Twijfels

Als je nog niet zo bekend bent met massagetherapie en coaching of nog nooit bij mij op bezoek bent geweest, dan kunnen er twijfels ontstaan. Er spelen dan heel veel vragen in je hoofd. Is het wel de juiste keuze voor mij, kies ik de juiste massage en massagepraktijk, kan deze masseur aan mijn wensen voldoen en worden mijn grenzen gerespecteerd? Je blijft met al deze vragen zitten en hierdoor maak je geen afspraak, maar stel je de keuze steeds uit.

 

Deze pagina is speciaal voor die twijfelaars. Voor een massage te kiezen is echt kiezen voor jezelf. Dat zouden we allemaal eens wat vaker moeten doen. Laat me je twijfels wegnemen en de drempel voor mijn deur wat lager maken. Op deze pagina staat veel informatie om je te helpen bij je twijfels. Ik wil heel graag dat je deze twijfels opzij kunt zetten en met vertrouwen een afspraak bij me gaat inplannen. Je bent meer dan welkom!

 

Onbekend en nieuw

Bij twijfels maak je geen afspraak, vooral niet als het allemaal onbekend en nieuw voor je is. Wat je wel doet is vaker deze website bezoeken, nog meer lezen en uitzoeken op internet, massages en massagepraktijken vergelijken, maar je blijft twijfelen. 

 

Twijfels door corona

Natuurlijk kan corona ook twijfels oproepen. Is het wel verstandig om in deze tijd voor een massage te kiezen.  Het is hier tip top schoon, alles wordt telkens gedesinfecteerd en schoongemaakt. Bij klachten annuleren we de afspraak. 

 

Recensies

Wat helpt is het lezen hoe andere mensen de massages en de masseur hebben ervaren. Hoe is het verlopen, wat heeft het met ze gedaan en hoe is het bevallen. Recensies helpen je om een beeld te vormen door andermans ogen en ervaringen. 

 

Veel gestelde vragen

Check of er veel gestelde vragen zijn. De zogenaamde FAQ. Hieruit kan je heel veel informatie halen wat andere cliënten vragen en wat daarop de antwoorden zijn. Ik heb ook een speciale pagina met deze vragen en antwoorden. Het maakt veel duidelijk.

 


Lichaamsbouw

Voor een massage maakt je lichaamsbouw totaal niets uit. Of je nu superdun bent of juist voller, lang, klein, een massage lukt altijd. Niemand is te dun, te dik, te lang of te klein voor een massage, het gaat zeker lukken.

 

Gender en geaardheid

Ik geef mijn massages aan mensen. Daar valt dus iedereen onder, van vrouw t/m man en iedereen daarbuiten. Je geaardheid of gender speelt geen enkele rol bij een massage. Een massage is voor iedereen even fijn. Dat kan toch geen verrassing zijn?

 

Blootgewoon

Mijn massages onderga je ongekleed, dat kan soms twijfel oproepen. Geen zorgen, ik heb op deze wijze al duizenden massages gegeven. Het draait om je overgave aan de massage, meer niet. Uiteraard zijn mijn massages uiterst respectvol.

 

Schaamte

Een massage is soms spannend indien je een vorm van schaamte kent. Vaak is dit lichamelijk, soms ook in je hoofd. Er spelen zaken uit het verleden mee of het zit gewoon in de mens die je bent. Geen zorgen, het is hier veilig, discreet, vertrouwd en zeer respectvol.

 


Ver weg

Soms is mijn praktijk wat uit de buurt en moet je reizen. Ik ben goed bereikbaar met de trein (op loopafstand van Nijmegen centraal) en het maakt de massage ook meer als uitje. Hoewel ik ook buurtgenoten als cliënt heb, is de afstand soms ook fijn als je geen bekende wilt tegenkomen. Het blijft daardoor iets speciaals voor jou alleen.

 

Volle agenda

Mijn agenda kan best vol zijn. Soms moet je even geduld hebben en kan je afspraak pas over een tijdje plaatsvinden. Dat is feitelijk een goed teken, want daar waar ze het lekkerste ijs verkopen, is de rij het langst. Dat is zeker ook van toepassing op mijn praktijk. Een masseur die direct tijd voor je heeft, moet je daar wel naar toe willen?

 

Respectvol

Er zijn heel veel vooroordelen over massages in het algemeen, vooral van mensen die zelf nog nooit een massage hebben mogen ervaren. Laat je hierdoor niet leiden of beïnvloeden. Maak je eigen keuzes in het leven, dat is altijd het beste. Mijn massages zijn zorgvuldig en uiterst respectvol. Als hier je twijfels liggen, neem dan zeker contact met me op.

 

Geen erotiek

De grootste twijfel ligt vaak op het gebied van erotiek. Mijn massages hebben absoluut geen erotische uitgangspunten of doelstellingen. Er gebeurt hier niets wat je niet wilt en als daar je twijfels liggen, spreek ze dan naar me uit, dan kan ik je geruststellen. Je bent in een veilige omgeving en in respectvolle handen, maak je daar absoluut geen zorgen over.

 


Stap over de drempel

Ik hoop dat ik de drempel voor mijn deur wat lager heb kunnen maken. Stap er over heen en kom op bezoek voor een hele fijne, respectvolle massage. Heb je nog steeds twijfels? Neem contact met me op en leg je twijfels aan me voor. Waarom twijfel je en wat kan ik doen om die twijfels weg te nemen. Een berichtje via whatsapp kan altijd. Dat is anoniem, je kunt echt alles vragen en voorleggen. Mailen of Messenger mag ook. Alles blijft 100% vertrouwd, geen zorgen. Openheid naar mij kan je twijfels wegnemen. Je krijgt zeker een reactie terug. Zet die eerste stap, je bent meer dan welkom!