Twijfels

Je hebt interesse in een massage, maar dan slaan de twijfels toe. Is het wel iets voor me, moet ik het wel doen, is het een juiste keuze, kies ik de juiste massage, is het iets waar ik later spijt van krijg, hoe zit het met het vertrouwen, kan deze praktijk aan mijn wensen voldoen, worden mijn grenzen gerespecteerd, is een massage niet te duur en ga zo nog maar even door. Bij twijfels maak je geen afspraak, ook niet als je dat juist wel heel graag zou willen. Laat me je twijfels wegnemen, zodat je uiteindelijk toch een afspraak maakt en -net als veel andere twijfelaars-  na afloop zal denken: Waarom heb ik dit niet veel eerder gedaan?


Recensies

Wat helpt is het lezen hoe andere mensen de massages en de masseur hebben ervaren. Hoe is het verlopen, wat heeft het met ze gedaan en hoe is het bevallen. Recensies helpen je om een beeld te vormen door andermans ogen en ervaringen. 

Veel gestelde vragen

Check of er veel gestelde vragen zijn. De zogenaamde FAQ. Hieruit kan je heel veel informatie halen wat andere cliënten vragen en wat daarop de antwoorden zijn. Ik heb ook een speciale pagina met deze vragen en antwoorden. Het maakt veel duidelijk.

Blootgewoon

Mijn massages onderga je ongekleed, dat kan soms twijfel oproepen. Geen zorgen, ik heb op deze wijze al duizenden massages gegeven, uiteraard met alle respect en zorgvuldigheid. Het is superfijn en de normaalste zaak van de wereld.


Lichaamsbouw

Voor een massage maakt je lichaamsbouw niets uit. Of je nu superdun bent of juist voller, een massage lukt altijd. Onder mijn cliënten zijn mensen met anorexia, maar ook hele stevige mensen. Niemand is te dun, te dik, te lang of te klein voor een massage.

Gender en geaardheid

Ik geef mijn massages aan mensen. Daar valt dus iedereen onder, van vrouw t/m man en iedereen daarbuiten. Ook je geaardheid speelt geen enkele rol bij een massage. Een massage is voor iedereen even fijn. Dat kan toch geen verrassing zijn?

Schaamte

Een massage is soms spannend indien je een vorm van schaamte kent. Vaak is dit lichamelijk, soms ook in je hoofd. Er spelen zaken uit het verleden mee of het zit gewoon in de mens die je bent. Geen zorgen, het is hier veilig, discreet, vertrouwd en zeer respectvol.


Stop met twijfelen

Kiezen voor een massage is kiezen voor jezelf! Ik hoop dat ik de drempel voor mijn deur wat lager heb kunnen maken. Stap er over heen en kom op bezoek voor een hele fijne, respectvolle massage. Heb je nog steeds twijfels? Neem contact met me op en leg je twijfels aan me voor. Waarom twijfel je en wat kan ik doen om die twijfels weg te nemen. Een berichtje via whatsapp kan altijd. Dat is anoniem, je kunt echt alles vragen en voorleggen. Openheid kan twijfels wegnemen. Je krijgt zeker een reactie terug. Zet die eerste stap, je bent meer dan welkom!


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden