Nieuws

Nieuws · 29. november 2020
De nieuwe acties voor december staan open en zijn vanaf nu te reserveren.
Nieuws · 20. november 2020
Mijn tarieven liggen onder het gemiddelde massagetarief, maar dat wil niet zeggen dat iedereen zich een massage kan veroorloven. Er kunnen altijd omstandigheden zijn, waardoor je een massage heel goed kunt gebruiken, maar het financieel aspect een probleem voor je is. Dat kan iedereen overkomen, vandaar dat ik een speciale actie bent gestart om toch voor iedereen een massage mogelijk te maken.
Nieuws · 03. november 2020
Nijmegen ligt natuurlijk heel dicht bij Duitsland. In 10 minuten ben ik in Duitsland, dus cliënten uit Duitsland in mijn praktijk, dat zou best kunnen. Vandaar ook dat ik een nieuwe pagina heb toegevoegd in het Duits. Natuurlijk heb ik hulp gekregen met de vertaling, want schrijven in het Duits is best lastig. Het zijn ook geen massages, maar massagen. En probeer de term blootgewone massages maar eens te vertalen naar het Duits...... Wil je weten hoe de pagina is geworden? Bitte schauen Sie...
Nieuws · 03. november 2020
Door de verscherpte maatregelen, heb ik ook wat aanpassingen doorgevoerd. Gezondheid is het belangrijkste, vandaar. De workshop Wisselmassage is uit het aanbod verdwenen. Bij de workshop Partnermassage, dragen diegene die aan het masseren zijn beide een mondkapje. Kom ik bij je thuis masseren, dan vraag ik je om te zorgen dat ik niemand anders tegenkom, buiten diegene die ik ga masseren. Bij de workshop Masseer de masseur draag je ook een mondkapje. Ik neem aan dat jullie dit allemaal wel...
Nieuws · 30. oktober 2020
Tot 18 jaar krijg je altijd 50% korting, maar met deze actie geef ik ook eenmalig 50% korting voor de leeftijdsgroep vanaf 18 t/m 25 jaar op een combinatie massage.
Nieuws · 24. oktober 2020
Iedere maand heb ik een paar leuke acties. Korting op een speciale massage of korting voor een bepaalde doelgroep. Erg leuk om te doen en nog leuker om hiermee mijn massagetherapie en coaching te promoten. Vooral omdat het voor iedereen is, dat kan ik niet genoeg benadrukken. Kijk regelmatig op mijn actie pagina, dan blijft je op de hoogte.
Nieuws · 16. oktober 2020
Het is zover. Na 23 jaar mag ik mijn huidige werkgever gaan verlaten. Een moeilijke tijd om even iets nieuws te vinden, maar dat komt vast wel goed. In de tussentijd geeft me dit mooi de kans om de wachtlijst voor de massages wat kleiner te maken, want ik heb nu wat meer tijd……. Ik heb in mijn massage agenda nu alle werkdagen opengezet voor massages in de ochtend en de middag. Je bent meer dan welkom!
Nieuws · 20. september 2020
Massagetarieven voor de massages aan huis zijn. nu gelijk als in de praktijk.
Nieuws · 11. september 2020
Nieuw in het aanbod, de Bodyshape Massages. Het is zeker mogelijk om middels massagetherapie je lichaam op verschillende plaatsen te verstevigen, van omvang te verminderen of je huid egaler te maken. Het zijn pittige massages (bindweefsel en cupping) icm met een speciale body contour gel. Geen resultaat na 1x, er is wel wat meer voor nodig. Natuurlijk wordt de behandeling afgesloten met een ontspannende massage, je gaat weer relaxed de deur uit.
Nieuws · 10. september 2020
Binnenkort start ik met het geven van twee verschillende bodyshape massages. De eerste is de body countour massage, waarmee je middels een massage, speciale body countour gel en een wikkelfolie een vermindering in omvang kunt bewerkstelligen. Dit kan bv worden toegepast op je bovenbenen, buik, armen of billen. De andere massage is een massage tegen cellulite. Ook deze massage wordt gegeven icm de body contour gel, maar de massage techniek is hierbij wat anders. De websitepagina’s staan nog...

Meer weergeven

KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden