Borsten en Billen

Is het vreemd of gek als jij juist de behoefte hebt dat je borsten en/of billen meer aandacht krijgen tijdens een massage? Nee, dat is helemaal niet zo bijzonder. Een massage van je borsten en/of je billen is juist superrelaxed, zeer ontspannend het heel erg fijn! Veel massagepraktijken doen hier moeilijk over, ik niet. Borsten en billen neem ik altijd al mee tijdens een massage. Als jij het fijn vindt dat ze meer aandacht krijgen, dan is dat zeker mogelijk en totaal geen probleem.


Borsten

Bij al mijn massages neem ik je borsten al sporadisch mee tijdens de massage. Het is geen probleem om ook gerichter je borsten te masseren. Dat is niet apart, vreemd of raar. Het is voor mij de normaalste zaak van de wereld. Een borstmassage kan echt zeer ontspannend zijn. Ook als je last hebt van je borstspieren is een massage echt de oplossing, maar wel pittig om te ondergaan. Als je door een operatie littekens hebt, dan is de aanraking en de massage ook superfijn. Laat littekens van een reconstructie of amputatie geen drempel zijn voor je bezoek, ik heb hier ruime ervaring mee en je bent van harte welkom. 

Billen

Je billen worden sowieso in de massage meegenomen. Er zitten veel spiergroepen in je billen, waar je best last van kan hebben. Daarnaast is een massage van je billen ook erg fijn en ontspannend. Een massage zonder de massage van je billen, tja…… dat is feitelijk geen echte massage. Het is niet gek of vreemd, gewoon erg fijn en prettig. Het is zelfs mogelijk om middels een massage stevigere billen te krijgen! Middels een cupping massage kan je je billen als het ware een lift geven. Dit is wel een pittige behandeling, maar het werkt wel. Niet binnen een massage, er is wel iets meer voor nodig.


Extra aandacht

Wil je dat je borsten en/of billen meer aandacht krijgen tijdens de massage? Vraag het gewoon! Het is bij al mijn massages mogelijk, je kan het voorafgaande aan de massage met me afstemmen. Ik kijk er echt niet van op en het kan altijd!