Praktijk aan huis

Wat betekend het om een praktijk aan huis te hebben? Feitelijk is het in huis, want de praktijkruimte is op de zolderkamer. Als je bij mij op bezoek komt voor Massagetherapie en/of coaching, dan kom je binnen in mijn huis. Ik heb geen aparte ingang voor mijn praktijk.

Voordelen

Doordat het in huis is, heb ik zelf geen extra kosten voor de huisvesting. Hierdoor ligt mijn tarief ook onder de marktprijs en is het betaalbaar. Daarnaast is het geen kantooromgeving of zo, omdat het in huis is, voel je jezelf ook vrij snel thuis. De sfeer is rustig. Voor mij is het voordeel dat ik ook thuis werk. Na afloop ben ik direct thuis.

Nadelen

Iedereen komt door het huis en moet de trappen op naar de zolder, waarbij de laatste best een beetje steil is. Daarnaast zijn er natuurlijk ook extra geluiden, zoals klussende buren of een auto in de straat. Soms hoor je de vogeltjes op de dakkapel lopen en omdat mijn huis houten vloeren heeft, hoor je de vloer ook kraken als ik rond de massagetafel loop. De charmes van een praktijk aan huis.