Blootgewone massages

Mijn massages worden toegepast op een geheel ontkleed lichaam. Dit is mijn denkwijze, massagevisie en mijn manier van masseren, daar ik een volledige massage wil kunnen geven. Een massage ondergaan met kleding of ondergoed aan is voor mij hetzelfde als douchen met een paraplu. De mate van overgave bij een blootgewone massage is ook veel groter, waardoor het effect van de massage ook veel groter is. Als client lig je ook veel fijner op de massagetafel, ik hoef niet aan je ondergoed te schorren en er handdoeken in te stoppen. Al mijn cliënten liggen ‘blootgewoon’ op de massagetafel, geheel ontkleed en (uiteindelijk) zonder bedekking van een handdoek. Dit pas ik toe bij al mijn massages en bij al mijn cliënten, ongeacht leeftijd of geslacht. Op deze wijze heb ik al duizenden massages gegeven. Ik wil feitelijk niet anders dan mijn massages zo geven, want anders ga je hier na afloop weer weg zonder dat ik je echt heb kunnen laten ervaren wat mijn massages met je doen en wat ze voor je kunnen betekenen. Natuurlijk zijn al mijn massages uiterst respectvol en zorgvuldig. Als ik aan het masseren ben, dan ben ik zelf gekleed in een korte trainingsbroek en een t-shirt.

Hoe werkt het

Het heeft de uitdrukkelijke voorkeur om iedere massage direct zonder bedekking van een handdoek te starten. Wil je dat (net zoals 90% van mijn cliënten), ga dan bij aanvang niet onder de handdoek liggen, maar leg die aan de kant. Wil je toch voor een gedeelte van de massage toegedekt zijn, ga dan bij de start onder de handdoek liggen, dan zal die in stapjes worden weggenomen en uiteindelijk ook geheel verdwijnen.

Het stappenplan

Bij tieners en jongeren tot 18 jaar is het veelal mogelijk om een stappenplan te volgen. Hiermee kan je langzaam wennen aan het ondergaan van een blootgewone massage. Het zijn 3 stapjes, waarbij je bij iedere stap wat meer richting een normale massage toe gaat. Dit stappenplan is ook mogelijk bij anorexia, ongeacht je leeftijd. Toch is het advies om direct blootgewoon te kiezen voor het beste resultaat! 


Niets voor jou?

Zijn blootgewone massages niets voor jou? Natuurlijk respecteer dat, dit is uiteraard helemaal je eigen keuze. Helaas moet je dan wel op zoek naar een andere masseur met een andere massagevisie. Ik wil namelijk enkel massages geven volgens mijn massagevisie. Past dat niet binnen jouw voorkeuren of wensen, helemaal prima. Een massage draait om jouw, dus kies de masseur met de massagevisie die het beste aansluit bij jouw wensen, grenzen en voorkeuren!

Bloot is geen erotiek!

Een blootgewone massage wordt soms verward met een erotische massage. Voor mij is een blootgewone massage echt normaal, ik heb er al duizenden gegeven en het heeft het niets met erotiek van doen. Het gaat juist om de totale overgave en dat maakt dat mijn massages zo effectief en fijn zijn. Ben je specifiek op zoek naar een massage die gericht is op erotiek dan respecteer ik dat, maar hiervoor kan je niet bij mij terecht en mag je ergens anders een afspraak maken.