Afspraak maken

Vanaf 1 januari 2018 gaat het normale massagetarief omhoog van € 20,00 naar € 25,00. Hiervoor is de noodzaak ontstaan, doordat het huidige tarief niet meer alle onkosten dekt. 

 

Maak hier een online massage afspraak


Online afspraken inplannen

Het maken van een afspraak loop via een online reserveringssysteem. Het werkt zeer gemakkelijk en je komt er zeker uit. Je ziet de vrije data waarop je een afspraak kunt maken, je klik daarop en dan wijst het zich vanzelf. 

Openingstijden (alleen op afspraak)

Ik geef 1 massage per avond, dus je krijgt alle aandacht. Dat maakt wel dat mijn agenda vrij vol zit. De massages starten standaard om 20:00 uur en ik geef massages van maandag t/m vrijdag. Alternatieve dagen en tijden zijn in overleg mogelijk.


Annuleren

Mocht je om wat voor een reden je afspraak moeten annuleren, doe dit dan zo snel mogelijk. Je ontvang een paar dagen voorafgaande aan je afspraak nog een reminder mail, dat is feitelijk wel het laatste moment om te annuleren. Natuurlijk kan er daarna altijd nog iets gebeuren waardoor je alsnog moet afzeggen, maar laten dat uitzonderingen zijn. Ik reserveer namelijk die datum geheel voor jou en als jij erg laat annuleert, dan is de kans erg klein dat ik nog iemand anders blij kan maken met een massage. Alvast hartelijk bedankt!

Repeterende afspraken maken

Als je vaker en regelmatig op bezoek wilt komen, dan kan ik ook een repeterende afspraak serie voor je inplannen. Op die wijze staan je afspraken altijd bij me in de agenda, ben je verzekerd van een reservering en is het niet nodig om zelf al deze afspraken stuk voor stuk in het systeem te maken. let wel, het kan best zo zijn dat sommige data niet mogelijk zijn, bv op feestdagen of dagen dat ik zelf niet kan. Voor deze data zoeken we dan samen een alternatief.