Model gezocht voor fotorapportage

Op mijn website staan voornamelijk rechten vrije foto’s van internet. Ik zie echter deze foto’s steeds vaker voorbijkomen bij andere praktijken, dus ik wil ze graag veranderen en eigen foto’s gebruiken, zodat mijn website een stukje persoonlijker wordt. Hiervoor ben ik op zoek naar een model die op mijn massagetafel wilt plaatsnemen en er geen problemen mee heeft om uiterst respectvol ongekleed in beeld te komen op mijn website. Mijn massages zijn blootgewoon, vandaar dat ik dit in de foto's naar voren wil laten komen. Natuurlijk worden het nette en beschaafde foto's, dat mag duidelijk zijn.

Foto's

Ik wil graag foto’s maken van de diverse massages die ik aanbied. Soms lig je op je buik met bv de hot stones op je rug, soms lig je op je rug met bv de bodycreme op je buik. Soms gedeeltelijk afgedekt met een handdoek, soms ook helemaal bloot, liggend, zittend en zo verder. Ook terwijl je een massage van mij ontvangt. Natuurlijk uiterst respectvol.

Tijd

Ik verwacht dat we een paar uurtjes bezig zijn. Wellicht heb je zelf ook nog leuke ideeën voor mooie foto’s, je hulp en input is van harte welkom. Het model wat ik zoek is vrouwelijk, lang en tenger qua lichaamsbouw en qua leeftijd tussen de 18 en 35 jaar. Wellicht heb je als model wel een portfolio, stuur me dan een linkje of anders een paar foto's van jezelf.

Vergoeding

Graag zelf voor een natuurlijke make-up zorgen. Ik maak de foto’s, er is verder niemand bij aanwezig. Ik gebruik mijn eigen camera en statief. Als onkosten vergoeding voor deze fotoshoot en je hulp bied ik je een aantal fijne massages aan, je mag ze zelf uitkiezen uit mijn aanbod. Als je interesse hebt, dan hoor ik het graag, je bent hiervoor meer dan welkom!

Aanpak

Ik vindt dat er een klik moet zijn. Daarnaast moet jij je ook veilig en vertrouwd voelen op mijn massagetafel, anders zie je dat terug op de foto's. Als je interesse hebt en mij lijkt het het ook leuk om met jou te werken, dan kom je eerst op bezoek voor een gratis massage. Dan kletsen we even en bepalen we later of we samen een rapportages gaan doen.


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden