Eerste Bezoek

Speciaal voor je eerste bezoek heb ik wat informatie op een rijtje gezet, zoals het intake gesprekje, de respectvolle blootgewone massages, de algemene voorwaarden en mijn adresgegevens. Ik wil vooral dat je eerste bezoek zo relaxed mogelijk verloopt. Heb je vragen voorafgaande aan je eerste bezoek, laat het me dan zeker weten. 

 

Leeftijd check

Omdat je mijn massage blootgewoon ondergaat is de minimale leeftijd 18 jaar. Als er ook maar enige twijfel kan bestaan over je minimale leeftijd, dan zal ik je vragen om je leeftijd te bevestigen met je ID. Kan je op dat moment niet aantonen dat je 18 jaar of ouder bent, zal ik je afspraak moeten annuleren en ben je voor niets op bezoek gekomen. Ik ben hier heel strikt in, zonder uitzonderingen. Neem bij kans op twijfel dus altijd je ID mee!

 

Persoonlijke Hygiene

Iedereen kan rekenen op een schone massage-omgeving, schone handdoeken en natuurlijk ook schone hoezen die op de massagetafel en hoofdsteun liggen. Natuurlijk spreekt het voor zich dat je ook zelf fris, gewassen en verzorgd bent. Stap thuis zeker eerst even onder de douche voordat je op bezoek komt voor een massage. Douchen hier is niet mogelijk, maar ik verwijder de meeste massageolie na afloop van de massage.

 

Hoe laat kom je op bezoek

Het zou mooi zijn als je rond het aangegeven tijdstip op de bel drukt.....   5 minuutjes eerder of later is natuurlijk ook prima, maar kom niet veel vroeger of veel later dat het afgesproken tijdstip, want dat kan erg onhandig zijn. Kom je erg vroeg dan ben ik wellicht nog aan het voorbereiden. Kom je te laat, dan hebben we minder tijd, wat erg jammer zou zijn. Is het een massage bij je thuis? Dan probeer ik er tijdig te zijn, zodat we op tijd kunnen starten.

 


Blootgewoon

Al mijn massages zijn uiterst respectvol en blootgewoon. Je ligt geheel ontkleed en zonder bedekking op de massagetafel. Het heeft de uitdrukkelijke voorkeur om iedere massage direct zonder bedekking van een handdoek te starten. Wil je dat, ga dan bij aanvang simpelweg niet onder de handdoek liggen, zoals 99% van mijn cliënten dat doet. Bloot is voor mij de normaalste zaak van de wereld. Als masseur ben ik gekleed in trainingsbroek en t-shirt.

Intakegesprek

De 1e keer dat je op bezoek komt, heb ik altijd een paar extra vragen voor je. Natuurlijk is alles 100% vertrouwelijk, ik zal nooit iets met een ander delen. Wees zo open en direct mogelijk, alles mag aan bod komen. Door dit gesprek kan het zijn dat je massage net iets korter duurt. Het is ook mogelijk om deze vragen vooraf digitaal in te vullen. Dat is handig, want dan weet ik al voordat je op bezoek komt wat meer over je en kunnen we sneller starten.


Algemene voorwaarden

Mijn praktijk heeft algemene voorwaarden. Hiermee ben je akkoord gegaan bij het vastleggen van je afspraak. Het is best een lijstje, maar er staan geen vreemde zaken in. Wil je deze nog een keer lezen? Dat kan hier.

Afrekenen

Afrekenen doe ik graag voorafgaande aan de massage. Dan hebben we dat gehad en hoeft het niet meer na je massage. Contant heeft de voorkeur, maar evt mag het ook met een betaalverzoek of (vanaf het 2e bezoek) via ideal achteraf.


Voor de massage

Na het intakegesprekje ga ik je een klein stukje uitleg geven over mijn massages. Je hoeft niets te onthouden. Het gaat meer om duidelijkheid. Ik ga je bv vertellen dat je beter niet kunt praten (tenzij er wat is), je ogen het beste gesloten kunt houden en je armen het beste naast je lichaam kunt neerleggen. Ik kan alles verplaatsen, ik kan je alleen niet omdraaien, dus dat zal ik gaan vragen. Daarna laat ik je even alleen, zodat jij je kunt uitkleden en alvast op de tafel (op je buik) kan gaan liggen. Ik ben dan binnen 5 minuten weer terug en dan gaan we starten.

 

Na de massage

Na afloop van de massage dek ik je af met een hele grote handdoek. Je kunt nog even lekker blijven liggen. Ik leg nog een schone handdoek voor je klaar en daarna verlaat ik de massageruimte. Nu heb je tijd om langzaam weer op te staan en kan je evt resterende olie met de handdoek verwijderen en je weer aankleden. Pak gerust wat te drinken uit de koelkast. Daarna mag je zelfstandig naar beneden komen of je drukt op het belletje, dan kom ik terug naar boven. Mocht ik binnen 15 minuten niets van je vernemen, dan kom ik altijd naar je toe, even kijken of ik je wakker moet maken.

 


Praktijk aan huis

Ik heb mijn praktijk aan huis, om precies te zijn, op zolder. Een praktijk aan huis heeft voor en nadelen. 

 

Voordelen

Lager tarief, omdat ik geen kosten heb voor een accommodatie
Sfeervol en kleinschalig
Je komt niet enkel bij me thuis, je voelt je er ook thuis

 

Nadelen

Mijn vloeren zijn van hout, dat kan best een beetje kraken.
Er kan altijd wat geluidsoverlast zijn van verkeer of klussende buren.
Je moet 2 trappen op naar de praktijkruimte

 


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden