Jongvolwassenen

De leeftijdscategorie 18 t/m 25. Het is een mooie, maar ook kwetsbare leeftijd. Je wordt volwassen, gaat steeds meer op je eigen benen staan, wellicht wel uit huis wonen, studeren, werken en zo verder. In deze periode verandert er heel veel in je leven. Hierbij kan er van alles met je gebeuren. Er kunnen issues, angsten of vragen bij je naar boven komen, waar je nooit eerder bij hebt stilgestaan of over hebt nagedacht. Massagetherapie en Coaching kunnen je hierbij echt helpen. Een stevigere basis krijgen voor een fijn en gelukkig leven. Je denkt er niet zo snel aan, want een massage is in jouw beeld vaak iets dat je pas doet als je klachten ervaart met je spieren. Coaching, praten met iemand? Je bent toch niet gek! Nee, het lijkt alsof het niets voor je is en ook zeker niet bij je past. Toch is het tegendeel de waarheid. Het is zo ontzettend fijn en goed, maar je moet het ervaren om de weldaad binnen te laten komen. 

Jezelf zijn

Als jongvolwassene is het belangrijk om jezelf te kunnen zijn. Je bent wie je bent, je hoeft je niet aan anderen aan te passen om erbij te horen en als anderen je leuk vinden, dan moet dat zijn omdat je bent wie je bent, niet omdat je jezelf anders voordoet.

 

Eenzaamheid

De eenzaamheid kan ook een rol gaan spelen. Als je een druk gezinsleven bent gewend en je gaat bv op kamers, dan kan die verandering heel groot zijn. In het begin voelt het heerlijk, maar toch kan het na een tijdje anders gaan voelen.

 

Verantwoordelijkheid

Je zal ook merken dat je voor steeds meer zaken verantwoordelijk bent. Je moet veel zaken zelf regelen en dat ook nog op tijd. Dat geeft soms een extra druk in je toch al drukke bestaan, want je wilt alles. Slapen en rust voelt als tijdsverspilling.

 

Nieuwe zaken

Er zijn veel zaken die je voor de eerste keer zelfstandig gaat doen. Dit kan allerlei vragen en onzekerheden in je los maken. Doe ik het wel goed en maak ik de juiste keuzes. Je merkt ook dat als je er te relaxed instaat, je feitelijk niets voor elkaar krijgt.

 


Massage

Een massage geeft je rust, aandacht, warmte, vrijheid, zelfvertrouwen, geborgenheid en een superfijn gevoel.

 

Aanraking

Massage is aanraking. Een eerste levensbehoefte, die veel meer voor je zal betekenen en met je zal doe dan je nu denkt.

 

Coaching

Simpel weg in 100% vertrouwen met iemand kunnen kletsen, zonder oordeel.

 


Weldaad

Je komt vrijer in het leven te staan, je zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid neemt toe, Je zit lekkerder in je vel, angsten nemen af, je maakt gemakkelijker contact met anderen, er is meer zelfacceptatie, schaamtegevoelens verminderen en het is een moment van rust, maar ook weer om op te laden voor de komende tijd. Vergelijk het met je telefoon aan de oplader hangen, je hebt weer energie. Het worden echt momentjes voor jezelf, want kiezen voor een massage is kiezen voor jezelf. Dat mag, daar is niets mis mee.

 

Advies

Als je gewoon een hele fijne massage zoekt, dan is iedere massage uit mijn aanbod geschikt. Kies iets uit wat je fijn zou vinden en dan maak je zelf een afspraak. Spelen er andere zaken, ervaar je klachten of problemen, zijn er doelen die je wilt bereiken of heb je twijfels en vragen?  Neem dan vrijblijvend en in alle vertrouwen contact met me op, dan kan ik je adviseren. Wat er ook speelt, je bent meer dan welkom!

 


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden