50% Studentenkorting

Een massage is bij uitstek geschikt voor studenten. De ultieme vorm van relaxen in je drukke bestaan. Studeren is veelal niet het enige wat je doet. Naast je studie ook een baantje en dan ook nog stappen natuurlijk, soms compleet uitgeput op de bank instorten. Een massage is niet alleen fijn, het stimuleert ook je leervermogen. Mooi excuus, voor je studie naar de masseur!

Nijmegen

Tja, het zou gek zijn als ik geen speciale regeling zou hebben voor studenten, als je zoals ik woont en werkt in Nijmegen, studentenstad. Het mag duidelijk zijn dat studenten het niet breed hebben en dat je vaak al aan het einde van je budget zit, terwijl de maand nog niet is afgelopen.

Te duur?

In veel gevallen lijkt een massage boeken simpelweg te duur. Toch valt dat mee als je het bv in verhouding zet tot iedere dag een kop koffie op het station of die broodjes kroket in de pauze. Tel het maar eens op, dan ben je in veel gevallen al duurder uit dan bv 1 massage per 2 maanden.

50% Introductiekorting

Voor studenten hanteer ik (op vertoon van een geldige studentenpas) een introductiekorting van 50% bij je 1e bezoek. Hierdoor kun je met 50% korting ervaren wat massagetherapie voor je kan doen en betekenen. Maak een afspraak en kom het ervaren. De korting wordt ter plaatse verrekend. 

Voorwaarden

  • Enkel geldig voor massages op mijn praktijklocatie.
  • Je bent een nieuwe client.
  • Je hebt een geldige studentenpas.
  • Je bent aantoonbaar 18 jaar of ouder
  • Niet te combineren met andere acties of kortingen, zoals de introductiekorting.