Help Mij Helpen

Ieder jaar probeer ik iemand een geheel jaar kosteloos te helpen met massagetherapie & Coaching. De resultaten zijn altijd erg mooi en het is en blijft geweldig om te zien wat mijn massagetherapie met mensen doet, vooral als het een traject van een heel jaar is. Ik heb mensen uit een dal zien komen en zien groeien als mens. Vandaar dat ik voor 2019 op zoek ben naar iemand die daar samen met mij voor wilt gaan! 

 

Massagetherapie kan veel voor je doen, meer dan de meeste mensen denken. Voor 2019 ben ik op zoek naar iemand met anorexia. Massagetherapie kan daar echt een verschil in maken. Bij anorexia voor massagetherapie kiezen, dat is voor veel mensen geen logische keuze, terwijl dat in mijn ogen juist wel de juiste stap zou zijn. Daarnaast ligt er een hele hoge drempel om deze keuze te maken, maar ik nodig je uit om een aanloop te nemen en over die drempel heen te stappen!


Ben je iemand met anorexia

Als je interesse hebt in wat massagetherapie voor je kan doen en betekenen, neem contact met me op middels onderstaand formulier. Je kan je direct aanmelden, maar ook eerst om meer informatie vragen. Een keertje op bezoek komen mag ook, dan kunnen we het allemaal persoonlijk bespreken. 

Ken je iemand met anorexia

Mocht je iemand kennen met anorexia en wil je diegene echt helpen? Verwijs dan door naar deze specifieke pagina op mijn website. Anorexia is niet iets wat zomaar met iedereen wordt besproken, dus als je iemand anoniem wilt helpen, dan kan dat ook. Neem dan contact met me op en dat zal ik diegene een mail sturen met mijn aanbod, zonder dat ik vermeld wie het initiatief hiervoor heeft genomen. 

Ouder van een kind met anorexia

Neem gerust contact met me op en stel alle vragen die je wilt stellen. Kom evt samen met je kind eerst op bezoek, dan kunnen we alles samen bespreken. Ik geef meer massages aan kinderen en jongeren, met hele mooie resultaten. Voorwaarde is wel, dat uw kind zelf ook de keuze maakt voor mijn massagetherapie. Uw kind heeft hierin altijd zelf het laatste woord. Verplicht naar een massage werkt namelijk niet.

Selectie

Ergens eind december 2018, als alle aanmeldingen binnen zijn en evt gespreken zijn afgerond, maak ik zelf een keuze uit alle aanmeldingen. Diegene mag dan een heel jaar kosteloos op bezoek komen voor mijn massagetherapie. Aan alle anderen doe ik zeker nog een mooi aanbod.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies, welke massage kies ik

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven