Blootgewone massages

Mijn massages worden toegepast op een geheel ontkleed lichaam en bijna het volledige lichaam wordt in de massage meegenomen. Dit is mijn denkwijze, massagevisie en mijn manier van masseren, daar ik een volledige massage wil kunnen geven. Een massage ondergaan met kleding of ondergoed aan is voor mij hetzelfde als douchen met een paraplu. Je staat dan inderdaad wel onder de douche, maar of dat effectief en handig is, dacht het niet! Ik wordt dan ook te veel beperkt in mijn massagetechnieken. De mate van overgave bij een blootgewone massage is ook veel groter, waardoor het effect van de massage ook veel groter is. Als client lig je ook veel fijner op de massagetafel en ik hoef niet aan je ondergoed te schorren en er handdoeken omheen en in te stoppen. Al mijn cliënten liggen ‘blootgewoon’ op de massagetafel, uiteindelijk of direct vanaf de start, zonder bedekking van een handdoek. Dit is voor mij niets bijzonders, maar de normale gang van zaken. Dit pas ik toe bij al mijn massages en bij al mijn clienten, ongeacht leeftijd of geslacht. Natuurlijk zijn al mijn massages uiterst respectvol en zorgvuldig. Zijn blootgewone massages niets voor jou? Natuurlijk respecteer dat, maar dan kan je niet bij mij terecht en moet je op zoek naar een andere masseur met een andere massagevisie.

Hoe werkt het

Bij al mijn massages staat beschreven of het een blootgewone massage is in stapjes of blootgewoon vrij snel vanaf de start. Daarnaast is het zeker mogelijk om al direct blootgewoon te starten. Het merendeel van mijn clienten kiest hiervoor en het heeft ook mijn voorkeur.

Blootgewoon in stapjes

Je ligt bij aanvang geheel ontkleed onder een grote handdoek, die er in stapjes wordt afgehaald. Uiteindelijk lig je geheel onbedekt op de massagetafel, zowel bij de massage van de voorzijde als de massage van de achterzijde van het lichaam. Bij het omdraaien wordt je weer even toegedekt, waarna de handdoek er weer in stapjes wordt afgehaald.

Welke massages horen hierbij

Ontspannende massage

Klassieke massage

Combinatie massage

Hot Stone massage

Adviesmassage

Massagekuur Anorexia

Massagekuur Fibromyalgie

Blootgewoon vanaf de start

Je ligt bij aanvang geheel ontkleed onder een grote handdoek, die al vrij snel na de start van de massage geheel zal worden weggenomen en de gehele massage wordt verder uitgevoerd zonder bedekking. Pas na afloop van de massage wordt je weer afgedekt met een grote handdoek. 

 

Welke massages horen hierbij

Fixed cupping massage

lomi lomi massage

Partnermassage

Free flow massage

Verrassingsmassage

Hot oil massage

Kaars massage

Bodycreme massage

Massagekuur Stress

Massagekuur Slapeloosheid

Massagekuur Depressiviteit

Massagekuur Tijd voor jezelf

Massagekuur Burn-out


Blootgewoon totaal

Het is zeker mogelijk om bij alle massages direct zonder bedekking van een handdoek te starten. De meeste clienten kiezen dit en gaan ook bij de start niet onder een handdoek liggen. Dit heeft ook mijn voorkeur bij alle massages.

Het stappenplan

Bij tieners en jongeren tot 18 jaar is het mogelijk om een stappenplan te volgen. Hiermee kan je langzaam wennen aan het ondergaan van een blootgewone massage. Dit stappenplan is ook mogelijk bij de massagekuur bij anorexia, ongeacht je leeftijd.


Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies, welke massage kies ik

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven