Alle genders welkom

Gender en geaardheid

Als er iets is wat er echt niet toe doet voor een massage, dan is dat wel je gender of geaardheid. Intersekse, Aseksueel, Transman, Transvrouw, in transitie of wat voor huppeldepup seksueel dan ook, je bent van harte welkom. 

LHBTIQAPC? Al die benamingen vindt ik sowieso een beetje te veel van het goede, beter is het om maar een term te hanteren: Mens! Laat ik nou precies mijn massages aan mensen geven, dat kan geen toeval zijn......

Schaamte en Angst

Schaamte en angst is vaak een beperking op het leven. Ik ben van mening dat dit niet hoeft en dat je trots op jezelf mag zijn. Massagetherapie en Coaching is hierbij juist erg fijn om jezelf meer te accepteren, die angst en schaamte uit je hoofd te halen en te ervaren dat je gewoon je leven mag leiden, ongeacht wat anderen van je denken of over je vinden of wat dan ook! Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!


Coaching traject

Als schaamte en angst echt een groot probleem is, dan is een coaching traject de beste keuze. We kunnen dan voorafgaande aan de massage je schaamte en angst in alle vertrouwen bespreken en samen een weg vinden middels coaching en massagetherapie om die te verminderen.

 

Andere massages

Als een coaching traject niets voor je is, maar je enkel een fijne massage wilt, dan zijn alle massages uit mijn aanbod geschikt. Kies gewoon wat je fijn vindt en wat bij je past. Een massage is voor iedereen even fijn, ongeacht je gender. Je bent zeer zeker niet de eerste client die niet de noemer man of vrouw valt. ' De free flow massage was een ware beleving. Telkens weer afgestemd op mijn reacties, waardoor het echt als ‘mijn massage’  voelde. Ik heb heel lang getwijfeld, want ik had nog nooit een massage ondergaan. Omdat ik intersekse ben, was het voor mij een grote stap, vooral omdat de massages bij Henk bloot zijn. Henk is vrij helder dat dit niets uit maakt voor een massage en dat klopt! Wow, ik kom zeker terug en ik ben zo blij dat ik op bezoek ben geweest. Het heeft me een stukje meer vrijheid in mijn hoofd gegeven.'

KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden


Whatsapp

E-mail

Messenger

Facebook

Blog