Blootgewone massages

Mijn massagevisie, je hebt er niets aan.......

Mijn uiterst respectvolle massages worden toegepast op een geheel ontkleed lichaam. Dit is mijn denkwijze, massagevisie en mijn manier van masseren, daar ik een volledige massage wil kunnen geven. Een massage ondergaan met kleding of ondergoed aan is voor mij hetzelfde als douchen met een paraplu. De mate van overgave bij een blootgewone massage is ook veel groter, waardoor het effect van de massage ook veel groter is. Als client lig je ook veel fijner op de massagetafel, ik hoef niet aan je ondergoed te schorren en er handdoeken in te stoppen. Al mijn cliënten liggen ‘blootgewoon’ op de massagetafel, geheel ontkleed en (uiteindelijk) zonder bedekking van een handdoek. Dit pas ik toe bij al mijn massages en bij al mijn cliënten, ongeacht leeftijd of geslacht. Op deze wijze heb ik al duizenden massages gegeven. Ik wil feitelijk niet anders dan mijn massages zo geven, want anders ga je hier na afloop weer weg zonder dat ik je echt heb kunnen laten ervaren wat mijn massages met je doen en wat ze voor je kunnen betekenen. Als ik aan het masseren ben, dan ben ik zelf gekleed in een korte trainingsbroek en een t-shirt.


Hoe werkt het

Het heeft de uitdrukkelijke voorkeur om iedere massage direct zonder bedekking van een handdoek te starten. Wil je dat, ga dan bij aanvang niet onder de handdoek liggen, maar leg die aan de kant, zoals 95% van cliënten. Wil je toch voor een gedeelte van de massage toegedekt zijn, ga dan bij de start onder de handdoek liggen, dan zal die in stapjes worden weggenomen en uiteindelijk ook geheel verdwijnen.

Eerste bezoek

Het mogelijk om bij het allereerste bezoek het ondergoed aan te houden en/of deels afgedekt te blijven. Dit kan enkel bij de ontspannende massage. Wil je dat? Geef het dan zelf even aan. De massage is hierdoor zeker minder fijn en ook het resultaat is beduidend minder. Het advies is altijd om direct voor een blootgewone massage te kiezen voor het beste resultaat en de optimale massage ervaring. 


Niets voor jou?

Zijn blootgewone massages niets voor jou? Natuurlijk respecteer dat, dit is uiteraard helemaal je eigen keuze. Helaas moet je dan wel op zoek naar een andere masseur met een andere massagevisie. Ik wil namelijk enkel massages geven volgens mijn massagevisie. Past dat niet binnen jouw voorkeuren of wensen, helemaal prima. Een massage draait om jouw, dus kies de masseur met een massagevisie die het beste aansluit bij jouw wensen, grenzen en voorkeuren!

Bloot is geen erotiek!

Een blootgewone massage wordt soms verward met een erotische massage. Voor mij is een blootgewone massage echt normaal, ik heb er al duizenden gegeven en het heeft totaal niets met erotiek van doen. Het gaat juist om de totale overgave en dat maakt dat mijn massages zo effectief en fijn zijn. Ben je specifiek op zoek naar een massage die gericht is op erotiek dan respecteer ik dat, maar hiervoor kun je niet bij mij terecht en mag je ergens anders een afspraak maken.Ik heb al een aantal massages van Henk ontvangen (ontspanningsmassage, hot stone massage en de lomi lomi massage). Henk biedt de massages op een professionele manier aan. Hij gaat zorgvuldig met je naaktheid om, je hoeft je dus niet te laten afschrikken door het feit dat je naakt moet zijn, daar wordt heel netjes en professioneel mee omgegaan. Voor mij is een massage goed om vastzittende en/of pijnlijke spieren los te masseren. Zo wordt alles weer wat soepeler.

 

Zojuist weer thuis, na een fantastische massage-ervaring bij Henk. De overgave waarmee Henk masseert, de entourage van de massageruimte, net dat beetje extra in de vorm van een flesje koud water en een versnapering en tenslotte inderdaad de meerwaarde van de blootgewone massage, maken Henks massages onvergetelijk. Het smaakt in ieder geval naar meer!

 


Ik heb nu twee keer een massage van Henk ondergaan. Wow, de tweede keer was nog meer genieten dan de eerste keer. Het blootgewoon zijn went snel. Het is een heerlijk gevoel je helemaal over te kunnen geven aan Henks handen. Hij heeft echt hele kundige, lekkere, warme en zachte handen! Nogmaals dank en hopelijk tot een volgende keer.

 

Het is voelbaar dat Henk een grote passie heeft voor zijn werk als masseur. Hij beheerst diverse technieken en met grote zorgvuldigheid en integriteit geeft hij je een professionele massage. Aan alles wordt gedacht en ook de kleine details worden niet vergeten. Ook vooraf geeft hij je goede informatie over wat je kunt verwachten. En dit allemaal voor een spotprijsje, ongelooflijk! Een echte aanrader voor iedereen! 'De werkwijze is zeer professioneel. Eenmaal op de massagetafel vliegt de tijd voorbij en stap je er loom en met een voldaan gevoel van af. Een aanrader. Ik heb erg genoten van de massage. Ik heb niet zoveel ervaring met massages en vond het ook een beetje wennen om zo bloot op de tafel te liggen, omdat we toch vrienden zijn. Henk is erg deskundig en ik heb mij geen moment ongemakkelijk gevoeld.

 


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden