Het Vergeten Kind

Ik gebruik regelmatig massagekaarsen bij mijn massages. Enorm goed voor een droge huid en de warmte is ook erg fijn om te ervaren. Massagekaarsen zijn geen echte kaarsen, maar je steekt ze wel aan. De was die dan smelt gebruik je om te masseren of voor je droge huid. Het is echt een weldaad en als je ze eenmaal hebt gebruikt, zal je niet snel een ander middel vinden dat zo fijn is en je huid zo goed kan verzorgen.


Na wat experimenteren, maak ik deze massagekaarsen nu zelf. Dit doe ik voor eigen gebruikt tijdens mijn massages, maar hoe leuk is het als ik hiermee ook nog iets leuks kan doen voor het goede doel! Ik heb gekozen voor Het Vergeten Kind. Er zijn natuurlijk bergen met goede doelen, allemaal even mooi en waardevol, maar Het Vergeten Kind spreekt mij gewoon aan, vooral ook omdat ik steeds meer kinderen en jongeren op bezoek heb. De massagekaarsjes zijn te koop voor €2,50 per stuk. Natuurlijk mag je er ook wat meer voor geven. De gehele opbrengst gaat naar Het Vergeten Kind. Ook voor mensen die niet voor een massage op bezoek komen zijn ze te koop. Je moet ze dan wel even komen ophalen of ik kan ze meebrengen als we elkaar ergen zien, want opsturen is natuurlijk geen doen en de verzendkosten zijn te hoog, dat we beter dat bedrag ook weer aan Het Vergeten Kind kunnen schenken.

Help je mee?

Help je ook mee om Het Vergeten Kind te steunen? Koop dan een massagekaarsje. Je doet jezelf, maar ook een vergeten kind er een hoop plezier mee. Alvast bedankt.

Gebruiksaanwijzing

  1. Steek het kaarsje aan (bij voorkeur met een lange gasaansteker)
  2. Laat deze enige tijd branden tot er voldoende vloeistof is ontstaan.
  3. Blaas eerst het kaarsje weer uit, voordat je ermee aan de slag gaat.
  4. Schenk de vloeistof eerst in je hand en masseer het dan waar nodig.
  5. let op, het glazen potje kan warm worden!