Spaarpunten

Om iets leuks aan te bieden als je regelmatig op bezoek komt, hanteer ik (vanaf 2021) een leuk spaarpuntensysteem. Hiermee spaar je als vaste client automatische punten, die je kan inwisselen voor massageproducten. Je hoeft er niets voor te doen, de spaarpunten worden automatisch aan je toegekend door mijn systeem. Het werkt vrij simpel, ieder massage een punt. Gemakkelijk bij te houden toch? Wil je weten hoeveel punten je hebt staan? Ik kan het je zo doorgeven. App gerust.

 

Voorwaarden

  • Bij iedere  massage ontvang je automatisch een spaarpunt.
  • De spaarpunten kun je inwisselen tegen massageproducten
  • Als ik stop met mijn producten, dan vervallen je spaarpunten. Er zijn totaal geen rechten te ontleden aan deze spaarpunten en spaarvorm
  • De spaarpunten zijn niet inwisselbaar voor geld of als korting op het massagetarief

Massagebonbons

Nee, niet opeten, maar te gebruiken voor een fijne massage of huidverzorging. De massagebonbons smelten bij huidcontact. Het zijn kleine pretpakketjes die je ook gemakkelijk kan meenemen.

 

Gebruik

Wrijf (een gedeelte van) de massagebon tussen je handen tot deze helemaal is gesmolten. Daarna kan je aan de slag met de massage of huidverzorging. Ideaal bij droge handen of voeten. Inmasseren, even wachten en daarna het overtollige verwijderen met een handdoek.

Massagekaars

De massagekaars is er in verschillende geuren. De echte massagekaars zit in een tinnen blikje, maar het kan ook zijn dat je een kleinere versie hebt die ik in sommige pakketjes heb zitten of die in mijn promo kastje staan. Een massagekaars is geen gewoon kaars. Er ontstaan een warme vloeistof als je deze kaars aansteekt.

Gebruik

Steek de kaars aan en laat deze branden totdat er voldoende warme vloeistof is ontstaan. Blaas de kaars eerst uit en daarna kan je de warme vloeistop gebruiken voor een fijne massage of voor je huidverzorging.


Massageolie

Diversen soorten massageolie, verpakt in een handig flesje. Ook een leuk cadeautje.

 

Massagepakketje

Samengestelde pakketjes met olie, massagekaarsje en massagebonbons. 

 

Massagebal

Een klein en venijnig massageballetje met stevige spikes. Stimuleert de doorbloeding.

 


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden