Massage Uitwisseling

Het is voor mij als masseur belangrijk om op regelmatige basis een massage uit te wisselen met andere masseurs. Naast dat dit natuurlijk er leuk en ontspannend is, blijft het ook erg leerzaam. Daarnaast is het ook fijn om kennis te maken met mensen die dezelfde passie delen. Uitwisseling tussen masseurs is voor mij altijd met gesloten beurs, een massage voor een massage. Het maakt hierbij totaal niets uit wat je mate van massage ervaring is of welke massages je geeft, ik vind het juist leuk om met zoveel mogelijk verschillende massagevormen kennis te maken.

2 afspraken

Uitwisseling is voor mij altijd op basis van 2 afspraken. Ik vind het niet fijn om op 1 afspraak te masseren en gemasseerd te worden, ik doe dit liever apart, zodat alle aandacht kan gaan naar diegene die de massage ondergaat. Ik laat het geheel aan jou of je eerst zelf een massage wilt geven of ontvangen. Als je nog niet zo veel massage ervaring hebt, is het wel beter als jij eerst mij een massage geeft. Dit kan beide keren een afspraak bij mij zijn, maar natuurlijk kan ik ook naar je toe komen. Reistijd tot 1,5 uur vind ik geen probleem. Overdag een afspraak is erg lastig voor mij, mijn voorkeur gaat uit naar een afspraak in de avond of anders een keer in het weekend, al is dat maar zelden mogelijk.

Blootgewoon

Binnen mijn massagevisie is een massage altijd een respectvolle blootgewone massage. Diegene die de massage ondergaat ligt geheel ontkleed en zonder bedekking van een handdoek op de massagetafel. Blootgewoon is voor mij de enige juiste manier om een massage te ondergaan. Is dat niets voor jou, dan hebben we hierin echt een verschil qua massagevisie en is massage uitwisseling tussen ons simpelweg geen goed idee. Als blootgewoon nieuw voor je is, maar je hebt wel interesse, dan nodig ik je van harte uit om te ervaren hoeveel meerwaarde dit aan een massage geeft.


Uitwisseling m/v

Een massage uitwisseling kan zowel voor mannelijke als vrouwelijke masseurs. Gezien mijn huidige massage uitwisselingen en om het beetje in balans te houden, heb ik de voorkeur voor uitwisselingen met vrouwelijke masseurs. 

Contact opnemen

Wil je een keer uitwisselen? Je bent echt van harte welkom. Neem contact op via onderstaand formulier. Wie weet tot binnenkort!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies, welke massage kies ik

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven