Massagetherapie en Coaching

Er zijn omstandigheden waarbij de combinatie van massagetherapie en coaching een beter resultaat geeft dan enkel maar een massage. Als je een massage boekt, dan wordt deze tijd ook echt aan de massage besteed, maar soms wil je meer. In vertrouwen praten over een probleem waar je mee zit, een bepaalde situatie bespreken of hele specifieke omstandigheden, wensen, angsten of klachten aan me voorleggen om samen te bepalen of en hoe ik je daarbij kan helpen, door massagetherapie, coaching of wat dan ook.

De start

Feitelijk is iedere start van een coaching traject een persoonlijk gesprek, gevolgd door een massage. Ik reserveer hier altijd 2 uur voor, zodat we ruim de tijd hebben voor het gesprek, maar ook voor de massage. Het is even afhankelijk van de situatie en het moment hoe de tijdsverdeling tussen het gesprek en de massage zal zijn en ook het soort massage is afhankelijk van het gesprek.

Het vervolg

Hoeveel sessies zijn er nodig en in welke frequentie? Dit staat nooit vooraf al vast. Dit is afhankelijk van de situatie en ieder mens is verschillend. Door mijn ervaring kan ik na de 1e sessie wel een advies geven over het te volgens schema en wat de beste keuze zou zijn. Het vervolg bepalen we altijd samen in onderling overleg.


Maatwerk

De aanpak en de manier hoe we samen de sessies gaan vormgeven staat nog niet vooraf vast. Dit alles wordt pas duidelijk in ons eerste gesprek, tijdens de massage, na de massage of wellicht pas enkele dagen later. We doen dit altijd samen, in overleg met elkaar en wat voor ons beide goed voelt. Wellicht worden het enkel korte massages, maar het kan ook zomaar zijn dat we juist wat extra gesprekken gaan inplannen gecombineerd met massages.

Blootgewoon

Al mijn massage zijn blootgewone massages. Omdat bij de combinatie van Massagetherapie en Coaching de hoge mate van overgave aan de massage juist zo erg belangrijk is, adviseer ik om direct zonder bedekking van een handdoek te starten en niet de keuze te maken om bij aanvang nog deels onder de handdoek te blijven liggen. Daarnaast is het optionele stappenplan bij tieners en jongeren en bij anorexia geen juiste keuze als je voor de combinatie van massagetherapie en coaching kiest. Het mag wel, maar beter van niet. 


Geen schaamte

Je bent in een veilige en vertrouwde omgeving, waarin alles aan bod mag komen en alles zonder schaamte besproken mag worden, zonder dat dit ooit met andere wordt gedeeld en zonder dat je hierover een oordeel terug zal krijgen. Ik heb geen oordeel klaarliggen, dus voel je hierin compleet vrij. Wat dan ook, je bent en blijft van harte welkom.

Niet leeftijdsgebonden

Coaching trajecten zijn niet leeftijdsgebonden. In iedere levensfase kunnen er zaken zijn die je moeilijk vindt, die je leven kunnen beperken of kunnen er vragen bij je spelen die je eigenlijk niet aan iemand anders kan of durft te stellen. Weet dat dit bij mij altijd kan, ongeacht het onderwerp en ongeacht je wensen, angsten of problemen. 

Massagetherapie

Door je volledig open te stellen en alles met me te delen, komt er een stukje opluchting. Daarnaast is het delen van je problemen, wensen, angsten of wat dan ook al direct de eerste stap naar verbetering. Voel je vrij om te delen, want juist hierdoor veranderd een massage vanzelf naar massagetherapie waar je echt iets aan hebt, voor nu, maar ook voor later. 


Afspraak maken

Een afspraak voor een coaching en massagetherapie sessie kan je helemaal zelf inplannen. Deze afspraken duren altijd 2 uur en afhankelijk van de situatie kijken we samen wat de verdeling is tussen de tijd voor het gesprek en de tijd voor de massagetherapie. Afhankelijk van de situatie, de voortgang en in onderling overleg, boek je zelf daarna weer een nieuwe sessie of gaan we verder met losse massage afspraken. Vragen? Neem gerust eerst contact op middels onderstaand formulier.

Contactformulier Massagetherapie en Coaching

Heb je interesse in de combinatie van Massagetherapie en Coaching en/of wil je meer informatie?  Gebruik onderstaand formulier om contact met me op te nemen. Alles wat je met me deelt blijft strikt vertrouwelijk. Je krijgt binnen een korte periode een reactie terug op het e-mailadres waarmee je deze aanvraag hebt ingezonden of ik neem telefonisch contact met je op. Je kunt je voorkeur in het formulier aangeven.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.