2x 50% Promotiekorting

Wat is nu leuker om anderen blij te kunnen maken met een fikse korting op mijn massages en daar dan zelf ook een leuke korting voor te ontvangen? Als jij als bestaande cliënt een nieuwe cliënt aanbrengt, dan ontvangen jullie beide 50% korting op het massagetarief!   

 

Als jij als bestaande client iemand naar me doorstuurt en deze voor mij nieuwe cliënt noemt jouw naam bij die 1e afspraak, dan ontvangt deze nieuwe cliënt direct 50% korting op het massagetarief bij het 1e bezoek, ongeacht welke massage of tijdsduur. Daarna stuur ik jou als aanbrenger een mail met een persoonlijke kortingscode, waarmee ook jij een massage naar keuze kan reserveren met 50% korting.

 


Ervaring

Het is altijd fijn als een nieuwe cliënt al kan uitgaan van jouw ervaringen met mijn praktijk en mijn massages. Op deze wijze komen best veel nieuwe cliënten bij mij op bezoek.

 

Geen limiet

Er is geen limiet, je mag net zoveel nieuwe cliënten aanbrengen als je wilt. Voor iedere cliënt die je aanbrengt geldt het aanbod van 50% korting voor jou en 50% korting voor de nieuwe cliënt.

 


Promotie

Je kunt hiermee iets persoonlijks aanbieden aan anderen. “Ik ken een hele fijne massagepraktijk en als je mijn naam noemt, krijg je 50% korting bij je 1e bezoek”. Hoe mooi is dat? Als je ziet dat iemand niet lekker in z’n vel zit, klachten heeft en je denk dat diegene wel een massage kan gebruiken, dan heb je nu iets leuks om aan te bieden. Juist omdat jij al cliënt bij me bent, weet je wat een massage voor iemand kan doen en betekenen en het is fantastisch om iemand die je dierbaar is een mooie tip te geven. Ik hoor heel vaak dat mijn cliënten enorm blij zijn dat iemand ze naar me heeft doorgestuurd. Je krijgt er zelf, naast 50% korting, ook heel veel dankbaarheid voor terug.

 

Cadeaubon

De promotiekorting is zeker ook geldig in combinatie met mijn Massage in a Bottle of mijn digitale cadeaubon. Komt er een (voor mij) nieuwe cliënt op bezoek en wordt jouw naam genoemd, dan ontvangen jullie beide 50% korting. Je kunt hierdoor een wat lager bedrag besteden voor de cadeaubon, omdat de nieuwe cliënt ook 50% korting krijgt. Jij ontvangt ook 50% korting op je volgende massage. Op deze wijze verdien je het cadeau zelfs een beetje terug!  


Voorwaarden

Je bent zelf al cliënt van mijn praktijk

De nieuwe cliënt is 18 jaar of ouder. De promotiekorting is enkel geldig in mijn praktijk en niet te combineren met andere acties of kortingen. De hoogste korting is 50%.

 

Contact

Heb je vragen over deze promotiekorting? Neem dan gerust contact met me op. Cliënten die je doorstuurt mogen ook gerust eerst contact opnemen als ze vragen hebben over deze promotiekorting.

 

Wil je me helpen?

Ik wil mijn klantenbestand wat uitbreiden en kan je hulp daar goed bij gebruiken. De promotiekorting is daar een mooi middel voor. Jullie beide 50% korting en ik een nieuwe cliënt voor de toekomst. Help je me mee? Welkom in mijn promotieteam!

 


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden