Afspraak Maken

Het is op dit moment superdruk in mijn agenda. Soms zet ik wat extra tijden overdag en in het weekend open. Ben je nog nooit op bezoek geweest? Dan probeer ik speciaal voor jou nog een plekje vrij te maken, vooral omdat ik nieuwe clienten echt heel erg leuk vindt. Neem dan contact met me op, dan kijk ik wat ik kan doen, maar ik geef je geen garantie dat het lukt. Je kunt je evt aanmelden voor notificaties bij annuleringen, dan krijg je een mailtje als er plots een datum is vrijgekomen.

Afspraak

Het maken van een afspraak loop via een online reserveringssysteem. werkt zeer gemakkelijk en je komt er zeker uit. Je ziet de vrije data waarop je een afspraak kunt maken, je klik daarop en dan wijst het zich vanzelf. Kom je er tocht niet uit, neem dan contact met me op. Ondanks een drukke agenda, adviseer ik je om toch een afspraak te plannen, al is het pas over een tijdje. 

Notificaties

Het is soms best druk in de agenda. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als ik een annulering binnen krijg? Meld je dan aan voor deze notificaties. Het geeft je nog geen garantie, want er staan meer clienten op deze lijst, maar je ontvangt wel een mail over mogelijke vrije plekjes in mijn agenda. Via dezelfde weg kan je jezelf hiervoor ook weer afmelden.  

Nog geen 18 jaar?

Ben je onder de 18 jaar? Je bent echt van harte welkom, zelfs voor een gereduceerd jongeren tarief. Een afspraak is echter enkel mogelijk indien je ouders op de hoogte en akkoord zijn. Mijn massages zijn uiterst respectvol, maar ik wil simpelweg alle misverstanden voorkomen. Meer informatie...

 

 


Openingstijden

Ik geef veelal maar een massage per avond, dus je krijgt alle aandacht. Dat maakt wel dat mijn agenda vrij vol zit. De massages starten standaard om 20:00 uur en ik geef massages van maandag t/m vrijdag en soms in het weekend. Alternatieve dagen en tijden zijn soms in overleg mogelijk. Voor jonge clienten maak ik uitzonderingen, neem dan contact op.

Bezoek met begeleiding

Wordt je door iemand gebracht, dan is het niet mogelijk dat deze persoon ook mee naar binnen komt en binnen op je wacht. De massage is altijd 1 op 1 tussen masseur en cliënt, dus meegaan naar de massageruimte is niet mogelijk. Enkel bij een massage van een cliënt onder de 18 jaar is het als begeleider (bv een ouder) mogelijk om bij de 1e massage (gedurende de gehele massage of bij voorkeur enkel bij het gesprek voorafgaande aan de massage) aanwezig te zijn in de massageruimte. 

Annuleren

Mocht je een afspraak moeten annuleren, doe dit dan zo snel mogelijk. Ik ga geen moeilijke regeltjes hiervoor verzinnen, bv dat je binnen 24 uur moet annuleren of anders moet betalen en zo verder, maar ik reken gewoon op je medewerking. Alvast hartelijk bedankt!


Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies, welke massage kies ik

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven