Blootgewone massages

Mijn uiterst respectvolle massages worden toegepast op een geheel ontkleed lichaam. Dit is mijn denkwijze, massagevisie en mijn manier van masseren, daar ik een volledige massage wil kunnen geven. Een massage ondergaan met kleding of ondergoed aan is voor mij hetzelfde als douchen met een paraplu. De mate van overgave bij een blootgewone massage is ook veel groter, waardoor het effect van de massage ook veel groter is. Als client lig je ook veel fijner op de massagetafel, ik hoef niet aan je ondergoed te schorren en er handdoeken in te stoppen. Al mijn cliënten liggen ‘blootgewoon’ op de massagetafel, geheel ontkleed en (uiteindelijk) zonder bedekking van een handdoek. Dit pas ik toe bij al mijn massages en bij al mijn cliënten, ongeacht leeftijd of geslacht. Op deze wijze heb ik al duizenden massages gegeven. Ik wil feitelijk niet anders dan mijn massages zo geven, want anders ga je hier na afloop weer weg zonder dat ik je echt heb kunnen laten ervaren wat mijn massages met je doen en wat ze voor je kunnen betekenen. Natuurlijk zijn al mijn massages uiterst respectvol en zorgvuldig. Als ik aan het masseren ben, dan ben ik zelf gekleed in een korte trainingsbroek en een t-shirt.

Hoe werkt het

Het heeft de uitdrukkelijke voorkeur om iedere massage direct zonder bedekking van een handdoek te starten. Wil je dat (net zoals 90% van mijn cliënten), ga dan bij aanvang niet onder de handdoek liggen, maar leg die aan de kant. Wil je toch voor een gedeelte van de massage toegedekt zijn, ga dan bij de start onder de handdoek liggen, dan zal die in stapjes worden weggenomen en uiteindelijk ook geheel verdwijnen.

Tieners en jongeren

Hoewel 95% van de tieners en jongeren totaal geen problemen heeft met een blootgewone massage, is het voor tieners en jongeren tot 18 jaar mogelijk om bij het allereerste bezoek het ondergoed aan te houden. De massage is wel minder fijn en ook het resultaat is beduidend minder. Het advies is altijd om direct voor een blootgewone massage te kiezen voor het beste resultaat! Vanaf het 2e bezoek is het altijd blootgewoon.


Een blootgewone drempel

Vanaf 18 jaar is het niet meer mogelijk om je ondergoed aan te houden. Heb je enorme problemen met een blootgewone massage en kom je juist hierdoor niet bij me op bezoek, dan kan ik bij je eerste bezoek je nog deels afgedekt laten met handdoeken. Je ligt wel geheel ontkleed onder de handdoek, maar ik zorg ervoor dat je borsten en schaamstreek altijd bedekt blijven, ook bij het omdraaien. Ik ben erg handig met de handdoeken, dat lukt echt. De beleving van de massage is hierdoor heel anders, het heeft zeker niet de voorkeur, maar het kan en mag natuurlijk wel. Als je tijdens je eerste massage alsnog besluit dat alle handdoeken mogen verdwijnen, dan kan je dit tijdens de massage kenbaar maken. Ik ga er vanuit dat je voor een blootgewone massage op bezoek komt, dus mocht je tijdens je eerste massage deels afgedekt willen blijven, bespreek dit dan met me voorafgaande aan de massage.

Niets voor jou?

Zijn blootgewone massages niets voor jou? Natuurlijk respecteer dat, dit is uiteraard helemaal je eigen keuze. Helaas moet je dan wel op zoek naar een andere masseur met een andere massagevisie. Ik wil namelijk enkel massages geven volgens mijn massagevisie. Past dat niet binnen jouw voorkeuren of wensen, helemaal prima. Een massage draait om jouw, dus kies de masseur met de massagevisie die het beste aansluit bij jouw wensen, grenzen en voorkeuren!

Bloot is geen erotiek!

Een blootgewone massage wordt soms verward met een erotische massage. Voor mij is een blootgewone massage echt normaal, ik heb er al duizenden gegeven en het heeft totaal niets met erotiek van doen. Het gaat juist om de totale overgave en dat maakt dat mijn massages zo effectief en fijn zijn. Ben je specifiek op zoek naar een massage die gericht is op erotiek dan respecteer ik dat, maar hiervoor kun je niet bij mij terecht en mag je ergens anders een afspraak maken.


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden