50% Promotiekorting

Breng een nieuwe cliënt aan en ontvang 50% korting.

Als je als bestaande cliënt (je bent zelf al een keer op bezoek geweest) een geheel nieuwe (betalende) cliënt aanbrengt, dan ontvang je als aanbrenger 50% korting op het massagetarief bij je volgende afspraak in mijn praktijk. Ik stuur je dan een kortingscode waarmee je een afspraak met 50% korting kan reserveren. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat de nieuwe cliënt bij het 1e bezoek jouw naam noemt. Mond op mondreclame is gewoon fijn. De nieuwe cliënt kan alvast uitgaan van jouw ervaringen en voor mij is het fijn als ik mijn cliëntenbestand wat kan uitbreiden voor in de toekomst. Vergeet niet dat nieuwe cliënten ook 20% korting ontvangen.

 

Welkom in mijn promotieteam!

Heb je Facebook? Check dan in als je hier op bezoek bent en/of deel en like mijn berichtjes op Facebook. Publiceer een stukje tekst op sociale media over mijn massages. Zet erbij dat mensen jouw naam noemen. Promoot mijn massages bij familie, vrienden, kennissen en/of collega's. Deel mijn visitekaartjes uit.

 

Visitekaartjes aanvragen

Ik stuur je met veel ,plezier een aantal van mijn visitekaartjes op. Deze zijn handig om uit te delen aan mensen aan wie je mijn massage aanbeveelt. Op die manier weten ze mij beter te vinden en is de kans groter dat ze ook op bezoek komen. Ik een nieuwe client en jij 50% korting, dat is toch mooi?