Massage Advies

Als je weinig of geen ervaring hebt met massagetherapie en coaching, dan weet je feitelijk ook niet goed wat dit allemaal kan doen en voor je kan betekenen. Er zijn enorm veel soorten massages en ook mijn aanbod is vrij groot, dus welke massage kies je? Soms is het een keuze tussen gevoel en verstand, bijvoorbeeld als je last hebt van je schouders en nek. De oorzaak kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn, dus wat is het nu precies bij jou en hoe kies je hiervoor de juiste massage? Het kan ook zijn dat je hele specifieke klachten, problemen en/of wensen hebt. Hoe weet je dan welke massage hier het beste bij aansluit? 

Hoe krijg je advies

Advies vragen kan op een aantal manieren. Ik heb voor specifieke situatie , omstandigheden of klachten een aantal massage adviezen beschreven. Wellicht zit daar je antwoord al bij. Wat ook kan is een persoonlijk advies krijgen via de mail. Je vult dan een formulier in, waarbij je een aantal vragen moet beantwoorden. Natuurlijk is een advies massage komen ondergaan de beste methode. We spreken elkaar dan persoonlijk, je ondergaat een advies massage en daarna kan ik je het beste advies geven. Welke manier je ook kiest, het mag duidelijk zijn dat alles altijd 100% vertrouwelijk is. Wees open, helder en direct, want dan kan ik je het beste helpen.

Massage adviezen

Er zijn zoveel omstandigheden waarbij Massagetherapie en Coaching echt het verschil kan maken. Veel mensen denken dan niet eens aan massagetherapie, terwijl het juist zo goed kan zijn. Het is niet enkel goed bij stress of spierpijn, maar kan ook echt helpen bij bv anorexia, schaamte, angsten en noem maar op. Ik heb wat massage adviezen op een rijtje gezet. Soms voor specifieke klachten of omstandigheden, soms juist voor specifieke doelgroepen. Laat Massagetherapie en Coaching je verder helpen!


Persoonlijk Advies

Kan een massage mij helpen en zo ja, welke massage kies ik dan? Dit is een vraag die me veel wordt gesteld, want de keuze voor een bepaalde massagevorm is niet altijd op voorhand reeds duidelijk. Zou het niet handig zijn als je simpelweg via de mail een massage advies kunt vragen, gratis en 100% vertrouwelijk? Nou, dat kan…….. Vul het formulier in en je krijgt 100% vertrouwelijk advies over de massage die het beste past bij jou klacht, probleem of wens.

 

Advies Massage

Als je niet goed weet welke massage bij je zou passen of je weet niet welke massagevorm het beste zou zijn om jou klachten en/of problemen te verminderen of jou persoonlijke wensen te vervullen, dan is een afspraak voor een adviesmassage de beste keuze. We bespreken eerst samen je klachten, problemen en/of wensen en daarna gaan we samen op zoek naar een massage die daar het beste bij past, middels een advies massage