Afspraak Maken

In het kort alles op een rijtje om een afspraak te maken.

Tarieven

Mijn massages zijn ingedeeld in 60, 90 en 120 minuten. Hierdoor kun je zelf de massage kiezen die bij je past qua tijdsduur, maar ook qua budget. Voor cliënten die regelmatig op bezoek willen komen zijn er ook strippenkaarten van 5 of 10 strippen te verkrijgen, waarmee je kan profiteren van leuke kortingen op het totaal bedrag.

Reserveren

Het maken van een afspraak loop via een online reservering systeem. Dit werkt zeer gemakkelijk en je komt er zeker uit. Je kiest een massage uit, daarna zie je de vrije data waarop je een afspraak kunt maken en de beschikbare tijden. Plan een afspraak in en kies bewust voor een momentje helemaal voor jezelf!

 

Notificaties

Het is zeer druk in de agenda. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als ik een annulering binnen krijg? Meld je dan aan voor deze notificaties. Het geeft je nog geen garantie, want er staan meer clienten op deze lijst, maar je ontvangt wel een mail over mogelijke vrije plekjes in mijn agenda. Via dezelfde weg kan je jezelf hiervoor ook weer afmelden.    


Onder de 18 jaar

Ben je onder de 18 jaar? Je bent echt van harte welkom, zelfs voor een gereduceerd jongeren tarief. Een afspraak is echter enkel mogelijk indien je ouders op de hoogte en akkoord zijn. Mijn massages zijn uiterst respectvol, maar het blijven blootgewone massages en ik wil simpelweg alle misverstanden voorkomen. 

Openingstijden

De openingstijden zijn een basis waarop jouw massage kan plaatsvinden. Er kunnen altijd extra dagen en tijden beschikbaar zijn, buiten het standaard schema. wil je buiten het schema een keer op bezoek komen? Laat het me weten, dan kan ik je op de hoogte houden als dat een keertje zou passen in de agenda.

Eerste Bezoek

Kom je voor de 1e keer op bezoek? Dan heb ik alle informatie voor je op een rijtje gezet. Je 1e bezoek verloopt namelijk net iets anders ivm het intake gesprekje. Ik heb namelijk een aantal vragen voor je en ik zal je tevens vragen om een vrijwaring formulier te ondertekenen, wat noodzakelijk is voordat ik ga masseren.


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden