Afspraak Maken

Online reserveren

Het maken van een afspraak loop via een online reservering systeem, zie de knop onderin met ' Maak afspraak'. Dit werkt zeer gemakkelijk en je komt er zeker uit. Je kiest een massage uit, daarna zie je de vrije data waarop je een afspraak kunt maken en de beschikbare tijden. Je klik daarop en dan wijst het zich vanzelf. Kom je er toch niet uit, neem dan contact met me op. Ondanks een drukke agenda, adviseer ik je om toch een afspraak te plannen, al is het pas over een tijdje. 

Notificaties

Het is zeer druk in de agenda. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als ik een annulering binnen krijg? Meld je dan aan voor deze notificaties. Het geeft je nog geen garantie, want er staan meer clienten op deze lijst, maar je ontvangt wel een mail over mogelijke vrije plekjes in mijn agenda. Via dezelfde weg kan je jezelf hiervoor ook weer afmelden.    

 


Nog geen 18 jaar?

Ben je onder de 18 jaar? Je bent echt van harte welkom, zelfs voor een gereduceerd jongeren tarief. Een afspraak is echter enkel mogelijk indien je ouders op de hoogte en akkoord zijn. Mijn massages zijn uiterst respectvol, maar het blijven blootgewone massages en ik wil simpelweg alle misverstanden voorkomen. 

Bezoek met begeleiding

Wordt je door iemand gebracht, dan is het niet mogelijk dat deze persoon ook mee naar binnen komt en binnen op je wacht. De massage is altijd 1 op 1 tussen masseur en cliënt, dus meegaan naar de massageruimte is niet mogelijk. Enkel bij een massage van een cliënt onder de 18 jaar is het als begeleider (bv een ouder) mogelijk om bij de 1e massage aanwezig te zijn in de massageruimte. 

Eerste bezoek

Kom je voor de 1e keer op bezoek? Dan heb ik alle informatie voor je op een rijtje gezet. Je 1e bezoek verloopt namelijk net iets anders. Ik heb een aantal vragen voor je en ik zal je vragen om een formulier te ondertekenen.