Bedrijfsmassage

Het is nogal een gedoe, een massage op je bedrijfslocatie. Er is vaak geen aparte ruimte voor en als die er wel is, dan is de temperatuur te laag, de ruimte niet afsluitbaar of hangen er geen gordijnen. Wat je ook probeert, het blijft vaak een kantoorruimte, zonder de warmte en uitstraling van een echte massagepraktijk. 

 

Bedrijfslocatie

Wie zegt eigenlijk dat een bedrijfsmassage op het bedrijf moet plaatsvinden? Dat hoeft namelijk helemaal niet. Een bedrijfsmassage is een massage die door de werkgever wordt aangeboden aan de werknemers. Deels vergoed of geheel vergoed, soms in eigen tijd. Het is meer een beloning en waardering voor geleverde diensten en loyaliteit. Het staat gelijk aan goed werkgeverschap, zorgen voor je mensen.

 

Vitale werknemers

Als werkgever een massage aanbieden aan je werknemers, dat zegt nogal wat over je bedrijf en wat voor een werkgever je bent. Je hecht waarde aan je werknemers, hun vitaliteit en hun gezondheid. Daarnaast helpt het je werknemers enorm bij klachten, ook preventief. Massagetherapie verhoogd de weerstand. Je werknemers worden minder snel ziek of herstellen veel sneller bij ziekte.

 


Maatwerk

Voor bedrijven die hun werknemers mijn massages willen aanbieden bied ik een speciale regelingen aan. Afhankelijk van het aantal werknemers en de frequentie waarop de massages aan de werknemers wordt aangeboden, kunnen we samen een leuke deal sluiten. Denk aan het vooraf inkopen van een aantal massages met een mooie korting of een speciale kortingsregeling voor u werknemers, waarbij ze mijn rekening bij u kunnen declareren op basis van bedrijfsafspraken.

 

Goed werkgeverschap

Twijfel je als werkgever? Kom mijn massage dan eerst zelf ervaren! Natuurlijk mag je ook komen kennismaken, mailen of bellen. Het kan je bedrijf echt helpen met vitale medewerkers, het staat ontzettend mooi bij vacatures dat je massages aanbied en het beeld van goed werkgeverschap staal je hiermee enorm uit. Neem gerust contact met me op of vraag een offerte aan. Laat me weten hoeveel medewerkers je bedrijf heeft en op welke frequentie je de massages wilt aanbieden.