Afspraak Maken

In het kort alles op een rijtje om een afspraak te maken. Let wel, een afspraak maken kan enkel vanaf 18 jaar en ouder.

 

Maak afspraak

Het maken van een afspraak loop via een online reservering systeem. Dit werkt zeer gemakkelijk en je komt er zeker uit. Je kiest een massage uit, daarna zie je de vrije data waarop je een afspraak kunt maken en de beschikbare tijden. De knop voor een afspraak maken zit op iedere pagina.

Eerste Bezoek

Je 1e bezoek verloopt net iets anders ivm het intake gesprekje. Ik heb namelijk een aantal vragen voor je. Speciaal voor je eerste bezoek heb ik alle informatie op een rijtje gezet, zodat er geen onduidelijkheden meer zijn. Lees het even door voorafgaande aan je eerste bezoek. 

Twijfels

Als je nog geen of weinig ervaring hebt met het ondergaan van een massage, hoe kies je dan de juiste massage en ook de juiste masseur uit die bij jou wensen en voorkeuren passen? De echte manier is natuurlijk door gewoon een afspraak te boeken en het te ervaren.


Annuleren

Je afspraak verplaatsen of annuleren kan kosteloos tot 24 uur voorafgaande aan je afspraak via de linkjes in de afspraak bevestiging, die je per mail ontvangt. Mocht dat niet lukken, neem dan zsm contact op, dan regelen we het samen

Advies

Massagetherapie en Coaching kan je bij heel veel zaken helpen. Het draait niet enkel om spieren, het gaat vooral om jou als mens. Geef me openheid en vertrouwen, dan geef ik je advies. Je bent meer dan welkom, wat er ook speelt.

Openingstijden

De openingstijden zijn altijd op basis van een afspraak. Mijn online reservering programma houd een beetje rekening met mijn start en eindtijden. Soms zet ik wat extra dagen en tijden open om meer ruimte te maken als het druk is.

Notificaties

Het kan aardig druk zijn in mijn agenda. Soms is de eerste mogelijkheid voor een afspraak wellicht verder weg dan dat je zou willen. Je kunt je aanmelden voor notificaties, dan ontvang je berichtjes over vrije plaatsen en annuleringen.