Afspraak Maken

In het kort alles op een rijtje om een afspraak te maken.

Reserveren

Het maken van een afspraak loop via een online reservering systeem. Dit werkt zeer gemakkelijk en je komt er zeker uit. Je kiest een massage uit, daarna zie je de vrije data waarop je een afspraak kunt maken en de beschikbare tijden. De knop voor een afspraak maken zit op iedere pagina.

Onder de 18 jaar

Je bent echt van harte welkom, zelfs voor een gereduceerd jongeren tarief. Een afspraak is echter enkel mogelijk indien je ouders op de hoogte en akkoord zijn. Mijn massages zijn uiterst respectvol, maar het blijven blootgewone massages en ik wil simpelweg alle misverstanden voorkomen. 

Verplaatsen of annuleren

Je afspraak verplaatsen of annuleren kan kosteloos tot 24 uur voorafgaande aan je afspraak via de linkjes in de afspraak bevestiging, die je per mail ontvangt. Mocht dat niet lukken, neem dan zsm contact op middels een mailtje of een app, dan regelen we het samen


Eerste Bezoek

Je 1e bezoek verloopt net iets anders ivm het intake gesprekje. Ik heb namelijk een aantal vragen voor je en ik zal je tevens vragen om een vrijwaring formulier te ondertekenen, wat noodzakelijk is voordat ik ga masseren. Natuurlijk blijft alles vertrouwelijk.

Terugkerende afspraak maken

In mijn agenda kan je niet direct voor een heel jaar inplannen. Wil je toch graag een terugkerende afspraak inplannen, zodat er altijd een datum voor je staat gereserveerd? Neem dan even contact met me op, dan gaan we dat samen regelen. 

Twijfels, is het wel iets voor mij

Als je nog geen of weinig ervaring hebt met het ondergaan van een massage, hoe kies je de massage en ook de juiste masseur uit die bij jou wensen en voorkeuren passen? De echte manier is natuurlijk door gewoon een afspraak te boeken en het te ervaren.