Vrijblijvend intakegesprek

Ben je aan het twijfelen over mijn massages en mijn massagevisie? Het is zeker mogelijk om vooraf een kosteloze intake te houden. Hierbij kan je alle vragen stellen en kennismaken, zodat ik evt drempels en twijfels kan wegnemen en je vragen kan beantwoorden. 

Op bezoek

Natuurlijk heeft het de voorkeur om voor je intake hier op bezoek te komen. Dan kan ik je ook de praktijkruimte laten zien en voelt het niet meer als nieuw als je besluit om een massage te reserveren.

 

Telefonisch

Een telefonische intake is ook mogelijk. Ik ben wel slecht bereikbaar, want als ik een massage aan het geven ben, staat de telefoon natuurlijk uit. We plannen een telefonische afspraak in.

 


Kiezen voor een intake

  • Als je twijfels hebt over mijn massagevisie
  • Als je wilt weten wat ik voor je kan betekenen met massagetherapie en coaching
  • Als er bepaalde angsten, schaamte of zorgen meespelen. 
  • Als je eerst een eerste indruk van mij en mijn praktijk wilt hebben

Geen massage

Deze intake is een afspraak zonder massage. Het is niet mogelijk om direct aansluitend alsnog een massage te ontvangen.

 

Vrijblijvend

Ik geef je graag alle informatie die je nodig hebt, maar het is absoluut niet verplicht om daarna een massage te reserveren.

 

Formulier

Vul onderstaand formulier in als je interesse hebt in een intakegesprek. Ik zal dan contact met je opnemen en we plannen dan samen een afspraak in.

 

Tijd

Ik reserveer ongeveer een uur voor een intakegesprek. Dat is ruim voldoende om je vragen te beantwoorden en een eerste indruk te krijgen.

 


Afspraak maken

Zowel voor een intakegesprek in mijn praktijk als een telefonische intake kan je zelf een afspraak inplannen via mijn online reserveringssysteem. De intakegesprekken staan helemaal onder in de lijst.