Blootgewone massages

Mijn massagevisie, je hebt er niets aan.......

Mijn uiterst respectvolle massages worden toegepast op een geheel ontkleed lichaam. Dit is mijn denkwijze, massagevisie en mijn manier van masseren. De mate van overgave is hierdoor veel groter, waardoor het effect van de massage ook veel groter is. Als client lig je ook veel fijner op de massagetafel. Al mijn cliënten liggen ‘blootgewoon’ op de massagetafel, geheel ontkleed en zonder bedekking van een handdoek. Dit pas ik toe bij al mijn massages en bij al mijn cliënten, ongeacht geslacht, gender, huidkleur of geloofsovertuiging. Op deze wijze geef ik al meer dan 10 jaar mijn massages. Ik wil niet anders dan mijn massages zo geven, want anders ga je hier na afloop weer weg zonder dat ik je echt heb kunnen laten ervaren wat mijn massages met je doen en wat ze voor je kunnen betekenen. Bloot een massage ondergaan is de normaalste zaak van de wereld voor mij. Het is zo vanzelfsprekend, waarbij alles draait om een fijne massage. Er hang totaal geen andere lading aan. Je kunt je in alle privacy uit en aankleden in de praktijkruimte, zonder mijn aanwezigheid. Ik ben zelf gekleed in een trainingsbroek en t-shirt.

 

Verschillen per praktijk

 Er is veel verschil tussen massagepraktijken en de visie hierop. Bij een deel van de praktijken onderga je een massage ongekleed zoals bij mij, bij anderen kan je kiezen en weer bij anderen is ongekleed geen optie en is het juist verplicht om je ondergoed aan te houden. Ik communiceer altijd heel uitgebreid over het feit dat je mijn massage geheel ongekleed ondergaat, het mag in geen enkel opzicht een verrassing voor je zijn.

 

Vanaf 18 jaar

Mijn massages zijn uiterst respectvol en hebben totaal niets met erotiek van doen. Het blijven echter blootgewone massages. Daarom is een afspraak enkel en alleen mogelijk vanaf 18 jaar en ouder, hier maak ik geen uitzonderingen op. Bij twijfels over je minimale leeftijd geef ik je geen massage en zal ik de afspraak annuleren. Neem dus altijd je ID mee als daar twijfels over kunnen ontstaan, dat is super belangrijk.

 


Hoe werkt het

Het heeft de uitdrukkelijke voorkeur om iedere massage direct zonder bedekking van een handdoek te starten. Wil je dat, ga dan bij aanvang niet onder de handdoek liggen, maar leg die aan de kant, zoals 99% van mijn cliënten dat doet. Wil je toch voor een gedeelte van de massage toegedekt zijn, ga dan bij de start onder de handdoek liggen, dan zal die in stapjes worden weggenomen en uiteindelijk ook geheel verdwijnen. Blootgewoon noem ik het, omdat het zoiets normaals en vanzelfsprekend is.

Niets voor jou?

Zijn blootgewone massages niets voor jou? Natuurlijk respecteer dit, het is uiteraard helemaal je eigen keuze. Helaas moet je dan wel op zoek naar een andere masseur met een andere massagevisie. Ik wil namelijk enkel massages geven volgens mijn massagevisie en maak daar geen uitzonderingen op.  Past dat niet binnen jouw voorkeuren of wensen, helemaal prima. Een massage draait om jou, dus kies de masseur met een massagevisie die het beste aansluit bij jouw wensen, grenzen en voorkeuren!

Bloot is geen erotiek!

Een blootgewone massage is zeker geen erotische massage. Voor mij is een blootgewone massage echt normaal, ik heb er al duizenden gegeven en het heeft totaal niets met erotiek van doen. Het gaat juist om de totale overgave en dat maakt dat mijn massages zo effectief en fijn zijn. Ben je specifiek op zoek naar een massage die gericht is op erotiek dan respecteer ik dat, maar hiervoor kun je niet bij mij terecht en mag je ergens anders een afspraak maken.


Wat anderen denken

Een massage draait om jou, niet om de mening van anderen. Als mijn massagevisie je aanspreekt, laat je dan niet beïnvloeden door de (voor)oordelen van anderen. Ieder mens denkt anders over een blootgewone massage, maar je kunt pas oordelen als je het zelf ervaren hebt.

Moeite met bloot

Ben je aan het twijfelen omdat het nieuw voor je is of ken je sowieso wat lichamelijke schaamte? Juist dan is een blootgewone massage iets fantastisch! Je zal merken dat het je fijnste massage ooit zal zijn en het helpt je ook om eventuele lichamelijke schaamte te overwinnen.

Een pure massage

Als je een echte massage wilt ervaren, dan kan dat volgens mijn visie niet met je ondergoed aan. Ongekleed geef je je letterlijk en figuurlijk helemaal over aan de massage, waardoor de beleving en het effect zoveel beter zijn. Het is niet te vergelijken met een massage met het ondergoed aan.Ik heb al een aantal massages van Henk ontvangen (ontspanningsmassage, hot stone massage en de lomi lomi massage). Henk biedt de massages op een professionele manier aan. Hij gaat zorgvuldig met je naaktheid om, je hoeft je dus niet te laten afschrikken door het feit dat je naakt moet zijn, daar wordt heel netjes en professioneel mee omgegaan. Voor mij is een massage goed om vastzittende en/of pijnlijke spieren los te masseren. Zo wordt alles weer wat soepeler. 

 

Zojuist weer thuis, na een fantastische massage-ervaring bij Henk. De overgave waarmee Henk masseert, de entourage van de massageruimte, net dat beetje extra in de vorm van een flesje koud water en een versnapering en tenslotte inderdaad de meerwaarde van de blootgewone massage, maken Henks massages onvergetelijk. Het smaakt in ieder geval naar meer! 

 


Ik heb nu twee keer een massage van Henk ondergaan. Wow, de tweede keer was nog meer genieten dan de eerste keer. Het blootgewoon zijn went snel. Het is een heerlijk gevoel je helemaal over te kunnen geven aan Henks handen. Hij heeft echt hele kundige, lekkere, warme en zachte handen! Nogmaals dank en hopelijk tot een volgende keer. 

 

Het is voelbaar dat Henk een grote passie heeft voor zijn werk als masseur. Hij beheerst diverse technieken en met grote zorgvuldigheid en integriteit geeft hij je een professionele massage. Aan alles wordt gedacht en ook de kleine details worden niet vergeten. Ook vooraf geeft hij je goede informatie over wat je kunt verwachten. En dit allemaal voor een spotprijsje, ongelooflijk! Een echte aanrader voor iedereen! 'De werkwijze is zeer professioneel. Eenmaal op de massagetafel vliegt de tijd voorbij en stap je er loom en met een voldaan gevoel van af. Een aanrader. Ik heb erg genoten van de massage. Ik heb niet zoveel ervaring met massages en vond het ook een beetje wennen om zo bloot op de tafel te liggen, omdat we toch vrienden zijn. Henk is erg deskundig en ik heb mij geen moment ongemakkelijk gevoeld. 

 


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden