Eerste Bezoek

Speciaal voor je eerste bezoek heb ik wat informatie op een rijtje gezet, zoals het intake gesprekje, de blootgewone massages, de algemene voorwaarden en mijn adresgegevens. Ik wil vooral dat je eerste bezoek zo relaxed mogelijk verloopt. Heb je vragen en/of wensen voorafgaande aan je eerste bezoek, laat het me dan zeker weten.

Persoonlijke Hygiene

Iedereen kan rekenen op een schone massage-omgeving, schone handdoeken en natuurlijk ook schone hoezen die op de massagetafel en hoofdsteun liggen. Natuurlijk spreekt het voor zich dat je ook zelf fris, gewassen en verzorgd bent. Stap thuis zeker eerst even onder de douche voordat je op bezoek komt voor een massage. Douchen hier is niet mogelijk.

Hoe laat kom je op bezoek

Het zou mooi zijn als je exact op het aangegeven tijdstip op de bel drukt.....   5 minuutjes eerder of later is natuurlijk ook prima, maar kom niet veel vroeger of veel later dat het afgesproken tijdstip, want dat kan erg onhandig zijn. Kom je erg vroeg dan ben ik wellicht nog aan het voorbereiden. Kom je te laat, dan hebben we minder tijd, wat erg jammer zou zijn. Is het een massage bij je thuis? dan probeer ik er tijdig te zijn, zodat we op tijd kunnen starten.


Blootgewoon

Al mijn massages zijn blootgewoon. Je ligt geheel ontkleed en (uiteindelijk) zonder bedekking op de massagetafel. Het heeft de uitdrukkelijke voorkeur om iedere massage direct zonder bedekking van een handdoek te starten. Wil je dat (zoals 90% van mijn cliënten), ga dan bij aanvang niet onder de handdoek liggen, maar leg die aan de kant. Wil je toch voor een gedeelte van de massage toegedekt zijn, ga dan bij de start onder de handdoek liggen, dan zal die in stapjes worden weggenomen en uiteindelijk ook geheel verdwijnen. Bij tieners en jongeren tot 18 jaar is het mogelijk om de eerste massage te ondergaan met het ondergoed aan.

Intakegesprek

De 1e keer dat je op bezoek komt, heb ik altijd een paar extra vragen voor je. Natuurlijk is alles 100% vertrouwelijk, ik zal nooit iets met een ander delen. Wees zo open en direct mogelijk, alles mag aan bod komen. Des te beter kan ik de massage afstemmen op jou klachten, problemen en/of wensen. Door dit intakegesprek kan het zijn dat je massage net iets korter duurt.

Welke vragen kan je verwachten

  • Gebruik je medicijnen, in het speciaal bloedverdunners en spierverslappers?
  • Ben je zwanger of probeer je op dit moment zwanger te worden (dan weet je immers niet of je wellicht al zwanger bent)?
  • Heb je ervaring met massages?
  • Zijn er speciale omstandigheden waar ik rekening mee moet houden (denk aan lichamelijke omstandigheden, ziektes, huidproblemen, beperkingen of speciale omstandigheden)?
  • Ben je onder behandeling van een arts en is dat voor iets wat ik moet weten?
  • Is er een bepaalde reden waarom je voor een massage hebt gekozen? 
  • Wat zijn je wensen, grenzen en voorkeuren?

Algemene voorwaarden

Mijn praktijk heeft algemene voorwaarden. Hiermee ben je akkoord gegaan bij het vastleggen van je afspraak, maar voorafgaande aan je eerste massage zal ik je ook nog vragen of je deze wilt ondertekenen. Wil je dat niet, dan zal ik je afspraak helaas alsnog moeten annuleren.

Vragen?

Lees voorafgaande aan je 1e bezoek nog de spelregels van mijn praktijk. Heb je desondanks alle informatie toch nog vragen of wensen? Stel ze gerust, via het contactformulier of voorafgaande aan de massage.

 

 

 

Afrekenen

Bij je eerste bezoek wil ik graag contant of via een betaalverzoek afrekenen, voorafgaande aan de massage. Kom je daarna vaker op bezoek, dan kan afrekenen ook achteraf middels een factuur en via IDEAL.

 

 


Route

KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden