Massage advies

Massagetherapie en Coaching kan echt veel voor je betekenen. Vaak denken mensen aan een massage als ze lichamelijke klachten ervaren, maar er is nog zoveel meer. Het is pure aandacht en aanraking, een van de eerste levensbehoeftes van ieder mens. Het kan je helpen om tot rust te komen, je hoofd leeg te maken, angsten te overwinnen, meer jezelf te vinden, zelfacceptatie, vrijheid en ga nog maar even door. Natuurlijk werkt het ook preventief en als remedie op heel veel zaken, waarbij je niet in eerste instantie aan Massagetherapie en Coaching zou denken. Buiten dit alles, is het natuurlijk ook gewoon heel erg fijn om te beleven en te ondergaan. Het is in alle gevallen kiezen voor jezelf en dat zou ieder mens eens wat vaker moeten doen.

 

Persoonlijk advies

Via de mail een massage advies , gratis en 100% vertrouwelijk. ? Vul het formulier in en je krijgt advies over de massage die het beste past.

Advies bij klachten

Massagetherapie en Coaching kunnen goed helpen bij tal van klachten. Het gaat niet enkel om lichamelijke klachten, aanraking en pure aandacht doen veel.

Advies algemeen

Er zijn ook tal van situaties waarbij massagetherapie en coaching je kunnen helpen om weer wat beter en met meer zelfvertrouwen in het leven te staan. 


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden