Persoonlijk Massage Advies

Kan een massage mij helpen en zo ja, welke massage kies ik dan? Dit is een vraag die me veel wordt gesteld, want de keuze voor een bepaalde massagevorm is niet altijd op voorhand reeds duidelijk. Zou het niet handig zijn als je simpelweg advies kunt vragen, gratis en 100% vertrouwelijk? Nou, dat kan……..

 

Kan massage helpen

Feitelijk helpt een massage bijna altijd, maar soms is de keuze voor een massage een verkeerde. Het gaat hierbij vooral om de combinatie van je klachten en je lichamelijke en geestelijke situatie. Ook de mate waarin een massage je kan helpen kan verschillend zijn. Soms is het enkel om een uurtje niets te moeten, soms is het een kwestie van meerdere massages, maar het kan ook zijn dat een enkele massage je al beduidend verder kan helpen.

 

Welke massage kies je

De keuze uit massagevormen is enorm te noemen. Hoe kies je nu de juiste massagevorm voor jouw klachten en/of wensen? Als je bv spierpijn hebt, maar je vindt een te stevige massage niet fijn, waarvoor kies je dan? Het is vaak een afweging tussen het verstand en het gevoel. De verkeerde massagevorm kan zeker averechts werken, dus je moet uiteraard de juiste keuze maken of soms gewoon niet voor een massage kiezen. 

 


Vertrouwelijk

Ik bied de mogelijkheid om gratis en 100% vertrouwelijk een massageadvies per mail te krijgen. Dit kan ik natuurlijk niet zomaar doen, ik heb er best veel informatie voor nodig. Een massageadvies is altijd persoonlijk. Je krijgt veelal binnen een dag een massageadvies als antwoord op je mail. Er zitten geen verdere verplichtingen aan vast, je kiest zelf of je er wat mee gaat doen en ook of je een evt massage bij mij of bij iemand anders zal ondergaan. Wees direct, duidelijk en open, alles mag aan bod komen. Hoe specifieker jij kunt aangeven wat je problemen of klachten zijn, des te beter kan ik hierop mijn advies gegeven. 

 

Vraag hier advies aan

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden