Samenwerking gezocht

Laten we elkaar helpen, juist nu!

Heb jij ook een kleine vergelijkbare onderneming? Denk aan een nagelstudio, kapsalon, schoonheidssalon, waxstudio, fotostudio, zonnebank, pedicure, voeding, sport of een vergelijkbaar klein bedrijfje gericht op soortgelijke diensten voor mensen en redelijk in de buurt van mijn praktijk? Dan is het leuk om elkaar te helpen en te zorgen dan mijn cliënten ook jouw cliënten worden en andersom. Vooral in deze tijd, waarin we het allemaal moeilijk hebben, is het tijd om elkaar te helpen en te ondersteunen.

 

Ken jij een leuk bedrijf? Deel dit mooie aanbod dan.

Nieuwe klanten

Het is altijd leuk om nieuwe cliënten te mogen ontvangen en je klantenbestand groter te maken. Dat kan als we elkaar promoten! Hoe kunnen we dat doen: We kunnen visitekaartjes uitwisselen, zodat je er altijd wat op voorraad hebt als een klant er om vraagt. Geef een nieuwe cliënt bij het eerste bezoek een korting, als ze zijn doorgestuurd. Vermeld elkaar op de website van je bedrijf en op je facebookpagina. Gratis marketing, voor jou en voor mij en natuurlijk tevreden klanten, die je ook nog iets extra's kan bieden naast jouw eigen aanbod!

 

Interesse?

Heb je interesse? Neem dan gerust contact op. Ik breng of stuur je graag een aantal van mijn visitekaartjes en ik bied al jouw cliënten een leuke extra korting op een massage bij het eerste bezoek in mijn praktijk. Daarnaast vermeld ik jouw bedrijf ook op mijn website, met een linkje naar jouw website. Wil je weten wat ik aanbied, voordat je dit aan jouw cliënten aanbeveelt? Maak dan gerust een afspraak, dan kan je het eerst zelf ervaren. Laat me weten wat jij aanbied, hoe je mij kunt promoten en of je korting geeft op je diensten als ik mijn cliënten naar jou doorstuur.

 


Stel je eens voor

Stel je eens voor dat iedereen die bij mij op bezoek komt ook direct na afloop van de massage een promotie pakketje van jouw bedrijf meekrijgt? Een leuke korting op een fotorapportage, een aanbieding van jouw nagelsalon of een voetzoeker van jouw pedicure praktijk. Net zoals jij iedere klant een leuke korting op mijn massagetherapie en coaching kunt meegeven. Dat zou toch gaaf zijn, denk je ook niet? Daarnaast liggen jouw visitekaartjes bij mij en de mijne bij jou.

 

Netwerk

Het zou toch geweldig zijn als we samen een klein netwerk zouden kunnen opzetten. Ieder doet zijn ding, maar we bevelen elkaar aan en geven korting op elkaars diensten. Op deze wijze bieden we onze cliënten iets extra's en hebben we een stapje voor op vergelijkbare kleine ondernemingen die deze samenwerking niet hebben. We kunnen hiermee samen het verschil maken en we kunnen onze bedrijfjes meer naamsbekendheid geven. Hoe mooi zou dat zijn?