Massage uitwisseling

Ik vindt het erg leuk om massages uit te wisselen met ander masseurs. Natuurlijk vraag ik wel dat je zelf ruime ervaring hebt in het geven van massages. Wil je mij een keer een massage geven, maar je hebt geen of weinig ervaring met massages geven, dan kan dat ook, maar dat zie ik niet als uitwisseling, maar als masseer de masseur.

Eenmalig

Omdat ik al een aantal masseurs heb waarmee ik op regelmatige basis uitwissel, is een uitwisseling voorlopig op eenmalige basis. Ik geef jou een massage en jij geeft mij een massage. De volgorde maakt me niet uit.

Twee afspraken

Ik vindt het niet fijn om gemasseerd te worden en daarna ook nog zelf aan de slag te moeten. Mijn voorkeur gaat uit naar 2 afzonderlijke afspraken. Deze afspraken mogen ook beide bij mij of beide bij jou zijn.


Blootgewoon

Bij al mijn massages lig je bloot en onbedekt op de massagetafel. Als ik een massage van jou ontvang, dan wil ik ook bloot op jou massagetafel liggen. Een massage met ondergoed is voor mij als douchen met paraplu.

Interesse?

Ben jezelf een ervaren masseur (man/vrouw/anders) en wil je een keer een massage uitwisseling doen? Dan ben je van harte welkom. Neem via onderstaand formulier contact met me op en wellicht zien we elkaar dan snel.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden


Whatsapp

E-mail

Messenger

Facebook

Blog