Acties

Transgender of intersekse
Acties · 08. mei 2022
Als je transgender ben of als intersekse bent geboren, dan leg je jezelf soms beperkingen op. Een dagje naar de sauna of naar een massage? Nee, dat doe je niet zomaar even. Vaak draait het er om wat anderen van je zouden denken, waardoor je niet goed jezelf durft te zijn. Voor een fijne massage maakt het natuurlijk totaal niet uit wat je gender is. Een massage is voor iedereen even fijn, dan kan toch geen verrassing zijn?
De bezige bij
Acties · 26. april 2022
Ben jij altijd druk en bezig en kan je maar moeilijk tot rust komen? Dan kan een massage echt uitkomst bieden. Massagetherapie is een soort van schakelaar, het zet alles even bij je uit, waardoor ook jij een keer volledige ontspanning kan ervaren.

Piercings
Acties · 20. april 2022
Gek genoeg kiezen mensen met veel piercings minder snel voor een massage. Vreemd eigenlijk, want piercings zijn geen belemmering voor een fijne massage. Natuurlijk zitten ze soms wat in de weg, maar eigenlijk lukt het altijd. Deze leuke actie is bedoeld om mensen met veel piercings ook van een massage te laten genieten en duidelijk te maken dat je ook met piercings prima een massage kunt ondergaan. Ik heb deze actie al een keer eerder gedaan en heb daar leuke reacties op gekregen. Vandaar nog...
Dunne mensen
Acties · 09. april 2022
Als je erg dun bent, dan kies je niet zo snel voor een massage. Gek eigenlijk, want je lichaamsbouw doet er totaal niet toe. Een massage lukt altijd, ook als je dun bent. Ik merk vaak dat erg dunne mensen een vorm van lichamelijke schaamte kennen. Geen korte mouwen en zeker geen blote benen onder een rokje. Je dunne armen en benen blijven bedekt, want dan ziet niemand het…. Klopt dat een beetje?

Paaseitjes raden
Acties · 03. april 2022
Zojuist weer een leuke actie online gezet op Facebook. Raad het juiste aantal paaseitjes en win een massage van 90 minuten naar keuze. Iedere deelnemer doet sowieso mee aan de verloting van wat leuke kortingen. Wil jij ook meedoen? Kijk dan even op mijn Facebookpagina. 🐣🐥

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden