Waarmee kan ik je helpen?

Kiezen voor een massage is kiezen voor jezelf! Dat is altijd goed, maar natuurlijk kunnen er problemen of issues bij je spelen. Het is niet voor niets dat ik geen standaard massagepraktijk ben, het gaat bij mij om Massagetherapie en Coaching. De vraag ‘waarmee kan ik je helpen’ is soms verwarrend. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je gewoon op zoek bent naar een fijne massage, dat mag duidelijk zijn. 

 

Altijd goed

Of je nu enkel op zoek bent naar een hele fijne massage en/of er spelen hele andere zaken, je bent op de juiste plaats. Een massage is sowieso al erg fijn en daarnaast kan je het op heel veel gebieden helpen. Het kan zelfs een wezenlijk verschil maken hoe je in het leven staat. Als je de weldaad van massagetherapie en coaching niet kent, dan is het lastig om je op voorhand hier iets bij voor te stellen. Je moet het echt eerst zelf ervaren.

 

Openheid

Het is soms een dilemma om echt openheid te geven. Ik ben vaak nog een compleet vreemde voor je. Soms is dat juist fijn. Weet dat alles wat je met me deelt 100% vertrouwelijk blijft. Daarnaast heb ik geen oordeel klaarliggen. Ieder mens is anders en juist dat maakt het leven mooi. Of er lichamelijke klachten zijn of als er hele andere problemen spelen, alleen door openheid te geven kan ik iets voor je betekenen.

 


Zet de eerste stap

De vraag ‘waarmee kan ik je helpen’ is echt in de ruimste zin van het woord. Neem die eerste stap, zet je twijfels even opzij en geef openheid. Vertel me je klachten, problemen, wensen en/of doelen. Waarmee kan ik je het beste helpen. Ik laat je in alle vertrouwen en zonder oordeel weten hoe ik denk dat ik je het beste kan helpen. Daarna kan je altijd nog de keuze maken of je wel of niet voor mij, mijn massagevisie en mijn massagetherapie en coaching kiest. Je bent meer dan welkom.

 

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden