Klachten en wensen

Ieder mens is verschillend. Gelukkig maar, anders zou de wereld wel heel erg saai zijn. Massagetherapie en Coaching is echt voor iedereen, ongeacht je wensen, grenzen en voorkeuren. 

Klachten

Soms zijn er hele specifieke klachten. Dat kan van alles zijn, van relatieproblemen, angsten, lichamelijke klachten op ieder gebied en ga zo maar door. Vertrouwen in mij is hierbij belangrijk. Durf het te bespreken en wees open, het kan je alleen maar helpen. We kunnen samen bespreken welke massages het beste bij je klachten zouden passen.

Wensen

Heb je specifieke wensen, maar vind je een passende massage niet terug in mijn aanbod? Ook dan is het prima om je wensen voorafgaande aan de massage persoonlijk en in alle vertrouwen met me te bespreken. Ongeacht wat je wensen zijn en ongeacht of die wel, niet of gedeeltelijk passen binnen mij massagevisie, je bent en blijft altijd van harte welkom.  

Gesprekje

Als je specifieke klachten of wensen hebt, dan wil ik deze altijd persoonlijk met je bespreken, dus niet via de mail, app of telefonisch. Dat persoonlijk gesprekje kan voorafgaande aan de massage plaatsvinden. Het is altijd 100% vertrouwelijk en er zijn geen beperkingen in wat je met me kunt bespreken, alle onderwerpen mogen aan bod komen.