Massagetherapie onder de 18 jaar

Voor clienten onder de 18 jaar is toestemming van een ouder/voogd echt noodzakelijk. Mijn massages zijn uiterst respectvol en worden met zeer grote zorgvuldigheid gegeven, maar het blijven blootgewone massages, waarbij je als client geheel ontkleed en (uiteindelijk) zonder bedekking van een handdoek op de massagetafel ligt. Deze massagevisie pas ik toe bij al mijn clienten, ongeacht leeftijd, daar het namelijk mijn overtuiging is dat door deze manier van overgave er veel meer effect kan worden behaald uit de massage.

Bij de Massage voor tieners en jongeren en bij de massagekuur bij anorexia heb ik een speciaal stappenplan opgenomen, zodat je hier langzaam aan kan wennen.

 

Als ouder kunt u uw kind met een gerust hart aan me toevertrouwen, hij of zij is echt in veilige, respectvolle en vertrouwde handen. Ik geef veel meer massages aan kinderen en jongeren, met echt fantastische resultaten. Mocht je als ouder twijfelen of een massage goed is voor uw kind? Ik kan bij voorbaat aangeven dat hij of zij het geweldig zal vinden en dat je ook als ouder versteld zal staan van de resultaten.


Eerste Bezoek

Bij het eerste bezoek ga je als ouder (of begeleider) mee naar de massageruimte. We voeren voorafgaande aan de massage een kort introductiegesprek. bv wat de rede is voor de massage of er specifieke klachten of problemen zijn en zo verder. Alle vragen die je als ouder daarbij hebt mag je gewoon stellen! Daarna stemmen we samen af of je als ouder gedurende de gehele 1e massage aanwezig wilt blijven of niet. Wil je dit als ouder niet, dan begeleid ik je weer naar buiten en maken we afspraken over het ophalen.

Vervolg Afspraken

Vanaf de tweede massage is het altijd 1 op 1 tussen client en masseur. Het is dan niet meer mogelijk om als ouder mee naar de massageruimte te gaan, want ook het gesprekje voorafgaande aan de massage is persoonlijk en vertrouwelijk, ook voor kinderen en jongeren.

Brengen en Ophalen

Het is niet mogelijk om als ouder of begeleider binnen te wachten totdat de massage is afgelopen. Natuurlijk mag u uw kind wel tot aan mijn voordeur begeleiden. Als ouder zorg je er dan voor dat je 1,5 uur later weer in de buurt bent en wacht u even totdat de voordeur weer open gaat. Natuurlijk kan ik u ook bellen als de massage is afgerond of appen we even, zodat ik weet dat u weer in de straat geparkeerd staat .


Zelfstandig op Bezoek

Natuurlijk mag uw kind ook op eigen gelegenheid op bezoek komen of op eigen gelegenheid weer naar huis gaan. Standaard start een massage om 20:00 uur en rond 22:00 uur is de massage weer afgelopen.

Aanpassingen

Voor jonge kinderen maak ik uitzonderingen in de dagen en tijden. Soms kan ik op de vrijdagmiddag of in het weekend de massage geven of we beginnen wat eerder, bv om 19:00 uur. 

Vervoer

Het is zeker mogelijk dat ik uw kind ophaal en/of na afloop van de massage met de auto veilig naar huis breng. We kijken samen even naar de afstand en evt een kleine vergoeding voor de brandstof als het rcht heel ver is, maar meer ook niet. 


Op bezoek komen voor de eerste massage, zonder begeleiding van een ouder

Kom je als client onder de 18 alleen op bezoek voor een eerste massage, dan wil ik graag voorafgaande aan je eerste afspraak contact hebben met een van je ouders. Laat een van je ouders contact opnemen. 

Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies, welke massage kies ik

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven