Corona en Massage

Natuurlijk heeft het corona virus tot tijdelijke aanpassingen geleid binnen mijn praktijk. Alles om de risico's zo klein mogelijk te houden en gezondheid het belangrijkste te laten zijn. Alles is hier tip top schoon en in orde. Natuurlijk gebruik ik altijd schone handdoeken en alles wordt netjes gedesinfecteerd met alcohol. Als ik klachten heb, dan zal ik annuleren en ik verwacht dat natuurlijk ook van jou. Laten we er samen zorgen dat het goed blijft gaan, dat jij van een massage kan genieten en ik mijn praktijk voort kan zetten.

Registratie

Ik heb natuurlijk al je gegevens. Mocht er iets gebeuren dan kan ik altijd contact met je opnemen. Neem ook contact met mij op als er iets met jou aan de hand is.

Hygiëne

Ga zeker thuis eerst douchen net voordat je hier op de tafel komt liggen. Natuurlijk zorg ik dat alles hier ook hygiënisch is. Alles wordt ontsmet met alcohol voor en na iedere massage. 

Geen Hand

Bij binnenkomst krijg je geen hand. Gek wellicht, omdat ik je wel ga masseren, maar pas in de praktijkruimte hebben we beide onze handen ontsmet. 

Gesprekje

De ontvangst en het gesprekje voorafgaande aan de massage houden we op gepaste afstand. Hierbij zal ik ook het verplichte checkgesprekje houden en vragen of je klachten hebt.