Kortingen

Op deze pagina staan een aantal kortingen vermeld. Deze kortingen zijn vaak een percentage korting op het massagetarief, van de massage die je zelf uitkiest. 

 

20% korting eerste bezoek

Nieuwe clienten zijn voor mij erg leuk. De kennismaking met mijn massages en massagevisie is vaak zo geweldig mooi, dat ik speciaal voor alle nieuwe cliënten een introductiekorting hanteer van 20% op een massage naar keuze.

Natuurlijk is deze eenmalige introductiekorting niet te combineren met andere kortingen of acties en is enkel geldig bij een massage in mijn praktijk voor geheel nieuwe cliënten. Gebruik de kortingscode INTRO bij je 1e afspraak, dan wordt de 20% korting vanzelf verrekend.

Als je al wel eerder op bezoek bent geweest, dan kan de code best werken, maar ik ga er vanuit dat je deze dan niet gebruikt.

Deel dit mooie aanbod

50% Promotiekorting

Breng als bestaande klant een geheel nieuwe  client aan, dan ontvangt je 50% korting op je volgende massage. Welkom in mijn promotieteam!

50% Studentenkorting

Met een studentenpas ontvangen nieuwe cliënten 50% studentenkorting op een eerste massage naar keuze uit het gehele aanbod.