Corona en Massage

Natuurlijk heeft het corona virus tot tijdelijke aanpassingen geleid binnen mijn praktijk. Alles om de risico's zo klein mogelijk te houden en gezondheid het belangrijkste te laten zijn. Alles is hier tip top schoon en in orde. Natuurlijk gebruik ik altijd schone handdoeken en alles wordt netjes gedesinfecteerd met alcohol. Als ik klachten heb, dan zal ik annuleren en ik verwacht dat natuurlijk ook van jou. Laten we er samen zorgen dat het goed blijft gaan, dat jij van een massage kan genieten en ik mijn praktijk voort kan zetten.

 

Contact

Ik heb natuurlijk al je gegevens. Mocht er iets gebeuren dan kan ik altijd contact met je opnemen. Neem ook contact met mij op als er iets met jou aan de hand is.

 

Hygiëne

Ga zeker thuis eerst douchen net voordat je hier op de tafel komt liggen. Natuurlijk zorg ik dat alles hier ook hygiënisch is. Alles wordt ontsmet met alcohol voor en na iedere massage. 

 

Geen Hand

Ik begroet je met een glimlach, ipv van een hand.  Gek wellicht, omdat ik je wel ga masseren, maar pas in de praktijkruimte hebben we beide onze handen ontsmet. 

 

Annuleren

Heb je corona gerelateerde klachten? Dan is het altijd noodzaak om te annuleren! Natuurlijk graag zsm mogelijk doorgeven ivm mijn planning, alvast bedankt!

 


Geen toegangsbewijs

In mijn praktijk is er geen toegangsbewijs noodzakelijk. Dus geen corona app of QR code. Je bent welkom, gevaccineerd of niet. 

 

Mijn vaccinatie

Persoonlijk heb ik de keuze gemaakt om mezelf wel te laten vaccineren. Daarnaast heb ik ook de boostervaccinatie gehad.

 

Maatregelen

Natuurlijk houd ik me aan alle RIVM maatregelen zoals die worden gesteld. Beschermingsmiddelen, openingstijden en wat al niet meer. 

 


Gezond verstand

Het belangrijkste is gezond verstand. Bij klachten of in situaties waarbij je in quarantaine moet, maak je natuurlijk geen afspraak of annuleer je je afspraak. Als je tot de hogere risicogroepen behoord, dan is het wellicht verstandiger om op dit moment even niet voor een massage te kiezen. Op deze wijze ga ik er zelf ook mee om. Als ik klachten heb, in quarantaine moet of zelfs daar ook maar een beetje aan twijfel, dan zal ik annuleren en geen massages geven. Gezondheid is een belangrijk goed, laten we hier samen ook de nodige aandacht aan geven, voor jou, maar ook voor mij.