Corona en Massage

Natuurlijk heeft het corona virus tot tijdelijke aanpassingen geleid binnen mijn praktijk. Alles om de risico's zo klein mogelijk te houden en gezondheid het belangrijkste te laten zijn.

Bescherming

Ik ga zeker starten met het dragen van beschermingsmiddelen. Wellicht vreemd om van iemand een massage te krijgen die er uitziet als een dokter of tandarts, maar toch. Als je een massage krijgt heb je toch je ogen dicht, dus je merkt er niets van.

Handen Ontsmetten

Je handen kunnen een bron van infecties zijn. Ik zal aan iedereen vragen om zijn/haar handen te ontsmetten met een handgel. Ik zal dat ook doen, voordat ik ga masseren. Doe dit ook weer na de massage, voordat je de praktijkruimte weer verlaat.


Hygiëne

Ga zeker thuis eerst douchen net voordat je hier op de tafel komt liggen. Natuurlijk zorg ik dat alles hier ook hygiënisch is. Alles wordt ontsmet met alcohol voor en na iedere massage. 

Geen Hand

Nee, bij binnenkomst krijg je geen hand. Gek wellicht, omdat ik je wel ga masseren, maar pas in de praktijkruimte hebben we beide onze handen ontsmet. Ook als je weggaat krijg je geen hand.

Gesprekje

De ontvangst en het gesprekje voorafgaande aan de massage houden we op gepaste afstand. Ik draag dan nog geen beschermingsmiddelen, dus we gaan ons tot die tijd aan de 1,5 meter houden.


Tissues

Gebruik je tissues om bv je neus te snuiten? Dan wil ik je vragen of je deze na afloop van de massage zelf in een speciaal plastic zakje wilt deponeren. Hetzelfde geldt voor de haarelastiekjes, gebruik je er een van hier, gooi die dan ook weg in dat plastic zakje.

Klachten

Het is natuurlijk ook belangrijk om goed te kijken naar je eigen gezondheid, voordat je op bezoek komt. Ben je aan het hoesten, verkouden of heb je koorts? Annuleer dan je afspraak, ook als je twijfelt. Ik zal ook annuleren als ik dit zelf ervaar.

Gezondheid

Heb je sowieso een zwakkere gezondheid of behoor je tot een verhoogde risico groep? Dan is het verstandiger om nog even geen afspraak te maken. Het is beter om dan juist alle onnodige risico's te vermijden. Je gezondheid is vele malen belangrijker dan een massage afspraak.


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden