Hoe maak ik een afspraak

Een afspraak maak je online. Dit is echt heel gemakkelijk, ook als je niet zo vaak op je telefoon of achter een computer zit. Het gaat in een paar kleine stapjes.

 

Voorbereiding

Voordat je een afspraak gaat maken is het wel handig om te weten welke massage of workshop je graag zou willen reserveren. Kijk eerst even rond op de website tot je een passende massage hebt gevonden. Bij de meeste massages staat er op die pagina al direct een knop met 'Boek deze massage'. Dan zie je enkel nog die bepaalde massagevorm bij het maken van een afspraak.

 

Maak afspraak

Als je niet via de massage pagina een afspraak maakt, dan zie je altijd linksonder op iedere pagina een knop met 'Maak afspraak' staan. Klik op die knop om online een afspraak in te plannen voor de massage of workshop die je hebt uitgekozen.Er open zich dan een menu voor het inplannen van je afspraak.

 


Kies diensten

Nu is het tijd om de massage of workshop van je keuze op te zoeken. Zoek deze op in het menu, door wat te scrollen met je muis. Evt kan je ook naar links en naar rechts met de pijltjes om sneller naar een andere categorie te springen. Als je de massage of workshop hebt gevonden, klik dan op jou keuze en kijk ook goed naar de verschillen in tijdsduur (60, 90 of 120 minuten).

 

Kies datum en tijd

Wat je nu ziet zijn de dagen waarop de massage die je hebt uitgekozen kan plaatsvinden. Heeft de dag een witte kleur, dan is er op die dan nog ruimte vrij voor jouw massage met de tijdsduur die je hebt gekozen. Heeft de dag een grijze kleur, dan zijn er die dag geen mogelijkheden meer. Met het pijltje naar rechts kan je verder in de toekomst kijken. Heb je een dag gevonden die ook in jou agenda past? klik daar dan op.  

Op iedere dag die je aanklikt, verschijnen vanzelf de mogelijke starttijden. Op deze manier kan je ook naar wat andere dagen kijken, zodat je een dag en een starttijd hebt gevonden die ook in jouw agenda passen. Zit er een mooie tijd voor je bij? klik dat op dat tijdstip. 


Jouw gegevens

Nu is het tijd om je persoonlijke gegevens in te vullen. De velden met een * zijn verplicht, de andere optioneel. evt kan je nog iets bij opmerkingen invullen. Heb je een kortingscode? Open dan het veld 'kortingscode toevoegen' en vul je code in.

Bewaar je gegevens voor de volgende keer en meld je zeker aan voor de nieuwsbrief.

 

Afspraak bevestigen

De laatste stap is het bevestigen van je afspraak. Je ziet de datum, de tijd en het tarief van je massage in beeld ter controle. Klopt alles? klik dan op 'Afspraak bevestigen' Daarna staat je afspraak geboekt. Hiermee ga je ook akkoord met de algemene voorwaarden van mijn praktijk.

 

Berichtgeving

Je ontvangt altijd een bevestiging van je reservering via de mail. In deze bevestiging zitten ook linkjes om te annuleren of om je afspraak te verplaatsen. Is de datum van je afspraak verder dan 2 dagen in de toekomst? Dan ontvang je 2 dagen voorafgaande aan je afspraak nog een herinnering via de mail. 2 uur voorafgaande aan je afspraak ontvang je een SMS.

 


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden