Geaardheid en gender

Als er iets is wat er echt niet toe doet voor een massage, dan is dat wel je gender of geaardheid. Intersekse, aseksueel, transman, gender neutraal, transvrouw, in transitie of wat dan ook, je bent van harte welkom. LHBTIQAPC? Al die benamingen en afkortingen vindt ik sowieso een beetje te veel van het goede, beter is het om maar een term te hanteren: Mens! Laat ik nou precies mijn massages aan mensen geven, dat kan toch geen toeval zijn......

Coaching traject

Als schaamte en angst echt een groot probleem is, dan is een coaching traject de beste keuze. We kunnen dan voorafgaande aan de massage je schaamte en angst in alle vertrouwen bespreken en samen een weg vinden middels coaching en massagetherapie om die te verminderen. Je mag gewoon zijn wie je bent, jezelf!

Andere massages

Als een coaching traject niets voor je is, maar je enkel een fijne massage wilt, dan zijn alle massages uit mijn aanbod geschikt. Kies gewoon wat je fijn vindt en wat bij je past. Een massage is voor iedereen even fijn, ongeacht je gender. Je bent zeer zeker niet de eerste client die niet onder de algemene noemer man of vrouw valt.