Twijfels

Als je nog niet zo bekend bent met massagetherapie en coaching of nog nooit bij mij op bezoek bent geweest, dan kunnen er twijfels ontstaan. Er spelen dan heel veel vragen in je hoofd. Is het wel de juiste keuze voor mij, kies ik de juiste massage en massagepraktijk, kan deze masseur aan mijn wensen voldoen en worden mijn grenzen gerespecteerd? Je blijft met al deze vragen zitten en hierdoor maak je geen afspraak, maar stel je de keuze steeds uit. Deze pagina is speciaal voor die twijfelaars. Voor een massage te kiezen is echt kiezen voor jezelf. Dat zouden we allemaal eens wat vaker moeten doen. Laat me je twijfels wegnemen en de drempel voor mijn deur wat lager maken. Op deze pagina staat veel informatie om je te helpen bij je twijfels. Ik wil heel graag dat je deze twijfels opzij kunt zetten en met vertrouwen een afspraak bij me gaat inplannen. Je bent meer dan welkom!

 

Onbekend en nieuw

Bij twijfels maak je geen afspraak, vooral niet als het allemaal onbekend en nieuw voor je is. Wat je wel doet is vaker deze website bezoeken, nog meer lezen en uitzoeken op internet, massages en massagepraktijken vergelijken, maar je blijft twijfelen.  

Recensies

Wat helpt is het lezen hoe andere mensen de massages en de masseur hebben ervaren. Recensies helpen je om een beeld te vormen door andermans ogen en ervaringen.  

Veel gestelde vragen

Check of er veel gestelde vragen zijn. Hieruit kan je heel veel informatie halen wat andere cliënten vragen en wat daarop de antwoorden zijn. Het maakt veel duidelijk. 


Lichaamsbouw

Voor een massage maakt je lichaamsbouw totaal niets uit. Of je nu superdun bent of juist voller, lang, klein, een massage lukt altijd. Niemand is te dun, te dik, te lang of te klein voor een massage, het gaat zeker lukken. 

Gender en geaardheid

Ik geef mijn massages aan mensen. Daar valt dus iedereen onder, van vrouw t/m man en iedereen daarbuiten. Je geaardheid of gender speelt geen enkele rol bij een massage. Een massage is voor iedereen even fijn. Dat kan toch geen verrassing zijn? 

Blootgewoon

Mijn massages onderga je ongekleed, dat kan soms twijfel oproepen. Het draait om je overgave aan de massage, meer niet. Uiteraard zijn mijn massages uiterst respectvol. 

Schaamte

Een massage is soms spannend indien je een vorm van schaamte kent. Vaak is dit lichamelijk, soms ook in je hoofd. Er spelen zaken uit het verleden mee of het zit gewoon in de mens die je bent. Geen zorgen, het is hier veilig, discreet, vertrouwd en zeer respectvol. 


Ver weg

Soms is mijn praktijk wat uit de buurt en moet je reizen. Ik ben goed bereikbaar met de trein (op loopafstand van Nijmegen centraal) en het maakt de massage ook meer als uitje. Hoewel ik ook buurtgenoten als cliënt heb, is de afstand soms ook fijn als je geen bekende wilt tegenkomen. Het blijft daardoor iets speciaals voor jou alleen.

 

Volle agenda

Mijn agenda kan best vol zijn. Soms moet je even geduld hebben en kan je afspraak pas over een tijdje plaatsvinden. Dat is feitelijk een goed teken, want daar waar ze het lekkerste ijs verkopen, is de rij het langst. Dat is zeker ook van toepassing op mijn praktijk. Soms is het superdruk, soms zijn er toch nog plekjes op de korte termijn .

 

Respectvol

Er zijn heel veel vooroordelen over massages in het algemeen, vooral van mensen die zelf nog nooit een massage hebben mogen ervaren. Laat je hierdoor niet leiden of beïnvloeden. Maak je eigen keuzes in het leven, dat is altijd het beste. Mijn massages zijn zorgvuldig en uiterst respectvol. Als hier je twijfels liggen, neem dan zeker contact met me op.

 


Stap over de drempel

Ik hoop dat ik de drempel voor mijn deur wat lager heb kunnen maken. Stap er over heen en kom op bezoek voor een hele fijne, respectvolle massage. Heb je nog steeds twijfels? Neem contact met me op en leg je twijfels aan me voor. Waarom twijfel je en wat kan ik doen om die twijfels weg te nemen. Daarna kan je altijd nog beslissen of je wel of niet op bezoek komt voor een fijne massage.

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden