  • Wat is je leeftijd
  • Ben je man of vrouw
  • Heb je specifieke problemen en/of klachten en zo ja, beschrijf deze dan 
  • Heb je zelf speciale massage wensen of een specifieke voorkeur op massagegebied en zo ja, beschrijf deze dan.
  • Heb je al eens eerder voor een massage gekozen mbt je problemen, klachten en/of wensen en zo ja, beschrijf deze dan en vertel er ook bij of ze hebben geholpen en of deze massages wel of niet je wensen hebben vervuld. 
  • Denk je zelf dat massages je kunnen helpen en zo ja, hoe zouden deze massages er dan volgens jou uit moeten zien.

Mijn advies

Wellicht vraag ik nog je om aanvullende informatie. Als een massage je niet kan helpen, laat ik je dat ook gewoon weten, mijn advies is namelijk totaal niet bedoeld om je als cliënt binnen te halen. Mochten je issues echter te onduidelijk of te complex zijn waardoor ik geen advies per mail kan geven, kan mijn advies er ook uit bestaan dat het beter is om een adviesmassage bij me te komen ondergaan. Deze adviesmassage is niet kostenloos, maar het is natuurlijk niet verplicht om hiervoor te kiezen. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.