Anorexia

Bij anorexia voor een massage kiezen, dat lijkt een vreemde keuze. Als je ieder uur van de dag al om je lichaam draait, waarom zou je dan voor een massage kiezen? Het mooie is dat een massage niet alleen maar om je lichaam draait, maar ook heel veel doet voor je geestelijk welzijn. Je hoofd even leeg, niet met je anorexia bezig zijn, rust en even een momentje helemaal voor jezelf.

 

Drempel

De drempel om bij anorexia voor een massages te kiezen ligt erg hoog. Weet dat je zeker niet mijn eerste cliënt bent met anorexia. Ik ben hier ruim bekend mee, schaamte over je lichaam is hier absoluut niet nodig. Stap over die drempel!

 

Eigenbeeld

Massage is pure aanraking. Door in je hoofd mijn handen te volgen, krijg je een veel beter en realistischer eigenbeeld. Hierdoor kan je zelfs tot andere inzichten komen, juist omdat je tijdens een massage even niet met je anorexia bezig bent. 

 

Doel

Het doel van een massage bij anorexia is om je even een moment van rust te gunnen. Even minder last van je lichamelijke en geestelijke klachten. Pure aandacht voor jou als mens. Wat je ermee doet, dat bepaal je zelf. Er moet niets, er is totaal geen druk.

 


Free flow massage

De free flow massage is de ideale massage bij anorexia, omdat deze massage steeds verder op je wordt afgestemd.

Andere massages

Natuurlijk mag je ook voor een andere massage kiezen. Anorexia is geen beperking op welke massagevorm dan ook, kies wat je fijn zou vinden.

Contact

Wellicht wil je eerst meer informatie wilt hebben of mij eerst telefonisch wilt spreken. Dat is helemaal prima, neem gerust contact met me op.  


Ik zie mezelf en mijn praktijk enkel als een hele kleine menselijke aanvulling en hoop dat ik iets voor je kan en mag betekenen van mens tot mens. Ik ben zeker geen vervanging van de professionele hulpverlening of zorginstanties en adviseer je altijd om ook contact met professionele organisaties, instanties en zorgverleners op te nemen.

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden