Corona en Massage

Natuurlijk heeft het corona virus tot tijdelijke aanpassingen geleid binnen mijn praktijk. Alles om de risico's zo klein mogelijk te houden en gezondheid het belangrijkste te laten zijn. Alles is hier tip top schoon en in orde. Natuurlijk gebruik ik altijd schone handdoeken en alles wordt netjes gedesinfecteerd met alcohol. Als ik klachten heb, dan zal ik annuleren en ik verwacht dat natuurlijk ook van jou. Laten we er samen zorgen dat het goed blijft gaan, dat jij van een massage kan genieten en ik mijn praktijk voort kan zetten.

 

Een dag voor je afspraak ontvang je een Covid-19 formulier. Vul deze digitaal in, voorafgaande aan je afspraak.

Registratie

Ik heb natuurlijk al je gegevens. Mocht er iets gebeuren dan kan ik altijd contact met je opnemen. Neem ook contact met mij op als er iets met jou aan de hand is, dan kan ik de benodigde maatregelen treffen, afhankelijk wanneer je op bezoek bent geweest en of je klachten hebt.

Bescherming

Ik draag een mondkapje. Wellicht vreemd om van iemand een massage te krijgen die er uitziet als een dokter of tandarts, maar toch. Als je een massage krijgt heb je toch je ogen dicht, dus je merkt er niets van. Ik draag geen handschoenen. Jij mag een mondkapje dragen, maar dat is niet verplicht.


Handen Ontsmetten

Je handen kunnen een bron van infecties zijn. Ik zal aan iedereen vragen om zijn/haar handen te ontsmetten met een handgel. Ik zal dat ook doen, voordat ik ga masseren. Doe dit ook weer na de massage, voordat je de praktijkruimte weer verlaat.

Hygiëne

Ga zeker thuis eerst douchen net voordat je hier op de tafel komt liggen. Natuurlijk zorg ik dat alles hier ook hygiënisch is. Alles wordt ontsmet met alcohol voor en na iedere massage. 


Geen Hand

Nee, bij binnenkomst krijg je geen hand. Gek wellicht, omdat ik je wel ga masseren, maar pas in de praktijkruimte hebben we beide onze handen ontsmet. Ook als je weggaat krijg je geen hand.

Gesprekje

De ontvangst en het gesprekje voorafgaande aan de massage houden we op gepaste afstand. Ik draag dan nog geen beschermingsmiddelen, dus we gaan ons tot die tijd aan de 1,5 meter houden.


Klachten

Het is natuurlijk ook belangrijk om goed te kijken naar je eigen gezondheid, voordat je op bezoek komt. Ben je aan het hoesten, verkouden of heb je koorts? Annuleer dan je afspraak, ook als je twijfelt. Ik zal ook annuleren als ik dit zelf ervaar.

Gezondheid

Heb je sowieso een zwakkere gezondheid of behoor je tot een verhoogde risico groep? Dan is het verstandiger om nog even geen afspraak te maken. Het is beter om dan juist alle onnodige risico's te vermijden. Je gezondheid is vele malen belangrijker dan een massage afspraak.


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden


Whatsapp

E-mail

Messenger

Facebook

Blog