Geaardheid en gender

Als er iets is wat er echt niet toe doet voor een massage, dan is dat wel je gender, geslacht of geaardheid. Intersekse, transman, non-binair, transvrouw, in transitie of wat dan ook, je bent van harte welkom. LHBTIQAPC? Al die benamingen en afkortingen vindt ik sowieso een beetje te veel van het goede, beter is het om maar een term te hanteren: Mens! Laat ik nou precies mijn massages aan mensen geven, dat kan toch geen toeval zijn......

Beperkingen

Als je in transitie bent, als intersekse bent geboren of simpelweg je gender en je geslacht niet matchen, dan leg je jezelf soms beperkingen op. Een dagje naar de sauna of naar een massage? Nee, dat doe je niet zomaar even. Vaak draait het om wat anderen van je zouden denken, waardoor je niet goed jezelf durft te zijn.

 

Ervaring

Wellicht fijn om te weten dat ik ervaring heb met massages geven aan transmannen, transvrouwen, mensen die als intersekse zijn geboren, non-binaire mensen en zo goed als alles tussen man en vrouw in en daarbuiten. Het maakt echt geen verschil, een massage is voor iedereen! Voel je welkom.

 


Coaching traject

Als schaamte en angst echt een groot probleem is, dan is een coaching traject de beste keuze. We kunnen dan voorafgaande aan de massage je schaamte en angst in alle vertrouwen bespreken en samen een weg vinden middels coaching en massagetherapie om die te verminderen. Je mag gewoon zijn wie je bent, jezelf!

Andere massages

Als je gewoon op zoek bent naar een fijne massage, dan zijn alle massages uit mijn aanbod geschikt. Kies gewoon wat je fijn vindt en wat bij je past. Een massage is voor iedereen even fijn, ongeacht je gender, geslacht of geaardheid. Je bent zeer zeker niet de eerste client die niet onder de algemene noemer man of vrouw valt.


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden