Een Afspraak Maken

  • Het is nogal druk in de agenda. Kom je voor de 1e keer op bezoek of is de nood hoog? Neem dan contact op, wellicht kan ik je tussendoor inplannen, zodat je niet al te lang hoeft te wachten.
  • Ben je onder de 18 jaar? Je bent echt van harte welkom. Een afspraak is echter enkel mogelijk indien je ouders op de hoogte en akkoord zijn. Mijn massages zijn uiterst respectvol, maar ik wil alle misverstanden op dit gebied voorkomen.

 

Maak hier een online massage afspraak

 

Meld je aan voor notificaties over annuleringen


Online afspraken inplannen

Het maken van een afspraak loop via een online reserveringssysteem. Het werkt zeer gemakkelijk en je komt er zeker uit. Je ziet de vrije data waarop je een afspraak kunt maken, je klik daarop en dan wijst het zich vanzelf. Kom je er tocht niet uit, neem dan contact met me op.

Openingstijden (alleen op afspraak)

Ik geef 1 massage per avond, dus je krijgt alle aandacht. Dat maakt wel dat mijn agenda vrij vol zit. De massages starten standaard om 20:00 uur en ik geef massages van maandag t/m vrijdag. Alternatieve dagen en tijden zijn in overleg mogelijk.


Annuleren

Mocht je een afspraak moeten annuleren, doe dit dan zo snel mogelijk. Je ontvang een paar dagen voorafgaande aan je afspraak nog een reminder mail, dat is feitelijk wel het laatste moment om te annuleren. Natuurlijk kan er daarna altijd nog iets gebeuren waardoor je alsnog moet afzeggen, maar laten dat uitzonderingen zijn. Ik reserveer namelijk die datum geheel voor jou en als jij erg laat annuleert, dan is de kans erg klein dat ik nog iemand anders blij kan maken met een massage. Alvast hartelijk bedankt!