Massage-uitwisseling

Ik vindt het erg leuk om massages uit te wisselen met ander masseurs. Natuurlijk vraag ik wel dat je zelf ook ruime ervaring hebt in het geven van massages, bv meer dan 5 jaar ervaring. Wil je mij een keer een massage geven, maar je hebt geen of te weinig ervaring met massages geven, dan kan dat ook, maar dat zie ik niet als uitwisseling, maar als masseer de masseur.

 

Eenmalig

Omdat ik al een aantal masseurs heb waarmee ik op regelmatige basis uitwissel, is een uitwisseling voorlopig op eenmalige basis. Ik geef jou een massage en jij geeft mij een massage. De volgorde maakt me niet uit.

 

Twee afspraken

Ik vindt het niet fijn om gemasseerd te worden en daarna ook nog zelf aan de slag te moeten. Mijn voorkeur gaat uit naar 2 afzonderlijke afspraken. Deze afspraken mogen ook beide bij mij of beide bij jou zijn.

 

Blootgewoon

Bij mijn massages lig je bloot en onbedekt op de massagetafel. Als ik een massage van jou ontvang, dan is dat ook blootgewoon. Is dat niets voor jou, dan verschillen onze massagevisies wellicht te veel. 

 

Interesse?

Ben jezelf een ervaren masseur en wil je een keer een massage uitwisseling doen? Dan ben je van harte welkom. Neem via onderstaand formulier contact met me op en wellicht zien we elkaar dan snel.

 


Afstand en reistijd

Voor een mooie uitwisseling wil ik best wat reizen, maar de max ligt toch wel bij 1 uur reistijd vanuit mijn woonplaats Nijmegen naar jouw woonplaats. Woon je verder weg en heb je zelf geen bezwaar om langer dan 1 uur te reizen, dan kunnen we nog steeds uitwisselen, maar dan wel enkel in mijn praktijk.

 

Contact voor massage-uitwisseling

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden