Blootgewone massages

Mijn massages worden toegepast op een geheel ontkleed lichaam. Dit is mijn denkwijze, massagevisie en mijn manier van masseren, daar ik een volledige massage wil kunnen geven. Een massage ondergaan met kleding of ondergoed aan is voor mij hetzelfde als douchen met een paraplu. De mate van overgave bij een blootgewone massage is ook veel groter, waardoor het effect van de massage ook veel groter is. Als client lig je ook veel fijner op de massagetafel en ik hoef niet aan je ondergoed te schorren en er handdoeken in te stoppen. Al mijn cliënten liggen ‘blootgewoon’ op de massagetafel, (uiteindelijk) zonder bedekking van een handdoek. Dit pas ik toe bij al mijn massages en bij al mijn cliënten, ongeacht leeftijd of geslacht. Op deze wijze heb ik al duizenden massages gegeven. Ik wil feitelijk niet anders dan mijn massages zo geven, want anders ga je hier na afloop weer weg zonder dat ik je echt heb kunnen laten ervaren wat mijn massages met je doen en wat ze voor je kunnen betekenen. Natuurlijk zijn al mijn massages uiterst respectvol en zorgvuldig. Als ik aan het masseren ben, dan ben ik zelf gekleed in een korte trainingsbroek en een t-shirt.

Niets voor jou?

Zijn blootgewone massages niets voor jou? Natuurlijk respecteer dat, dit is uiteraard helemaal je eigen keuze. Helaas moet je dan wel op zoek naar een andere masseur met een andere massagevisie. Ik wil namelijk enkel massages geven volgens mijn massagevisie. Past dat niet binnen jouw voorkeuren of wensen, helemaal prima. Een massage draait om jouw, dus kies de masseur met de massagevisie die het beste past bij jouw wensen en voorkeuren!

Bloot is geen erotiek!

Een blootgewone massage wordt soms verward met een erotische massage. Voor mij is een blootgewone massage echt normaal, ik heb er al duizenden gegeven en het heeft het niets met erotiek van doen. Het gaat juist om de totale overgave en dat maakt dat mijn massages zo effectief en fijn zijn. Ben je specifiek op zoek naar een massage die gericht is op erotiek dan respecteer ik dat, maar hiervoor kan je niet bij mij terecht en mag je ergens anders een afspraak maken.


Hoe werkt het

Bij al mijn massages staat beschreven of het een blootgewone massage is 'in stapjes' of blootgewoon 'vrij snel vanaf de start'. Daarnaast is het zeker mogelijk om bij alle massages direct blootgewoon zonder handdoek te starten, dat heeft zelfs absoluut de voorkeur. Je gaat dan simpelweg al bij de start niet onder de handdoek liggen. 

In stapjes

Je ligt bij aanvang geheel ontkleed onder een grote handdoek, die er in stapjes wordt afgehaald. Uiteindelijk lig je geheel onbedekt op de massagetafel, zowel bij de massage van de voorzijde als de massage van de achterzijde van het lichaam. Bij het omdraaien wordt je weer even toegedekt, waarna de handdoek er weer in stapjes wordt afgehaald.

Vrij snel vanaf de start

Je ligt bij aanvang geheel ontkleed onder een grote handdoek, die al vrij snel na de start van de massage geheel zal worden weggenomen en de gehele massage wordt verder uitgevoerd zonder bedekking. Pas na afloop van de massage wordt je weer afgedekt met een grote handdoek. 


Totaal bloot

Het is zeker mogelijk om bij alle massages direct zonder bedekking van een handdoek te starten. Ongeveer 90% van mijn cliënten kiezen dit en gaan vanaf de start niet onder een handdoek liggen. Dit heeft ook mijn voorkeur bij alle massages. Gewoon doen, het is echt fijner, ik ben minder aan het stoeien met handdoeken en heb meer tijd voor jou!

Het stappenplan

Bij tieners en jongeren tot 18 jaar is het mogelijk om een stappenplan te volgen. Hiermee kan je langzaam wennen aan het ondergaan van een blootgewone massage. Dit stappenplan is ook mogelijk bij anorexia, ongeacht je leeftijd. Toch is ook hierbij het advies om direct blootgewoon te kiezen voor het beste resultaat!