Onder de 18 jaar

Voor cliënten onder de 18 jaar is toestemming van een ouder/voogd echt noodzakelijk. Mijn massages zijn uiterst respectvol en worden met zeer grote zorgvuldigheid gegeven, maar het blijven blootgewone massages, waarbij je als client geheel ontkleed en (uiteindelijk) zonder bedekking van een handdoek op de massagetafel ligt. Deze massagevisie pas ik toe bij al mijn cliënten, ongeacht geslacht of leeftijd, daar het namelijk mijn overtuiging is dat door deze manier van overgave er veel meer effect kan worden behaald uit de massage. Dit mag voor niemand een verrassing zijn en ik wil achteraf geen problemen omdat ouders daar soms anders over denken dan de meeste jongeren zelf. Het moet voor iedereen goed en vertrouwd voelen. Ter promotie van Massagetherapie en Coaching voor jongeren, ontvangen cliënten tot 18 jaar altijd 50% korting op het massagetarief, bij iedere afspraak.

Respectvol en veilig

Als ouder kunt u uw kind met een gerust hart aan me toevertrouwen. Ik geef enkel uiterst respectvolle massages, uw kind komt bij mij in een zeer veilige omgeving en in vertrouwde handen. Mocht u als ouder of voogd vragen en/of twijfels hebben over mijn massagetherapie en Coaching en mijn massagevisie, neem dan gerust contact met me op. Ik zal al uw vragen beantwoorden en hoop natuurlijk ook dat ik evt twijfels bij u weg kan nemen. Dit kan via de mail, telefonisch of u komt eerst een keer persoonlijk kennismaken.

Blootgewoon

Hoewel 95% van de tieners en jongeren totaal geen problemen heeft met een blootgewone massage, is het voor tieners en jongeren tot 18 jaar mogelijk om bij het allereerste bezoek het ondergoed aan te houden. De massage is wel minder fijn en ook het resultaat is beduidend minder. Het advies is altijd om direct voor een blootgewone massage  te kiezen voor het beste resultaat! Vanaf het 2e bezoek is altijd een blootgewone massage.


Eerste Bezoek

Bij het eerste bezoek ga je als ouder (of begeleider) mee naar de massageruimte. We voeren voorafgaande aan de massage een kort introductiegesprek. bv wat de rede is voor de massage of er specifieke klachten of problemen zijn en zo verder. Alle vragen die je als ouder daarbij hebt mag je gewoon stellen! Bij de 1e massage mag je als ouder bij de gehele massage aanwezig blijven. Wil je dat niet, dan begeleid ik je na het gesprekje weer naar buiten en maken we afspraken over het ophalen.

Vervolg Afspraken

Vanaf de tweede massage is het altijd 1 op 1 tussen client en masseur. Het is dan niet meer mogelijk om als ouder mee naar de massageruimte te gaan, want ook het gesprekje voorafgaande aan de massage is persoonlijk en vertrouwelijk, ook voor jongeren. Uit praktijkervaring weet ik dat jongeren veel vrijer zijn in hun communicatie als dat 1 op 1 met mij is, zonder dat daar verder iemand bij aanwezig is.  


1e bezoek zelfstandig

Kom je als client onder de 18 alleen op bezoek voor je eerste massage, zonder begeleiding? Dan wil ik graag voorafgaande aan je eerste afspraak contact hebben met een van je ouders. Laat een van je ouders contact opnemen, dan kunnen we even telefonisch afstemmen. Ik wil ook graag dat een van de ouders dan mijn vrijwaringsverklaring ondertekend, zodat je die bij je eerste bezoek mee kan brengen. Daarna mag je natuurlijk altijd ook zelfstandig op bezoek komen.

Brengen en Ophalen

Het is niet mogelijk om als ouder of begeleider binnen te wachten totdat de massage is afgelopen. Natuurlijk mag u uw kind wel tot aan mijn voordeur begeleiden. Als ouder zorg je er dan voor dat je 1,5 uur later weer in de buurt bent en wacht u even totdat de voordeur weer open gaat. Natuurlijk kan ik u ook bellen als de massage is afgerond of appen we even, zodat ik weet dat u weer in de straat geparkeerd staat.


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden