Massage in a Bottle

Een cadeaubon moet er ook leuk uitzien. Vandaar dat ik deze heb verwerkt tot een 'Massage in a Bottle'. Een heel leuk cadeau om aan iemand te geven. Je bepaald zelf de waarde van deze cadeaubon en ik activeer deze na je aankoop, waarna deze 1 jaar geldig is. De post in de fles is de cadeaubon. Hierop vul je dan zelf nog je naam in en de naam voor diegene waarvoor hij bedoeld is. Een heel bijzonder en persoonlijk cadeau. Ze staan in mijn praktijkruimte, je kan ze kopen als je op bezoek bent. Wil je er een afhalen, dan is dat ook mogelijk, dan maken we daar een afspraak voor. Ik stuur ze niet met de post mee. De kosten voor een 'Massage in a Bottle'  is gelijk aan de waarde van de cadeaubon. Het is altijd handig om vooraf contact op te nemen als je een 'Massage in a Bottle' wilt kopen.


Digitale Cadeaubonnen

Een cadeaubon voor een massage is superleuk om te geven, maar nog leuker om te ontvangen. Met een cadeaubon voor een massage geeft je iemand iets heel speciaals en persoonlijks. Geen spulletjes, geen geld, maar pure aandacht! 

 

Geldigheid

De cadeaubonnen die je koopt zijn 1 jaar geldig. Het tegoed dat niet wordt opgebruikt, blijft gewoon op de bon staan en blijft geldig tot de vervaldatum.

 

Digitaal

Mijn cadeaubonnen zijn digitaal. Je krijgt ze na aankoop automatisch via de mail toegestuurd. Je kunt de bon doorsturen of er zelfs iets leuks mee doen.

 

Bestellen

Via de knop 'Cadeaubon' kan je een cadeaubon bestellen en met Ideal afrekenen. Het werkt super gemakkelijk. 

 


Kies bedrag

Klik op 'Cadeaubon', kies je bedrag.

Gegevens

Vul je persoonlijke gegevens in en druk op afrekenen.

Betalen

Betaal via Ideal met de bank van je keuze.Handig om te weten

Als je een cadeaubon hebt ontvangen of je wilt er eentje cadeau geven, dan zijn de onderstaande zaken wel handig om te weten

 

Afrekenen met cadeaubon

Je kan online een afspraak inplannen. Wat je nodig hebt is het nummer van de cadeaubon, die vul je in bij opmerkingen of je neemt enkel het nummer van de cadeaubon simpelweg mee naar je afspraak.

 

Promotiekorting

Ben jij een bestaande client en geef je een cadeaubon aan een voor mij nieuwe client, dan is zeker de promotiekorting van toepassing en ontvangen jullie beide 50% korting. Zie de voorwaarden.

Vanaf 18 jaar

Mijn uiterst respectvolle massages onderga je ongekleed. Vandaar dat er een minimale leeftijd geldt van 18 jaar. Denk hieraan als je een massagebon voor iemand wilt kopen.

 


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden